بابا اکسپلورر که اوته اصنبه نقل از فائزه موحدیان فر :منم اپرا رو ترجيح ميدم
و حالم از اكسپلورر بهم ميخوره
وا چرا؟البته من اصن از سافاری خوشم نمیاد ولی خوب اضافه میکنمشبه نقل از GCD :اگه همین الان سافاری رو بهش اضافه نکنی شیرمو حلالت نمیکنم!
سافاری
البته این رو هم اضافه کنم که با تمام وجودم از فایرفاکس متنفرم! حاضرم یه عنکبوت رو درسته قورت بدم ولی از فایرفاکس استفاده نکنم
کروم با اینکه سرعت خوبی داره و محیطش کاربر پسنده اما ...به نقل از N.M :یعنی هیچکی کرومو دوس نداره؟
اما اگه با incognito windowبری دیگه هیستوریت ضبط نمیشه باید رایت کلیک کنی بعد گزینه شو انتخاب کنیبه نقل از NOOB :کروم با اینکه سرعت خوبی داره و محیطش کاربر پسنده اما ...
قدرت باز کردن تمامی اسکریپت ها رو نداره
و
تمامی کار هایی که توش می کنی روش ضبت میشه و هر چند وقت اونا رو رو یه فضایی از وب به نام IP خودت ذخیره می کنه و اگه حتی هاردت رو f کنی و وباره نصب کنی کسانی که وارد باشند به راحتی می تونند تاریخچه رو بخونند
اما در کل اول Opera 10.52 بعد fire fox 3.6
نمیدونم، اصلا با فایرفاکس پدرکشتگی دارم!به نقل از N.M :وا چرا؟البته من اصن از سافاری خوشم نمیاد ولی خوب اضافه میکنمش
یعنی هیچکی کرومو دوس نداره؟
چرا! من فقط از کروم استفاده میکنم! عشق است کروم!به نقل از N.M :یعنی هیچکی کرومو دوس نداره؟
ا؟نمیدونم من چک کردم تکراری نباشهبه نقل از Terror Blade :e ?! الان من تو یه تایپک با همین موضوع نظر دادم ! ! چه جلب ! یا این تکراریه یا اون !
اکسپلورر ! دلیل تو اون تایپک گفتم !
بابا اکسپلورر که خیلی افتضاحه...از هر نظربه نقل از violet :منم اصولا از فایر فاکس خوشم نمیاد, نمی دونم چرا.
اکسپلورر 8 خوبه.
شیره!!!!!!!!!به نقل از Death :چرا! من فقط از کروم استفاده میکنم! عشق است کروم!
آره اما ما اسم شرکت سازنده رو که نمیگیم...به نقل از GCD - VAMPIRE :خوب کروم مال گوگله دیگه!