پاسخ : اشکالات شیمیایی
سلام
یه چند تا سوال داشتم. البت بعضی هاش خیلی سادهان اما من بلد نیستم . فقط اگه تشریحی حل کنید چون من جواب اخر همه سوالا رو دارم اما راه حلش رو نمی دونم::
1:مخلوطی از C و S میسوزد و CO2وSO2 میدهد تعداد مول های CO2 دوبرابر تعداد مولهای SO2 برابر است. درصدمولی C چقدر است؟
2:وقتی 16 گرم از مخلوط سدیم و پتاسیم با اب واکنش میدهد. مخلولی بدست میاید که 602.5cm3 محلول H2SO4 که 0.4 M را خنثی میکند. وزن سدسم در مخلوط چقدر است؟
3: این سوال رو اگه ممکنه: فشار اسمزی محلولی به حجم 150cm3 را که حاوی 10 گرم NaCl است در دمای 20 سلسیوس محاسبه کنید؟؟
من سوال 3 رو این طوری حل کردم:: جواب مسئله میشه 54.9 اما من میارم:: توضیح: # = فشار اسمز *=ضرب
V#= nRT
# * 0.150*58.5 =10*0.0821*293
#=27.4 =جوابی که من اوردم.
خیلی خیلی ممنون
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سری سوالای دیگه.
ترکیبA متشکل از دو عنصر XوY است. در صورتی که این ترکیب 30%از عنصرY داشته باشد و بدانیم وزن اتمی X سه و نیم برابر وزن اتمی Y است فرمول تجربی Aچیست؟
الف)3 XY
ب) X3Y
ج) X2Y3
د) X3Y2
14/0 گرم از الکن Aدر مجاورت کاتالیزگر در شرایط استاندارد 56MLهیدروژن جذب میکن الکن مورد نظر کدام است؟
الف) پروپن ب)2-بوتن ج) اتن د) 1-پنتن
کسر مولیH2Oدر محلولی از C2H6O در اب 0.97 است . مولالیته C2H6O را محاسبه کنید/
نام ترکیب زیر کدام است: (NH4)2HPO4
1) امونیوم هیدروژن فسفات 2) دی امونیوم هیپو فسفات 3)امونیوم فسفات 4) دی امونیوم هیپو فسفیت
بین کدام یک پیوند هیدروژنی تشکیل میشود
1) دی اتیل اتر و اب 2)دی متیل اتر و اتیل الکل 3)اتیل الکل و اب 4)دی اتیل اتر و دی متیل اتر
اگر در ازمایشگاه روی دستتان اسید بریزد برای مداوای اولیه کدام ماده را استفاده میکنید چرا؟؟
1)اب 2)محلول قلیا 3)اب نمک 4)پودر سدیم کربنات
جواب The Skeptical به این سوال ها :
دوستان عزیز تا وقتی مطمئن نشدید که آماده هستید سوالات مرحله ی اول یا دوم را حل نکنید چون بهترین کار اینه که این سوالات را سر وقت بزنید تا مطمئن باشید بیشتر از یک غلط ندارید. در ضمن سوالات دوره های 1 تا 15 را هم بهتره کامل بزنید و نگید اینا در مباحث ما نیستن. باور کنید حل این سوالات خیلی می تونه به شما کمک کنه.
سوال 1) جرم مولی y را همون Y و جرم اتمی را سه و نیم Y فرض کن که به کمک درصد جرمی مول X به Y یا عکش را حساب می کنی که آخرش میشه X2Y3 !
سوال2) باید ببنی 1 مول آلکن که معادل 1مول هیدروژن یا4/22 لیتر هیدروژه در شرایط استاندارد هستش چند گرم جرم داره یا به بیان دیگه جرم مولیش چند گرم بر مول هستش ! جرم مولیش را مساوی 12n+2n یا همون 14n قرار بده و تعداد کربن را پیدا کن و به آلکن برس.
سوال3) مولالیه یعنی تعداد مول های حل شونده در 1000گرم حلال که شما تعداد مول های حل 0.97 مول H2O را داری که با 2 تا ضریب تبدیل جواب در میاد.
سوال4)آمونیوم هیدروژن فسفات
سوال5)سوال را غلط نوشتی. باید می نوشتی بین کدام 2 تا پیوند هیدروژنی تشکیل نمیشه. گزینه 4 میشه جوابش
سوال6) در آزمایشگاه وقتی اسید یا باز ریخت روی دستتون قبل از هر کاری دستتون را با آب فراوان بشورید بعد باید به فکر درمان باشید.نگید روی دستم محلول بازی می ریزم که با اسید خنثی بشه!! چراش هم که مشخصه گرمای واکنش خنثی شدن خودش می تونه به پوست آسیب برسونه تازه آدم نمیاد از چاله بپره توی چاه( این تیکه را فکر کنم آقای خلینا گفتن که 100%درست گفتن!)