سارا کاربر نیمهحرفهای ارسالها 205 امتیاز 8 نام مرکز سمپاد فرزانگان دانشگاه دانشگاه ارومیه 2009/6/21 #1 تيزهوش هاي عزيز من فونت كامپيوترم 4 حرف كه تو عربي نيست نمينويسه يعني شده عربي!!جاي حروف عوض شده ممنون ميشم بهم بگين من چيكار كنم؟؟؟هركاري كردم ولي درست نشد شايد شما بدونيد ....
تيزهوش هاي عزيز من فونت كامپيوترم 4 حرف كه تو عربي نيست نمينويسه يعني شده عربي!!جاي حروف عوض شده ممنون ميشم بهم بگين من چيكار كنم؟؟؟هركاري كردم ولي درست نشد شايد شما بدونيد ....
سپهر کاربر فوقحرفهای ارسالها 627 امتیاز 73 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید بهشتی اهواز دانشگاه صنعتی اصفهان رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2009/6/21 #2 پاسخ : مشكل!!!! ویندوزت چیه؟
سارا کاربر نیمهحرفهای ارسالها 205 امتیاز 8 نام مرکز سمپاد فرزانگان دانشگاه دانشگاه ارومیه 2009/6/21 #3 پاسخ : مشكل!!!! ويندوزم xp2007
سپهر کاربر فوقحرفهای ارسالها 627 امتیاز 73 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید بهشتی اهواز دانشگاه صنعتی اصفهان رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2009/6/21 #4 پاسخ : مشكل!!!! پس باید cd ویندوزو بزاری بعدش بری تو language setting زبان فارسیو نصب کنی بلدی؟
سارا کاربر نیمهحرفهای ارسالها 205 امتیاز 8 نام مرکز سمپاد فرزانگان دانشگاه دانشگاه ارومیه 2009/6/21 #5 پاسخ : مشكل!!!! اهان مرسي ولي من سي دي اونو ندارم بيرون نصب كردن!!ديونم كرد اين رايانه!!!!!!
سپهر کاربر فوقحرفهای ارسالها 627 امتیاز 73 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید بهشتی اهواز دانشگاه صنعتی اصفهان رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2009/6/21 #6 پاسخ : مشكل!!!! میتونی تو اینترنت پیداش کنی سرعت اینترنتت خوبه؟ میتونی دانلود کنی؟
سارا کاربر نیمهحرفهای ارسالها 205 امتیاز 8 نام مرکز سمپاد فرزانگان دانشگاه دانشگاه ارومیه 2009/6/21 #7 پاسخ : مشكل!!!! راه ديكه اي نداره؟؟سعي ميكنم ولي من از دانلود كردن اونم با اينترنت ايران بدم مياد يعني سخته!!! بازم ممنوم
پاسخ : مشكل!!!! راه ديكه اي نداره؟؟سعي ميكنم ولي من از دانلود كردن اونم با اينترنت ايران بدم مياد يعني سخته!!! بازم ممنوم
khamoosh کاربر نیمهحرفهای ارسالها 262 امتیاز 306 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد1 شهر مشهَد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه پزشکی 2009/12/22 #8 پاسخ : زبان فارسی ویندوز میشه خیلی راحت کل ویندوز رو فارسی کرد اما دبیش اینه که جای منوها از چپ به راست میاد!
پاسخ : زبان فارسی ویندوز میشه خیلی راحت کل ویندوز رو فارسی کرد اما دبیش اینه که جای منوها از چپ به راست میاد!