بله!به نقل از PrOFESSIONAL :گوشیتون جی پی اس داره ؟
اگه داره آیا فعالش کردین ؟
اگه فعالش کردین از چه برنامه ای استفاده می کنید ؟ Smart com GPS ? Garmin ?treck buddy ?
mer30
به نقل از 3ggerman :بله!
بله!
garmin.
نه خودم! گویا اسمارت کام و گارمین جفتشون خوفن ولی treck buddy کسی استفاده کرده؟!به نقل از PrOFESSIONAL :گوشیتونو بردین بیرون که نصب کنید ؟
من خودم رو گوشیم نصب کردم !!!
اسمارت کام هم استفاده میکنم.
به نقل از 3ggerman :نه خودم! گویا اسمارت کام و گارمین جفتشون خوفن ولی treck buddy کسی استفاده کرده؟!
ا, نه خیلی باحاله!! من از این حالت های گرافیکی موقع زوم کردنش خیییلی خوشم میاد!به نقل از GCD :البته تازگیا نوکیا یه نقشه توپ روتیبل واسه نوکیا مپز 3 ساخته، ولی خود نوکیا مپز باگ داره، موقع زوم کردن انگار با مخ میای زمین!
حاجی، من nokia maps 3 cracked رو میگما!به نقل از violet :ا, نه خیلی باحاله!! من از این حالت های گرافیکی موقع زوم کردنش خیییلی خوشم میاد!
حاجی خودتی.به نقل از GCD :حاجی، من nokia maps 3 cracked رو میگما!
اوخ شرمنده منظورم حاج بود نه حاجیبه نقل از violet :حاجی خودتی.
خودم می دونم چیو میگی, منم منظورم Nokia maps 3 cracked بود.
گوشیم 5530 هست.به نقل از GCD :اوخ شرمنده منظورم حاج بود نه حاجی
خوب حاج من تا حالا اینو رو 60 تا گوشی تستیدم، همین مشکلو داشته، خود binpda هم گفته کرک باگ دار بوده
الان یه کاری کن plz:
1. گوشیت چیه؟
2. فایل نصب رو آپ کن & لینک بده
اوکی، مشکلی نیستبه نقل از violet :گوشیم 5530 هست.
ا, فایل نصبش رو که ندارم ! از یکی از دوستام گرفته بودم, ازش می گیرم آپلود می کنم تا هفته ی دیگه. باشه؟
به نقل از GCD - VAMPIRE :اوکی، مشکلی نیست
ولی فکر کنم سیستم عامل 5530 سیمبین ورژن 1 یا 2 باشه
بله نصبه. یه سوال! مپ اووی یعنی چی از نوع تاچش؟ خوب اگه گوشی تاچ اسکرین نباشه خوب مپ اووی چه مدلی میشه مگه؟به نقل از PrOFESSIONAL :بعدشم.رو 5530 نوکیا مپ اووی نصبه.از نوع تاچش وبا ان95 فرق داره.
به نقل از violet :بله نصبه. یه سوال! مپ اووی یعنی چی از نوع تاچش؟ خوب اگه گوشی تاچ اسکرین نباشه خوب مپ اووی چه مدلی میشه مگه؟
اه, نه خیر!به نقل از PrOFESSIONAL :بابا من فکر کردم 5530 رو میگی. ولی منظورت 5530 کلاسیک بوده.
5530 تاپه ولی اینی که شما داری تاچ نیست.
گرفتی حالا ؟
اشتباه شده !
همین.
معمولی! با دکمه های بالا و پایین گوشی کار میکنهبه نقل از violet :اه, نه خیر!
اولش درست فکر کردی, گوش من 5530 هست, تاچ اسکرین هم هست. Ovi map ای هم که روش نصبه تاچه, سوال من این بود که Ovi map اگه تاچ نباشه چه شکلی میشه؟
?ok
گوشیت چیه؟به نقل از Terror Blade :نه ! من گوشیم فقط در حد زنگ و اس ام اس کاربرد داره ! این قرتی بازیا به ما نمی خوره !