به نقل از آرمان حقیقی :منم هستم
ارمان حقیقی.
پیش ریاضی (ب)
خب نتیجه میگیریم که سمپاد سمنان = فرزانگان + آقای حقیقی!به نقل از anita_shining :راستی اینجا گفت سمپاد سمنان!!!!
فقط بچه های فرزانگان که جز سمپاد نیستن!
نه!به نقل از secret :این همه به یه نفر .![]()
ببینید گفتم که!!....یکی دیگه هم هست از شهید بهشتیبه نقل از astronomer_girl :آقای حقیقی تنها ، حدودا پونزده نفر به یه نفر!!!!!!!!!!
مثل این که دامنه نفوذ و اطلاعات فرزانگانیا خیلی بیشتر از شهید بهشتیاست.به نقل از artemis :یکی؟! من 4 نفر میشناسم که اینجا هستن!
به هر حال مهم اینه که فرزانگانی ها باز هم تسلطشون رو بر همه جا ثابت کردن!!(شوخی کردم باز نیاین یقه منو بگیرین آآ !
)
نتیجه گیری فوق العاده ای بود ... شاید هم آقای حقیقی به نمایندگی از بچه های خودشون اومدن خب!به نقل از artemis :خب نتیجه میگیریم که سمپاد سمنان = فرزانگان + آقای حقیقی!![]()
اساسا باهات موافقم!!!!:)به نقل از anita_shining :بچه ها خدایی موافقین فرزانگانیها با پیشرفت علم و فناوری به سطوح بالاتری دست یافتن! اما متاسفانه ما شاهد خالی بودن جای شهید بهشتی ها در تمام مقطع های بالای علمی هستیم؟؟
یه مثال می زنم!
فکر کنید ما فرزانگانی ها بالای کوه هستیم و مه تمام مناطق رو گرفته ! ما خودمون رو در نقطه ی اوج کوه می بینیم و بچه های شهید بهشتی از پایین کوه یه خورده دیده میشن! و فریاد می زنن ما رو هم ببرین بالااااااااااااا و در نهایت آیکون گریه برای شهید بهشتیان عزیز!