به نقل از احمدرضا.ج :من همه چیزی نوشتم آتش،شمع، معشوق رو
دین و زندگی رو خیلی روی پاسخ نامه حساب نکنید چون بیشتر با نظر خودشون هست و میگن شما هرچی نوشته باشی نمره میدن من یه سوالا رو جواب دقیقش یادم نبود یه 12 13 خط براش نوشم و احتمالن نمره میدن معلم ما خوشد گفت اگه جوابی رو بلد نبودید یه چیزی بنویید ما یه نمره ای میدیمبه نقل از ندا مکرم :راستی یه سوال: شنیدم گفتن که مصححین دین و زندگی رو دست و دلبازانه(!) تصحیح کنن! درسته؟ تغییری تو پاسخ نامه نکرده؟
من اول امیدوار بودم 20 بشه معدلم![]()
ولی با دین و زندگی که رو 16 حساب می کنم، خیلی خراب میشه! امیدوارم زیر 19.30 نشم فقط!!
آره راس میگی ! من دوستم که 2 سال پیش دین و زندگی نهایی دادن می گفت من فک می کردم 14 شم تو کارنامه اومده بود 19.5 !!! ( البته ما از این شانسا نداریم اگه 19 هم شیم می زنن 12 ! )به نقل از احمدرضا.ج :دین و زندگی رو خیلی روی پاسخ نامه حساب نکنید چون بیشتر با نظر خودشون هست و میگن شما هرچی نوشته باشی نمره میدن من یه سوالا رو جواب دقیقش یادم نبود یه 12 13 خط براش نوشم و احتمالن نمره میدن معلم ما خوشد گفت اگه جوابی رو بلد نبودید یه چیزی بنویید ما یه نمره ای میدیم
آره واقعا ما اگه شانس داشتیم اسممون شمسی بودبه نقل از SOUL KEEPER :آره راس میگی ! من دوستم که 2 سال پیش دین و زندگی نهایی دادن می گفت من فک می کردم 14 شم تو کارنامه اومده بود 19.5 !!! ( البته ما از این شانسا نداریم اگه 19 هم شیم می زنن 12 ! )