- شروع کننده موضوع
alemzadeh
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد ۱
- شهر
- مشهد - تبریز
- دانشگاه
- دانشگاه هنر تبریز
- رشته دانشگاه
- طراحی صنعتی
يه چن وقتي بود مي خواستم اين تاپيك رو بزنم ديگه امشب تصميمم رو گرفتم
اين تاپيك بيشتر خطاب به مديراس
چرا سايت اين جوري شده چرا انقدر سوت و كوره چرا بيشتر كاربراي قديمي مي خوان از سايت برن يا خيلي ناراضينيا فقط به خاطر دوستاشون موندن
ممكنه سمپاديا بيشترين اعضا رو تو فروم هاي سمپادي داشته باشه ولي به نظر من الان كاملا رو به نابوديه
اينم نمونه هاش تمام اين كاربر سابقه شون تو سايت نزديك يك ساله
آقاي مطهري آقاي بذركار خانوم مكرم خانوم ثابتي اشرف يه فكري به حال اين سايت بكنيد بچه ها ناراضين
اين حرفاي من بود به عنوان يه عضو كوچيك از اين مجموعه بزرگ :)
اين تاپيك بيشتر خطاب به مديراس
چرا سايت اين جوري شده چرا انقدر سوت و كوره چرا بيشتر كاربراي قديمي مي خوان از سايت برن يا خيلي ناراضينيا فقط به خاطر دوستاشون موندن
ممكنه سمپاديا بيشترين اعضا رو تو فروم هاي سمپادي داشته باشه ولي به نظر من الان كاملا رو به نابوديه
اينم نمونه هاش تمام اين كاربر سابقه شون تو سايت نزديك يك ساله
آقاي مطهري آقاي بذركار خانوم مكرم خانوم ثابتي اشرف يه فكري به حال اين سايت بكنيد بچه ها ناراضين
به نقل از JoLLy GirL :کاش به گذشته بر گردیم
کاش برمیگشتیم به زمانی که تازه اومدم به سایت
وقتی منو پویا.ن دعوا میکردیم
به اوتار ارمان.ز گیر میدادیم
تو صندلی داغ کل کل میکردیم
به عکساشون گیر میدادیم
با امیر دعوا میکردیم
با مطهری کل کل
کاش سایت به همون شلوغی بود
من به همون بن های پشت سر همم راضیم
الان خیلی بی حس شده سایت
به نقل از GCD :حرف دل منم همینه
حرف دل همه همینه
حیف که نه میشه + داد نه لایک زد
به نقل از 3ggerman :به جان خودم تا حالا اینجا پست نقل قول نکرده بودم که چت شه! ولی اگه این اسپمه با افتخار این اسپمو میدم! گور خودم!
من جو "سمپادیا" میخوام! اینجا شهر ارواح شده بابا! همه جوگیر / همه بیکار / همه خسته! / و بی مزه!
کل کل های سمپادیام کل های قدیم! ایران و سیاست رو بیخیال شیم به قول تو!
نیسن اون بچه های قدیم! موندیم! ولی خیری نداد! منم عاشق اینجام... هیچ وقت تو هیچ فرومی اینقد دووم نیووردم.
چرا خب؟!
به نقل از peg0a2h1 :
و من هم! تقریبا یک سال....!!! هر روز، چون واقعا اینجا رو دوست دارم...!! ولی اون اولا بیشتر...
چرا عوض شد...؟
به نقل از GCD :خیلی جالبه، کسایی که چند ماه از زندگیشونو تو سایت بودن اون جو قدیمی رو میخوان، قدیمی ها یا رفتن یا بیرونشون کردن، اون چند نفری هم که هستن یا میگن یادش بخیر یا فحش میدن
هه..
به نقل از 3ggerman :1چند وقت دیگه سال تمام میشه!! شاید یه سریا از تو قانون و بزرگ شدن زود هنگام بپرن بیرون درست شه... دلیل؟
به این روزگار لعنت! به در و دیوار لعنت! ( خندم میگیره! الان یکی که چندما پیش بچه بوده الان یه تیریپ میگه اون پستا من اسپم بوده میزنه میره!)
نیشتو ببند! همین ... اینم حرف امشب ما!
شب نشینی کی باشه!؟
به نقل از peg0a2h1 :21 مرداد ، یه ربع به 12 میشه 1 سال...!
قانون... وقتی نیست بعد اگه قراره بیاد یهویی نمیشه خیلی فجیع وار بیاد...
ولی من بازم هستم...امید چیز خوبیه.... یه روز خوب میاد...
اين حرفاي من بود به عنوان يه عضو كوچيك از اين مجموعه بزرگ :)