تو مدرسه ی ما قسمت دومش(نمره) درسته البته کلی نق و نوق هم چاشنی داره!به نقل از ندا مکرم :تو مدرسه ی ما کسایی که دوست دارن و بلدن، زیاده به نسبت! اما عده ی بیشتری در این حد هستن که در حد مدرسه یاد بگیرن و کارشون راه بیفته (از نظر نمره!)
در مورد زبان های مختلف هم نظر خاص ندارم، ولی توصیه می کنم هر کس تا یه حدی (هر چند کم) بره سراغ یکیش. ممکنه هیچ وقت استفاده هم نشه، ولی خط و روند فکری خوبی می ده.
جاوا هم جالبه! کلاسه بندی بودنش خوبه...اگه کسی وقت داره، بره یاد بگیره...من یه مدت کوتاهی سعی کردم یاد بگیرم، ولی متاسفانه وقت نشد که ادامه بدم! موندم در حد همون ++C !
نمی دونم چرا انقدر از برنامه نویسی متنفرن .ولی من عاشق الگوریتم پیدا کردن برای یه مسئله هستم واقعا خیلی جذابه.به نقل از Dokhtare ariyaE :من که خودم به شخصه عاشق برنامه نویسیم!! کلاسشم رفتم!
بچه هامونم یا خیلی خوششون میاد یا خیلی بدشون میاد !
اکثرا از برنامه نویسی بدشون میاد!!![]()
مگه مسابقه داره؟به نقل از giti :تو مدرسه ما هم نصف نصفه. البته خیلیا حس خاصی نسبت بهش ندارن.
من خودم عاشق برنامه نویسیم. کیوبیسیک رو هم که خوندیم. نمی گم در حد خیلی خوب ولی خوب بلدم یه جورایی.متوسط.
کلا توی درسای کامپیوتر بقیه به نظرم خیلی حوصله سر بر و حفظین ولی برنامه نویسی خیلی خوبه.
راستی دوستان شما ها تو مدرستون مسابقه برنامه نویسی نمی زارن؟