پاسخ : خواندن یک برنامه از حافظه کامپیوتر
به نقل از مجید :
سلام.
من سوالی داشتم.
چطور می توانم یک برنامه بنویسم که مثلا پس از اجرا یک سوال از کاربر بپرسد :"آیا می خواهید برنامه Paint را اجرا کنم؟" . اگر جواب دادیم 'بله' آن وقت برنامه را اجرا کند.
مهم نیست به چه زبانی باشد.
ترجیحا : ++C یا بیسیک یا ویژوال بیسیک.
توی C++وC بسته به کامپایلرت میتونی این کار را بکنی. مثلا توی لینوکس برای اجرا کردن فلان برنامه باید در c++ بگی
برای ویندوز مثلا میگی
اون وقت برنامه Paint را باز میکنه. ولی بازم میگم بستگی به کامپایلرت داره توی ویندوز با Dev-CPP تست کن فکر کنم جواب بگیری.
این سیستم در PHP هم داریم . یعنی روی سرور اگر خواستی چیزی ران کنی دقیقا فرمانهاش همینه.(البته exec , ...) هم داره
با توجه به ساختار Visual C احتمالا این فرمانها روی اون هم جواب میدن.
توی ویژوال بیسیک برای باز کردن یک برنامه دیگه باید بگی
کد:
Shell "mspaint", vbNormalFocus
اینطوری mspaint را باز میکنه. آرگومان دوم نحوه ی نمایش برنامه را مشخص میکنه. وقتی داری کد میزنی خودش گزینه های مختلف را نشون میده.
mspaint چون در فولدر system32 ویندوز قرار گرفته با اجرای فرمان mspaint قابل اجراست
اگر بخوایید برنامه دیگه ای را باز کنید که در فولدر system32 نیست باید آدرس کاملش را وارد کنید.
توی C++ و C هم به همین شکله
راستی عنوان تاپیک را اشتباه زدی.
خواندن یک برنامه از حافظه کامپیوتر با اجرا کردن یک برنامه از روی سیستم دوتا چیز کاملا متفاوته.
اولیش که بش Memory Dumping هم میگن یعنی زمانی که برنامه روی حافظه است و اجرا شده از اطلاعاتش کپی گرفته شه.
بیشتر کاربردش در Unpack کردنه. یک سری برنامه ها هستن که وقتی اجرا شدن تازه توی حافظه Extract و اجرا میشن. با این کار دسترسی مستقیم کاربر به هسته برنامه را غیر ممکن میکنن
بعد برای اون کار از عبارت اول استفاده میشه.
در صورتی که شما دنبال عبارت دوم یعنی اجرا کردن یک برنامه از روی سیستم هستید.