استیضاح "زهرا.ج" مدیر بخش عکس

وضعیت
موضوع بسته شده است.
  • شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
توی مدیریت خانم "زهرا.ج" (مدیر بخش عکس) چندتا مشکل دیدم که خواستم بصورت خصوصی بگم ولی گویا قبول نداره و فقط به منفی دادن روی آورده، پس اینجا میگم تا شاید مدیران اصلی و ناظما هم بیان به طرفداریش

1. اسپم، در زمان مدیریت:

به نقل از زهرا.ج :
آواتار از همش باحال تر بود :)) یه +
به نقل از زهرا.ج :
وایی ! اون دومی و آخری خیلی بامزه بودن!! :)) یه + به fire storm !
به نقل از زهرا.ج :
مخصوصا اون دروغه!
به نقل از زهرا.ج :
معلومه گریمه..ضایعس...بعد حالا که چی؟
به نقل از زهرا.ج :
آخیییی! الهی! من دیگه تخم مرغ نمیخورم!! :D
یه +
به نقل از زهرا.ج :
به غیر از دهمی که عین کفشه خودمه( ابته مال من صورتیه) ههههههههههههممشونو میخوااااااااااااام! اگه مدل بعضیاش پسرونه بود یا بچه گونه ! میدم به فک و فامیل ولی همشونو میخوام! ++++
به نقل از زهرا.ج :
این مو صورتیه آدمو یاد فلامینگو میندازه! :D
یه +
به نقل از زهرا.ج :
وای.خیلی قشنگ بود..من عاشق آتش فشانم! یه +
به نقل از زهرا.ج :
میدونی قشنگ بودن ..
به نقل از زهرا.ج :
فقط لامبورگینی :D
عشقه!
به نقل از زهرا.ج :
اه اه اه ..چه زشته بدبخت...
منفی ندم خوب کردم! :D

و انبوهی دیگر از اسپم

2. ضعف مدیریتی، اونم با چه دلایل قانع کننده ای!

به نقل از زهرا.ج :
دوستان درسته ! تاپیک تکراریه! ولی چون تاپیک قدیمیه خیلی صفحه قبل تر انجمنه گفتیم اینم باشه! اینقد نیاین بگین تکراری بود تکراری بود! :D
(الان ببخشیدا، اینم شد دلیل؟ 2 تا تاپیک کاملا تکراری که با هم مو نمیزنن رو نگه داشته فقط بخاطر این که 3 صفحه قبل تره! خوب اینطور مواقع وظیفه مدیر اینه که نظرات تاپیک جدیدو با تاپیک قدیمی ترکیب کنه، نه اینکه... [-()

3. شتابزدگی و ناپختگی مشهود در ارسالها
به نقل از زهرا.ج :
این تاپیک تکراریه! خیلی هم روش بحث شد!
نه صبر کن بینم...اون عکس مال عربستان بود یعنی عربی نوشته بود!!! یعنی اینجا ایرانه یا این مونتاژه یا یه جا دیگس؟!!
به نقل از زهرا.ج :
نه :D ! نمیدونم چرا اون موقع نیوورد!

4. عدم قدرت تشخیص مدیریتی، لجبازی و قضاوت بر اساس عنوان
توی این تاپیک، 7 عکس قرار داده شده بود که عنوان یکی از اون ها "شهوط" بود (عمدا اینجوری نوشتم)
یعنی این عکس
10cq3on.jpg

که هیچ مشکلی نداره، و حتی نسبت به

b2c355edc06c46adb8e3.jpg

و

79397afaf6d944f8a5f0.jpg

حجاب بهتری داره
ولی این حاج خانوم فقط بر اساس عنوان عکس جوگیر شده و عکسو پاکیده، بعد هم که بهش میگیم چرا؟ بدون اینکه دلیل بیاره فوری پستو پاک میکنه
با توجه به این موارد، اگه حاج خانوم دلیل قانع کننده ای ناره قاعدتا باید باهاش برخورد بشه، هرچند مدیرا... [-(

به نقل از نــيما]نیازی به تاپیک علنی نداره این موضوع . میتونستین به ما بگین . برای اون عکس هم خیلی کار خوبی کردن ! بنده هم تایید میکنم ! کل تاپیک رو هم پاک میکردن از نظر من هیچ مشکلی نداشت ! تاپیک هم قفل میشه ! نظری هم دارین میتونین از طریق پ.خ به من یا بقیه مدیران و ناظمین بگین .[/quote] این تاپیک درباره همین مدیر هست و خود این شخص باید جواب بده (اگه جوابی داره) و این که میگی تو جواب میدی فوق العاده غیر منطقی و مسخره هست [quote author=زهرا.ج :
ترجیح میدم شما با نیما حرف بزنید اگه نمی تونید مودبانه و مسالمت آمیز با من حرف بزنید.
شما همیشه فکر بقیه رو می خونید و اینجوری فکر میکنید؟!
چه جالب.
بازم میگم مشکلی دارید با نیما حرف بزنید.

جالبه که ایشون تاپیکو میبینه ولی بجز - دادن کار دیگه ای نمیکنه!
یاد مهدکودک افتادم...

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک
پاسخ : استیضاح "زهرا.ج" مدیر بخش عکس

1در مورد قسمت اول : اسپم ، همه ی اونا نظر واقعی من بودن و دلیل دیگه ای برای گفتنش نداشتم و اگه قرار بر این باشه من تا حالا پست های زیادی از قبیل "اسپم بود" که خودش اسپمه از شما دیدم!و همچنین چیزای دیگه!(بعد از اومدن سیستم + و- به پست ها فرق کرد)
2در مورد مورد دوم من دیدم تاپیک اصلی در صفحه های خیلی قدیمیه و ممکنه یه سری ندیده باشن! ضعف من اینجا بود که باید 9 (تا صفحه ی 9 گشته بودم) صفحه ی کاملو واسه اینکار میگشتم که اون موقع وقت نداشتم!
3- من مشکلی تو پست هام نمیبینم!!
در باره ی حذف اون عکس اون تاپیک من هنوز روی حرف خودم هستم و واسم واقعا عجیبه که چرا هنوز فرق ها رو متوجه نشدید!
آقای محترم آخرین حرفی که از من نقل قول کردید، در جواب شماست چرا پست خودتونو هم نمیزارید؟و البته پست بعدیشو که به من کوته فکر گفتید!

× یاد یه کسی افتادم...که میومد پرونده سازی میکرد میگرفت جلو دوربین که طرفو ضایع کنه و خودشو بالا ببره...هیچ وقت فکر نمیکردم این اتفاق واسه خودم بیوفته! چه جالب!

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از زهرا.ج :
1. در مورد قسمت اول : اسپم ، همه ی اونا نظر واقعی من بودن و دلیل دیگه ای برای گفتنش نداشتم و اگه قرار بر این باشه من تا حالا پست های زیادی از قبیل "اسپم بود" که خودش اسپمه از شما دیدم!و همچنین چیزای دیگه!

2. در مورد مورد دوم من دیدم تاپیک اصلی در صفحه های خیلی قدیمیه و ممکنه یه سری ندیده باشن! ضعف من اینجا بود که باید 9 صفحه ی کاملو واسه اینکار میگشتم که اون موقع وقت نداشتم!

3. در باره ی حذف اون عکس اون تاپیک من هنوز روی حرف خودم هستم و واسم واقعا عجیبه که چرا هنوز فرق ها رو متوجه نشدید!

4. آقای محترم آخرین حرفی که از من نقل قول کردید، در جواب شماست چرا پست خودتونو هم نمیزارید؟و البته پست بعدیشو که به من کوته فکر گفتید!

× یاد یه کسی افتادم...که میومد پرونده سازی میکرد میگرفت جلو دوربین که طرفو ضایع کنه و خودشو بالا ببره...هیچ وقت فکر نمیکردم این اتفاق واسه خودم بیوفته! چه جالب!
1. منم نمیگم نظرت نیست، درسته نظرته ولی همیشه آدم باید نظرشو بگه؟
به نظرت مسخره نیست که یه مدیر خودش پستی رو بده که بخاطر همون پست به بقیه گیر میده؟

2. بهانه الکی نیار، قسمت جستجوی سایت و... رو واسه همین موقعا گذاشتن

3. حرفی نزدی

4. آره من بهت گفتم کوته فکر که متاسفانه تو پستی که گذاشتم کپی پیست بود و معلوم نشد
کوته فکر، چون فقط بر اساس عنوان یه چیزی تصمیم به حذف میگیری و وقتی انتقاد میکنن بجز لجبازی و - دادن کاری نمیکنی

× الکی همه چیزو به همه چیز نسبت نده

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نقل از GCD :
1. منم نمیگم نظرت نیست، درسته نظرته ولی همیشه آدم باید نظرشو بگه؟
به نظرت مسخره نیست که یه مدیر خودش پستی رو بده که بخاطر همون پست به بقیه گیر میده؟

2. بهانه الکی نیار، قسمت جستجوی سایت و... رو واسه همین موقعا گذاشتن

3. حرفی نزدی

4. آره من بهت گفتم کوته فکر که متاسفانه تو پستی که گذاشتم کپی پیست بود و معلوم نشد
کوته فکر، چون فقط بر اساس عنوان یه چیزی تصمیم به حذف میگیری و وقتی انتقاد میکنن بجز لجبازی و - دادن کاری نمیکنی

× الکی همه چیزو به همه چیز نسبت نده، یاد یکی از استاتوسای مطهری افتادم
1-منم همیشه نظرمو ندادم!!!
2-جستجو هم کردم جناب! اصن اول جستجو کردم ولی چیزی نیاورد ! لابد الانم میگید دروغگو!
3-من حرفی نزدم؟!! یعنی بعد از اون پ.خ ها و توی تاپیک من حرفی نزدم؟ چه جالب! نکنه من آلزایمر دارم؟ یا شیزوفرنی که الانم دارم اون پستا رو میبینم؟
4-لجبازی؟ -؟ مورد دوم رو هم تو پ.خ واستون توضیح دادم!
×حقیقت تلخه! چه برای موقعیت الان من چه شما!

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک