- شروع کننده موضوع
farshidGCD
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- MMU
- رشته دانشگاه
- IBM - ID
توی مدیریت خانم "زهرا.ج" (مدیر بخش عکس) چندتا مشکل دیدم که خواستم بصورت خصوصی بگم ولی گویا قبول نداره و فقط به منفی دادن روی آورده، پس اینجا میگم تا شاید مدیران اصلی و ناظما هم بیان به طرفداریش
1. اسپم، در زمان مدیریت:
و انبوهی دیگر از اسپم
2. ضعف مدیریتی، اونم با چه دلایل قانع کننده ای!
3. شتابزدگی و ناپختگی مشهود در ارسالها
4. عدم قدرت تشخیص مدیریتی، لجبازی و قضاوت بر اساس عنوان
توی این تاپیک، 7 عکس قرار داده شده بود که عنوان یکی از اون ها "شهوط" بود (عمدا اینجوری نوشتم)
یعنی این عکس
که هیچ مشکلی نداره، و حتی نسبت به
و
حجاب بهتری داره
ولی این حاج خانوم فقط بر اساس عنوان عکس جوگیر شده و عکسو پاکیده، بعد هم که بهش میگیم چرا؟ بدون اینکه دلیل بیاره فوری پستو پاک میکنه
با توجه به این موارد، اگه حاج خانوم دلیل قانع کننده ای ناره قاعدتا باید باهاش برخورد بشه، هرچند مدیرا... [-(
جالبه که ایشون تاپیکو میبینه ولی بجز - دادن کار دیگه ای نمیکنه!
یاد مهدکودک افتادم...
1. اسپم، در زمان مدیریت:
به نقل از زهرا.ج :آواتار از همش باحال تر بود یه +
به نقل از زهرا.ج :وایی ! اون دومی و آخری خیلی بامزه بودن!! یه + به fire storm !
به نقل از زهرا.ج :مخصوصا اون دروغه!
به نقل از زهرا.ج :معلومه گریمه..ضایعس...بعد حالا که چی؟
به نقل از زهرا.ج :آخیییی! الهی! من دیگه تخم مرغ نمیخورم!!
یه +
به نقل از زهرا.ج :به غیر از دهمی که عین کفشه خودمه( ابته مال من صورتیه) ههههههههههههممشونو میخوااااااااااااام! اگه مدل بعضیاش پسرونه بود یا بچه گونه ! میدم به فک و فامیل ولی همشونو میخوام! ++++
به نقل از زهرا.ج :این مو صورتیه آدمو یاد فلامینگو میندازه!
یه +
به نقل از زهرا.ج :وای.خیلی قشنگ بود..من عاشق آتش فشانم! یه +
به نقل از زهرا.ج :میدونی قشنگ بودن ..
به نقل از زهرا.ج :فقط لامبورگینی
عشقه!
به نقل از زهرا.ج :اه اه اه ..چه زشته بدبخت...
منفی ندم خوب کردم!
و انبوهی دیگر از اسپم
2. ضعف مدیریتی، اونم با چه دلایل قانع کننده ای!
(الان ببخشیدا، اینم شد دلیل؟ 2 تا تاپیک کاملا تکراری که با هم مو نمیزنن رو نگه داشته فقط بخاطر این که 3 صفحه قبل تره! خوب اینطور مواقع وظیفه مدیر اینه که نظرات تاپیک جدیدو با تاپیک قدیمی ترکیب کنه، نه اینکه... [-()به نقل از زهرا.ج :دوستان درسته ! تاپیک تکراریه! ولی چون تاپیک قدیمیه خیلی صفحه قبل تر انجمنه گفتیم اینم باشه! اینقد نیاین بگین تکراری بود تکراری بود!
3. شتابزدگی و ناپختگی مشهود در ارسالها
به نقل از زهرا.ج :این تاپیک تکراریه! خیلی هم روش بحث شد!
نه صبر کن بینم...اون عکس مال عربستان بود یعنی عربی نوشته بود!!! یعنی اینجا ایرانه یا این مونتاژه یا یه جا دیگس؟!!
به نقل از زهرا.ج :نه ! نمیدونم چرا اون موقع نیوورد!
4. عدم قدرت تشخیص مدیریتی، لجبازی و قضاوت بر اساس عنوان
توی این تاپیک، 7 عکس قرار داده شده بود که عنوان یکی از اون ها "شهوط" بود (عمدا اینجوری نوشتم)
یعنی این عکس
که هیچ مشکلی نداره، و حتی نسبت به
و
حجاب بهتری داره
ولی این حاج خانوم فقط بر اساس عنوان عکس جوگیر شده و عکسو پاکیده، بعد هم که بهش میگیم چرا؟ بدون اینکه دلیل بیاره فوری پستو پاک میکنه
با توجه به این موارد، اگه حاج خانوم دلیل قانع کننده ای ناره قاعدتا باید باهاش برخورد بشه، هرچند مدیرا... [-(
به نقل از نــيما]نیازی به تاپیک علنی نداره این موضوع . میتونستین به ما بگین . برای اون عکس هم خیلی کار خوبی کردن ! بنده هم تایید میکنم ! کل تاپیک رو هم پاک میکردن از نظر من هیچ مشکلی نداشت ! تاپیک هم قفل میشه ! نظری هم دارین میتونین از طریق پ.خ به من یا بقیه مدیران و ناظمین بگین .[/quote] این تاپیک درباره همین مدیر هست و خود این شخص باید جواب بده (اگه جوابی داره) و این که میگی تو جواب میدی فوق العاده غیر منطقی و مسخره هست [quote author=زهرا.ج :ترجیح میدم شما با نیما حرف بزنید اگه نمی تونید مودبانه و مسالمت آمیز با من حرف بزنید.
شما همیشه فکر بقیه رو می خونید و اینجوری فکر میکنید؟!
چه جالب.
بازم میگم مشکلی دارید با نیما حرف بزنید.
جالبه که ایشون تاپیکو میبینه ولی بجز - دادن کار دیگه ای نمیکنه!
یاد مهدکودک افتادم...