این چه وضعشه

• شروع کننده موضوع

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)
این یک اعتراضیه به تاپیک های مسخره ای مثل دخترا یکی زیاد کنن پسرا یکی کم و یا نظرت راجع به بالاییت چیه است .
به نام خدا
بنده نسبت به تاپیک های جاگیری اعتراض دارم که به این صورت حق تاپیک های جالب را میخورند
پاسخ : پسرا يكي کم كنن دخترا يكي اضافه كنن [گفت و شنود اجتماعی] توسط minaaaaa امروز، ساعت 14:39:50 بعدازظهر :P
پاسخ : نظرت راجع به بالاییت چیه؟ [گفت و شنود اجتماعی] توسط antares-nick امروز، ساعت 14:39:40 بعدازظه [-(ر
پاسخ : پسرا يكي کم كنن دخترا يكي اضافه كنن [گفت و شنود اجتماعی] توسط donya امروز، ساعت 14:39:36 بعدازظهر P:>
پاسخ : بررسی سوالات امتحانات نهایی (سوم دبیر& [سمپاد - NODET] توسط ندا مکرم امروز، ساعت 14:39:21 بعدازظهر
پاسخ : قهرمان جام جهانی 2010 ؟ [ورزش - Sport] توسط S E P E H R امروز، ساعت 14:39:09 بعدازظهر (:|
پاسخ : کنکور 90 ها بیاین تو !! [مشاوره تحصیلی - Educational Consultation] توسط *mona* امروز، ساعت 14:39:05 بعدازظهر
پاسخ : نظرت راجع به بالاییت چیه؟ [گفت و شنود اجتماعی] توسط antares-nick امروز، ساعت 14:38:55 بعدازظهر
پاسخ : نظرت راجع به بالاییت چیه؟ [گفت و شنود اجتماعی] توسط sarijoon امروز، ساعت 14:38:39 بعدازظهر
پاسخ : پسرا يكي کم كنن دخترا يكي اضافه كنن [گفت و شنود اجتماعی] توسط Swift امروز، ساعت 14:38:32 بعدازظهر :O
پاسخ : اگه نفر بالاييت رو بخواي بكشي (+18) ! [گفت و شنود اجتماعی] توسط minaaaaa امروز، ساعت 14:38:18 بعدازظهر
پاسخ : پسرا يكي کم كنن دخترا يكي اضافه كنن [گفت و شنود اجتماعی] توسط peg0a2h1 امروز، ساعت 14:37:28 بعدازظهر
پاسخ : پسرا يكي کم كنن دخترا يكي اضافه كنن [گفت و شنود اجتماعی] توسط prgh امروز، ساعت 14:37:21 بعدازظهر
پاسخ : آیات خطاب به زنان [مسائل اعتقادی - دینی] توسط *mona* امروز، ساعت 14:37:17 بعدازظهر X-(
پاسخ : اگه نفر بالاييت رو بخواي بكشي (+18) ! [گفت و شنود اجتماعی] توسط Swift امروز، ساعت 14:37:02 بعدازظهر
پاسخ : پسرا يكي کم كنن دخترا يكي اضافه كنن [گفت و شنود اجتماعی] توسط minaaaaa امروز، ساعت 14:36:54 بعدازظهر
پاسخ : اگه نفر بالاييت رو بخواي بكشي (+18) ! [گفت و شنود اجتماعی] توسط Niosha امروز، ساعت 14:36:41 بعدازظهر :-?
پاسخ : پسرا يكي کم كنن دخترا يكي اضافه كنن [گفت و شنود اجتماعی] توسط احمدرضا رحیمی امروز، ساعت 14:36:16 بعدازظهر
پاسخ : نظرت راجع به بالاییت چیه؟ [گفت و شنود اجتماعی] توسط minaaaaa امروز، ساعت 14:36:07 بعدازظهر
پاسخ : نظرت راجع به بالاییت چیه؟ [گفت و شنود اجتماعی] توسط پگاه امروز، ساعت 14:35:49 بعدازظهر :-?
پاسخ : اگه نفر بالاييت رو بخواي بكشي (+18) ! [گفت و شنود اجتماعی] توسط antares-nick امروز، ساعت 14:35:41 بعدازظهر #-o
پاسخ : اگه نفر بالاييت رو بخواي بكشي (+18) ! [گفت و شنود اجتماعی] توسط minaaaaa امروز، ساعت 14:35:23 بعدازظهر
پاسخ : قهرمان جام جهانی 2010 ؟ [ورزش - Sport] توسط *mona* امروز، ساعت 14:35:18 بعدازظهر :-ss
پاسخ : نظرت راجع به بالاییت چیه؟ [گفت و شنود اجتماعی] توسط Niosha امروز، ساعت 14:34:50 بعد :-sازظهر

با وجود چنین تاپیک های بی محتوا و بی هدفی سایت تبدیل به یک مکان بی هدف و عادی می شود . وقتی که ادعای تیزهوش بودن می کنیم . این نباید تیزهوش بودنمان را به ابتذال بکشاند .
خواهشمندم از این تاپیک ها نزنید. X-(

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم
پاسخ : این چه وضعشه

این تاپیک امروز یا شایدم دیروز ایجاد شده تا فردا هم قطعا تموم میشه و بعدشم دیگه به این زودی ها نخواهد بود!

پس فکر نمیکنم مشکل خیلی بزرگی پیش بیاد...

منا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد
مدال المپیاد
ریاضی وشیمی
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

منم موافقم ...ولی این کنکور 90 ویا سوالای امتحان نهایی که تاپیک بی محتوا محسوب نمی شه!!

• شروع کننده موضوع

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

در برابر اینا نه

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

من حوصله ام سر میره وقتی میام تو سایت.

morshed

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد زیست

درسته که تاپیک های مزخرف و بیهوده ای هستند و بهتره بهشون بگیم تاپیک های زرد!!!
اما هرکس حق انتخاب داره! شما میتونی توی این تاپیکا نری و کاری بهشون نداشته باشی!
هرکس هم دلش خواست میره!
البته بگذریم که اگه مثلا من مدیر بودم پست اول اینجور تاپیک هارو یک نوع اسپم میدونستم و تاپیکو می بستم! اما به هر حال ...

اما یه پیشنهاد دارم برای بالا بردن سطح سایت و حفظ ابروی فروم : اینگونه تاپیک ها به نحوی باشند که مهمان ها توانایی دیدن حتی تیتر آنها رو هم نداشته باشند!

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

به نقل از مُحسن...! :
پاک میکنیم-------> آزادی رو از ما گرفتید! چه وضعه سایته، ما اومدیم اینجا دو دقیقه تفریح کنیم.
+
پاک نمیکنیم-----> ای بابا با این بحثا سایت مبتذل شده، اهدافش به هم ریخته، این که نشد سایت، ما سایت سالم میخوایم.
=
من مدیر الان باید چیکار کنم؟! جز اینکه این شکلی بشم؟ :-w
------------------------------------------
آقای Black Gum شما خودتون که توی این تاپیک که نسبت بهش اعتراض دارید شرکت کردید؟از اونور شرکت میکنید از اینور..شما هم آره؟!
کاملا موافقم ! الان این تاپیک ها قفل بشن مطمئنم تاپیک اعتراضی میزنین که چرا قفل شدن ! :D

Pegi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان

به نقل از Kratos :
اما یه پیشنهاد دارم برای بالا بردن سطح سایت و حفظ ابروی فروم : اینگونه تاپیک ها به نحوی باشند که مهمان ها توانایی دیدن حتی تیتر آنها رو هم نداشته باشند!
این تاپیکا تو گفت و شنودند! مهمان ها توانایی دیدنشون رو ندارند!
به نقل از مُحسن...! :
آقای Black Gum شما خودتون که توی این تاپیک که نسبت بهش اعتراض دارید شرکت کردید؟از اونور شرکت میکنید از اینور..شما هم آره؟!
دقیقا منم میخواستم همینو بگم! اونم نه یکی دوتا پست!

---------------------------
این همه مشاعره گذاشتن صداتون در نیومد حالا وا3 این 2 تا تاپیک؟؟
یکیش که بازی و سرگرمیه! تازه از شر این امتحانا خلاص شدیم ! از نظر شما بی محتواست پس نیایید توش! به قول پگاه هم حداکثر تا چند روز دیگه بازه!
اون یکیش هم یه جورایی شناخته! بده آدم بدونه بقیه راجع یش چی فکر می کنن؟؟ شما ماشاالله خودتونم تو این تاپیک شرکت کردید و به اکثر بچه ها گفتید مسخره ! (بماند!) این تاپیکم تا چند روز دیگه بسته میشه!
شما اگه نگران آبروی سمپادید برید چنتا تاپیک علمی بزنید!
---------------
البته متاسفانه انجمن هایی مثل نجوم دارن خاک می خورن ! چون اکثرا حتی حاضر نیستن یه نگاهی به این انجمنا بندازن! :(

• شروع کننده موضوع

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

هرکی مخالفه یه پ .خ به من بده تا راه چارش رو بگم
یه نظری بوده هست و تا ابد هم خواهد ماند . یه جایی که الان گفت و شنود اجتماعی هست رو بدون مدیر بذاریم و هیچ مدیری بهش به عنوان مدیر نگاه نکنه مگر تاپک های کاملاً بد و مضر . بقیه چیز هاش هم هر اسپم وهر چی هست تاپیک زننده نظارت کنه .
یه تیکه باشه که بحث های متفرقه ولی هدف دار و مفید توش باشن . که مدیر داشته باشه ولی تاپیک زننده هم برش نظارت داشته باشه

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

بابا ملت شاید خوششون بیاد یه ذره هم تو این تاپیکا برن آخه کسی که مجبور نیست بره که وجودشم به کسی ضرری نمیزنه یکم واقع بین باشیم...
راههای بهتری برای حفظ آبرو هستش
دفاعیه ی اینجانب:
پاسخ : نظرت راجع به بالاییت چیه؟
« پاسخ #314 : امروز، ساعت 14:38:39 بعدازظهر » نقل قول ویرایش

--------------------------------------------------------------------------------

sadaf
دوستمه خیلی باحاله و بچه ی خوبیه خیلیم باهوشه ....
پگاه
اونم که قبلن گفتم جای خود دارد بچه ی بسیار باحال پایه و مثل صدف عاشقه نجوم
نیوشا
نمیشناسم....
مینا
باحال به نظر میاد

این مثلن چشه؟نظر شخصیمه آبروی کی میره؟؟؟؟؟؟؟؟

• شروع کننده موضوع

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

مسئله حفظ آبرو نیست مسئله نرفتن آبرو

Backstreetman

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
shahid beheshti
شهر
borujerd

به نقل از black gum :
این یک اعتراضیه به تاپیک های مسخره ای مثل دخترا یکی زیاد کنن پسرا یکی کم و یا نظرت راجع به بالاییت چیه است .
به نام خدا
بنده نسبت به تاپیک های جاگیری اعتراض دارم که به این صورت حق تاپیک های جالب را میخورند
پاسخ : پسرا يكي کم كنن دخترا يكي اضافه كنن [گفت و شنود اجتماعی] توسط minaaaaa امروز، ساعت 14:39:50 بعدازظهر :P
پاسخ : نظرت راجع به بالاییت چیه؟ [گفت و شنود اجتماعی] توسط antares-nick امروز، ساعت 14:39:40 بعدازظه [-(ر
پاسخ : پسرا يكي کم كنن دخترا يكي اضافه كنن [گفت و شنود اجتماعی] توسط donya امروز، ساعت 14:39:36 بعدازظهر P:>
پاسخ : بررسی سوالات امتحانات نهایی (سوم دبیر& [سمپاد - NODET] توسط ندا مکرم امروز، ساعت 14:39:21 بعدازظهر
پاسخ : قهرمان جام جهانی 2010 ؟ [ورزش - Sport] توسط S E P E H R امروز، ساعت 14:39:09 بعدازظهر (:|
پاسخ : کنکور 90 ها بیاین تو !! [مشاوره تحصیلی - Educational Consultation] توسط *mona* امروز، ساعت 14:39:05 بعدازظهر
پاسخ : نظرت راجع به بالاییت چیه؟ [گفت و شنود اجتماعی] توسط antares-nick امروز، ساعت 14:38:55 بعدازظهر
پاسخ : نظرت راجع به بالاییت چیه؟ [گفت و شنود اجتماعی] توسط sarijoon امروز، ساعت 14:38:39 بعدازظهر
پاسخ : پسرا يكي کم كنن دخترا يكي اضافه كنن [گفت و شنود اجتماعی] توسط Swift امروز، ساعت 14:38:32 بعدازظهر :O
پاسخ : اگه نفر بالاييت رو بخواي بكشي (+18) ! [گفت و شنود اجتماعی] توسط minaaaaa امروز، ساعت 14:38:18 بعدازظهر
پاسخ : پسرا يكي کم كنن دخترا يكي اضافه كنن [گفت و شنود اجتماعی] توسط peg0a2h1 امروز، ساعت 14:37:28 بعدازظهر
پاسخ : پسرا يكي کم كنن دخترا يكي اضافه كنن [گفت و شنود اجتماعی] توسط prgh امروز، ساعت 14:37:21 بعدازظهر
پاسخ : آیات خطاب به زنان [مسائل اعتقادی - دینی] توسط *mona* امروز، ساعت 14:37:17 بعدازظهر X-(
پاسخ : اگه نفر بالاييت رو بخواي بكشي (+18) ! [گفت و شنود اجتماعی] توسط Swift امروز، ساعت 14:37:02 بعدازظهر
پاسخ : پسرا يكي کم كنن دخترا يكي اضافه كنن [گفت و شنود اجتماعی] توسط minaaaaa امروز، ساعت 14:36:54 بعدازظهر
پاسخ : اگه نفر بالاييت رو بخواي بكشي (+18) ! [گفت و شنود اجتماعی] توسط Niosha امروز، ساعت 14:36:41 بعدازظهر :-?
پاسخ : پسرا يكي کم كنن دخترا يكي اضافه كنن [گفت و شنود اجتماعی] توسط احمدرضا رحیمی امروز، ساعت 14:36:16 بعدازظهر
پاسخ : نظرت راجع به بالاییت چیه؟ [گفت و شنود اجتماعی] توسط minaaaaa امروز، ساعت 14:36:07 بعدازظهر
پاسخ : نظرت راجع به بالاییت چیه؟ [گفت و شنود اجتماعی] توسط پگاه امروز، ساعت 14:35:49 بعدازظهر :-?
پاسخ : اگه نفر بالاييت رو بخواي بكشي (+18) ! [گفت و شنود اجتماعی] توسط antares-nick امروز، ساعت 14:35:41 بعدازظهر #-o
پاسخ : اگه نفر بالاييت رو بخواي بكشي (+18) ! [گفت و شنود اجتماعی] توسط minaaaaa امروز، ساعت 14:35:23 بعدازظهر
پاسخ : قهرمان جام جهانی 2010 ؟ [ورزش - Sport] توسط *mona* امروز، ساعت 14:35:18 بعدازظهر :-ss
پاسخ : نظرت راجع به بالاییت چیه؟ [گفت و شنود اجتماعی] توسط Niosha امروز، ساعت 14:34:50 بعد :-sازظهر

با وجود چنین تاپیک های بی محتوا و بی هدفی سایت تبدیل به یک مکان بی هدف و عادی می شود . وقتی که ادعای تیزهوش بودن می کنیم . این نباید تیزهوش بودنمان را به ابتذال بکشاند .
خواهشمندم از این تاپیک ها نزنید. X-(
یه سوال مهم... چرا نزنیم؟؟؟؟ مگه اون تاپیکا چشونه؟ چون سمپادییم نباید حتی... ای بابا.

nnn

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ميانه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

من dgاعصابم داغون شده.
fire fox اتون رو downloadکردم.....لپ تاپم هنگی شده.... X-(
پاکشم کردم فرقئ نکرده
خودتون بگید چیکارش کنم؟

arman aria

Arman Aria
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
Mshhd
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
OLC
رشته دانشگاه
Architecture
تلگرام
اینستاگرام

فقط یه راه داره...

کنترل دیکتاتوری تاپیک ها
که اونم با یک مدیریت مقتدر حل میشه

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

به نقل از Arman.Z :
فقط یه راه داره...

کنترل دیکتاتوری تاپیک ها
که اونم با یک مدیریت مقتدر حل میشه
بابا آخه چرا ؟ چرا اصلا باید این اتفاقا بیفته ؟ تاپیکای علمی خودشون باید جذابیت داشته باشن ، نه این که بزور بچپونیم تو حلق ملت که تاپیکای غیر علمی نرن که مبادا بازدید علمی ها کم شه .
هر آدم عاقلی هم که بخواد تاپیک های بروز شده رو ببینه ، می ره تو موضوعات حدید ارسال شده . نمیاد صفحه اصلی سایت . خب الآن چه مشکلی هست ؟

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از nnn :
من dgاعصابم داغون شده.
fire fox اتون رو downloadکردم.....لپ تاپم هنگی شده.... X-(
پاکشم کردم فرقئ نکرده
خودتون بگید چیکارش کنم؟

احتملا" اون لپ تاپ نبوده بلکه ماشین حساب بوده.

متن بالا اسپم بود.

نظر من :

ای بابا خسته شدم !! هر روز که میام از چرت و پرت ها اون پایین هست. یه تاپیک خوب هم که نمایش داده میشه به لطف بعضیا میپره.

Pegi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان

به نظر من بهتره یه سیستمی درست کنید که لیست تاپیکای جدید یا به روز شده تو انجمنای علمی رو به صورت تصادفی نشون بده! این جوری بهتر نیست؟

hidden

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطان شهیدان
شهر
کرج
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
دارو

دو تا راه كار ميدم و ميدونم كه عملي نميشه

: نظر سنجي بزاريد ... از اونجا كه سايت براي بچه هاست (؟) خودشون ميتونن تصميم بگيرن و شخصيت سمپادي رو اكثريت معلوم ميكنن نه يكي كه جو )jav( آس پيك بودن تو مخشه ...

:حالا اگر خواستيد بمونه ميتونيد يه سيستمي بذاريد كه پست هاي تاپيك هاي "اينجوري" تو قسمت "آخرين ارسال ها" نياد
تويه تالار هاي حرفه اي ديده بودم

Pegi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان

به نقل از Pegior :
به نظر من بهتره یه سیستمی درست کنید که لیست تاپیکای جدید یا به روز شده تو انجمنای علمی رو به صورت تصادفی نشون بده! این جوری بهتر نیست؟
یکی نیست به این تاپیک یه سر بزنه؟! :D
میشه این کارو کرد؟! :D

• لایک
امتیازات: min3a

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
اینستاگرام

به نقل از Pegior :
یکی نیست به این تاپیک یه سر بزنه؟! :D
میشه این کارو کرد؟! :D
دلت خوشه ها !!!!!!!!!!
مدیرا که سر نمی زنن !!!
فعلا همه ریختن تو تاپیک نابودی سمپادی هااااااا برو اونجا مطرح کن!

• لایک
امتیازات: min3a
بالا