برای اینکه تو ایران یه جوریا واسه ساختن فیلم محدودیت وجود دارهبه نقل از coral :خیلی فیلم قشنگیه و ادم از هرچی...... متنفر میشه!
ولی خوب اینم خوب نیست که فیلمای قشنگ ایرانی فقط در مورده بدبختی های ایران و اینجور مسایله!
به نقل از Mani :بیشتر دلم میخواد نظر پسرا رو بدونم!!!
خودت بهتر میدونی واسه چی اینو گفتمبه نقل از No Entry :
خودتونو قبول نداری ؟
خب برو سرچ کنبه نقل از SOUL KEEPER :لینک دانلود plz !
سرچ کردم چرت و پرت بود ! وا3 همین اومدم اینجا گفتم ! FAST لینک بدید PLZ ! ( خیلی ضروریه ! )به نقل از Mani :خب برو سرچ کن
من تو سینما دیدم فیلمشو
آخه از کجا بیارم!!!!!!!!!!!به نقل از SOUL KEEPER :سرچ کردم چرت و پرت بود ! وا3 همین اومدم اینجا گفتم ! FAST لینک بدید PLZ ! ( خیلی ضروریه ! )
به نقل از Mani :خودت بهتر میدونی واسه چی اینو گفتم
من چه می دونم ! من لینک دانلود می خوام ! ! یعنی چی ؟! نت به این گندگی یه لینک دانلود نیس !به نقل از Mani :آخه از کجا بیارم!!!!!!!!!!!
خودتم که میگی سرچ کنی چرت و پرت میاد...
حالا نمیخواد گریه کنی بعدا برو فیلمشو تو سینما ببینبه نقل از SOUL KEEPER :من چه می دونم ! من لینک دانلود می خوام ! ! یعنی چی ؟! نت به این گندگی یه لینک دانلود نیس !
IQ ! وا3 فردا می خوام ! وگرنه خودم بعدا" سینما میرم ! ولی فردا حتما" می خوام !به نقل از Mani :حالا نمیخواد گریه کنی بعدا برو فیلمشو تو سینما ببین
این دیگه مشکل خودتهبه نقل از SOUL KEEPER :IQ ! وا3 فردا می خوام ! وگرنه خودم بعدا" سینما میرم ! ولی فردا حتما" می خوام !
مگه فیلم اینو رسوند؟ در مورد وضعیت زنان و مردان تو جامعه صحبت میکردبه نقل از ali.Holmes :يعني هركي پول در نيورد بايد بره اين كارو بكنه؟