به نقل از Shokouh :شمـــا راهنمايي هستـــين يا دبيرستـــان؟
به نقل از احسان .م :نمیدونم این یارو انصاری و قادر (نور به قبرشون بباره) چرا میخواستن مارو نصفه کنن آخه؟؟؟ ماکه کاری باهاشون نداشتیم...
چون سوالاش پیچیدست! چون سخته... چون بجای تدریس آدم رو میپیچونه... بدبختمون کرده...به نقل از Dokhtare ariyaE :اتفاقا به نظر من خیلی کتابای خوبین!! اصولا سوالای جالبی توشون پیدا میشه!
چرا حالتون به هم می خوره؟
چون اون سوالای به قول شما جالب رو ما باید حل کنیم و در این لحظه است که ....به نقل از Dokhtare ariyaE :اتفاقا به نظر من خیلی کتابای خوبین!! اصولا سوالای جالبی توشون پیدا میشه!
همین که میپیچونه خودش باعث میشه مخ آدم باز بشه! قبول دارم بعضی سوالاش واقعا سخت بود ولی وقتی حل میشدن واقعا آدم لذت می برد!!به نقل از Infidel :چون سوالاش پیچیدست! چون سخته... چون بجای تدریس آدم رو میپیچونه... بدبختمون کرده...
بابا بخدا شما خیلی خونسردی...
به نقل از Dokhtare ariyaE :اتفاقا به نظر من خیلی کتابای خوبین!! اصولا سوالای جالبی توشون پیدا میشه!
معلم ما که گفت اینا وقتی میخواستن این کتابو بنویسن یک فراخوان دادن کلا سوالا رو جمع کردن از سطح کشور بعد از توشون انتخاب کردن(همون سخت تریناشو).به نقل از Shokouh :مـــنم باهــــــاتون همدرد هســـتم و بنظرم خوندن اين كتاب وبــــــدتر از اون امتــــحان دادنش بد كوفتــــيه!
دبيــــــــررياضي ما مي گفت ( ايشون كلا تو اين مسائل خيلي كارشون كاره ) شنيده از يه دبير رياضي ديگه كه اين كتابا رو سيامك انصاري و
اون يارو قادره ننوشتن بلكه بيشترش ترجمه كتابهاي رياضي انگليسي هستش ( اگر به مسئله هاش دقت كنين گاهي اوقات ميشه يه نموره
اينو متوجه شد بخصوص قسمت هـــندسه)
یکم خودتو کنترل کن... بابا بیخیال.به نقل از Infidel :یعنی رسما دهنمون رو سرویس کردن... یه معلم داشتیم که امسال دیگه به معنای کامل گای..ی.د . این مبتکران لعنتی رو میذاشت جلوش و بصورت رونویس همونا رو پای تخته می نوشت...
دقیقابه نقل از Dokhtare ariyaE :همین که میپیچونه خودش باعث میشه مخ آدم باز بشه! قبول دارم بعضی سوالاش واقعا سخت بود ولی وقتی حل میشدن واقعا آدم لذت می برد!!
معادله خطشم خیلی جالب بود!! من که کلا خیلی این کتابو دوست دارم!!به نقل از Shokouh :بـــنظرم تك سوال جالبش همون ما و ما و نصف ما و نصفه اي از نصف ماست ... كلا بخش جبر و اعداد صحيحش رو خوب مي خونم و مي
فهمم... باقيش نه !
تایید میشه!!به نقل از 3ggerman :من مشکل خا30ی باش ندارم! وا3 شادی روح قادر و اینام معمولن فاتحه میخونم!![]()
اگه این نبود یه چی دیگه! مهم اینه که وزارتی نخونیم! واقعا " دیــــــــــــــــــــــــوو نـــــــــــــــــــــه " کنندس! انگار با بچه دبستای طرفه! تو کلاس با معلم به مثالاش میخندیم / خب باز مبتکران یه چیز داره دیگه/