کتابخانه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

admin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89
شاید بگید: “برو بابا حال داری ، ما همین جوریشم درس نمی خونیم چه برسه بریم کتابخونه ”
از بین دانش آموزان دبیرستانی معمولا کسی رغبتی برای استفاده از کتابخانه نداره. در دوران پیش دانشگاهی عده ای صرفا از روی اجبار کتابخانه را برای مطالعه انتخاب می کنند تا از هیاهوی منزل به دور باشند. من هم مثل خیلی از شماها در دوران دبیرستان هیچ وقت کتابخانه نرفتم . شاید حتی هرگز بهش فکر هم نکردم یا بهتر بگم به ذهنمم خطور نکرد. در دوران پیش دانشگاهی از سر اجبار مدتی در کتابخانه درس خواندم و تازه فهمیدم که ای دل غافل ، چه نعمتی را در این مدت نادیده گرفته بودم. اگر میدونستم که کتابخونه چقدر جای باحالیه ، تمام دوران دبیرستان رو کتابخونه میومدم.
کتابخونه جالی خیلی راحتیه برای درس خوندن. محیطی که توش قرار میگیرین محیط نسبتا ساکت و آرومیه. همه اطرافتون نشستن و دارن مطالعه می کنن. خود به خود تشویق میشین درس بخونین. روزهای اول حتما حوصله تون سر میره ، چون نه تلوزیونی هست ، نه کامپیوتری و نه یخچالی ! اما بعد از مدتی کاملا عادت می کنید. فقط باید کمی تحمل داشته باشید. بازدهی مطالعه تون خیلی بالا میره و تقریبا به تمام کارهاتون میرسین.
مهم ترین توصیه ام برای کسانی که کتابخونه میرن اینه که یک لیوان فلزی و تعدادی بسته قهوه همراهشون ببرن. هر 75 دقیقه یک بار از سالن مطالعه خارج بشن و هوایی تازه کنن و قهوه بخورند تا خوابشون نگیره. همیشه عده ای هستند که مداوم میان کتابخونه. حتما سعی کنید باهاشون دوست بشید تا حوصله تون سر نره.
البته خب همه خوششون نمیاد و نمیتونن دووم بیارن اما واقعا جای خوبیه اگر بتونید پای ثابتش بشید.
شاید باورتون نشه اما کتابخونه ای که من میرفتم دقیقا پاتوق بود. عده ای همیشه از صبح تا شب اونجا بودند. کتابخونه توی یک پارک بود. ظرفیت 150 نفریش معمولا کامل پر میشد و گاهی وقت ها جاپیداکردن سخت میشد.
دانش آموزان دبیرستانی ، مدتی امتحان کنید. مخصوصا المپیادی ها و درس نخون ها !

نقل از : http://www.sampadia.com/blog

پاسخ : کتابخانه

من یه مدت سر امتحانا میرفتم کتابخونه. به ظاهر بهتر بود.
خیلی زود درس تموم میشد و کمتر احساس خستگی میکردم. اما وقتی نتایج رو دیدم فهمیدم کتابخونه فقط سرعتم رو بالا برده.
برای ریاضی و فیزیک خیلی خوبه و واسه من که ثابت شده ست. اما واسه عمومی ها هرگز!

من تا بحال اصلا نرفتم
ولي احساس ميكنم اصلا خوشم نياد
اخه من واقعا نميتونم بعد از يك ساعت درس خوندن نرم با مامانم و خواهرم حرف بزنم
يخچال نداشتن هم سخته!
ولي احتمالا مجبور شم در اينده امتحان كنم
ممنون از پيشنهادت

يه بار بادوستان رفتيم درس بخونيم ديديم فضاش واسه درس خوندن جالب نيست نيم ساعت بيشتر نمونديم اينجا اينطوريه اگه بگي ميخوام برم كتابخونه همه فكر ميكنند اونجا ميري ولگردي چون مختلطه تازه اونجا از 60نفري كه بودند 10نفر درس ميخوندند

به نقل از reza.cr :
يه بار بادوستان رفتيم درس بخونيم ديديم فضاش واسه درس خوندن جالب نيست نيم ساعت بيشتر نمونديم اينجا اينطوريه اگه بگي ميخوام برم كتابخونه همه فكر ميكنند اونجا ميري ولگردي چون مختلطه تازه اونجا از 60نفري كه بودند 10نفر درس ميخوندند
من به اونجا نمیگم کتابخونه. کتابخونه ی طالقانی بیشتر جای دیت گذاشتنه! برید یه کتابخونه ی واقعی بعد قضاوت کنید.

از اون جایی که تایپیک بسیییییییییییییییییییییار خوبیه و نزدیک مدرسه هاست
گفتم فعال بشه بد نیست
من کتابخونه رفتم عالیه!وقتی حوصله درس خوندن ندارم میرم که مجبور شم به درس خوندم واقعا تو وقت صرفه جویی میشه! /m\

• لایک
امتیازات: ail73

به نظر من تنها آدم بره بهتره. وقتی با دوستاتی نیم ساعت میخونی یک ساعت حرف میزنی و مدت مطالعه کم میشه مگر این که واقعاً حس و حال درس خوندن نداشته باشی که بری کتابخونه تا مجبور شی بخونی

ازاین جهت که آدم تو خونه نمیخونه و عوامل مختلف حواسشو پرت میکنه اما بستگی به آدم داره. مثلا من وقتی خسته میشدم دیگه ذهنم نمیکشیدو اینا اونجا خستگیم برطرف نمیشد وقتی دوباره میومدم سر درس راندمانم خیلی کم میشد. اما تو خونه چون موقع استراحت کاریو که دوس داشتم میکردم بهتر بود.
و من عمومیا رو باید بلند واسه خودم میگفتم تو کتابخونه خوابم میگرفت سرعتم کم میشد
اما خوبیش این بود با خرمالو بودیم اشکال پیش میومد دیگه ذهنو درگیر نمیکرد همونجا برطرف میشد
اما به نظرم واسه پیش ها اگه کتابخونه نزدیکاشون نیست تو این بازه زمانی فقط وقت گیره. و رفت و برگشت زیادی آدمو خسته میکنه. از بهمن اینه که تعطیلیا بیشتر میشه بهتره

منم كتاب خونه زياد رفتم
به خصوص اينكه نزديك خونه هست و اين خيلي خوبه

جاي خيلي مناسبيه واسه درس خوندن
بزرگترين مشكل خونه وجود يك چيزي هست به اسم يخچال!!!!!
اگه پر باشه مثلا ساعت 2 ميري باز ميكني درشو يه چيزي بر ميداري مياري تو اتاق كه بخوري
حدودا تا 3 طول ميكشه خوردنت
دوباره 3 پاميشي ميري دم يخچال
...

اگه خالي باشه
ساعت 2ميري درشو باز ميكني
ميبيني هيچي نيست
با قيافه ي زار مياي تو اتاق
2:15 دوباره ميري :-"
...2:30
2:45...
3:00...
.