- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
سلام
خوب یک سوال عجیب و سخت !
به نظرتون برآیند نیروهای جهان چطوره؟ آیا صفره؟
خوب یک سوال عجیب و سخت !
به نقل از محمد مطهری :سلام
خوب یک سوال عجیب و سخت !
به نقل از برنولی :ما وقتی برآیند نیرو میگیریم که اون نیروها بر یک جسم وارد بشه.
توی «جهان» بیشمار جسم وجود داره که به هم نیرو وارد میکنن و بر اونها نیرو وارد میشه.نمیشه از اینها برآیند گرفت.
حالا اگه «جهان» رو یک واحد و یک جسم تصور کنیم،فکر میکنم برآیند میشه صفر،چون طبق برهان خلف باید یه چیزی بیرون از جهان وجود داشته باشه که به جهان نیرو وارد کنه.اما اگه وجود داشته باشه خودش زیرمجموعه ای از جهان به حساب میآد،پس فرض خلف باطل و حکم ثابته.و اگه وجود نداشته باشه ولی بتونه نیرو وارد کنه نمیتونم نظر قطعی درباره اش بدم.
اما اگه این جواب سوال شما نیست باید تعریف دقیق تری از جهان ارائه کنید.توی این اثبات،مهم تعریفیه که ما از جهان داریم.من میگم جهان یعنی همه چیز،هرچیزی که هست. خدا و اینها رو هم دارم عضو مجموعه «جهان» حساب میکنم.(از نظرم به صورت فیزیکی،برای روح و مشابهات روح دو حالت وجود داره: یا عضو جهان اند یا عضو جهان نیستند.اگه عضو جهانند که هیچی،اگه نیستند باید بدونیم توانایی وارد کردن نیرو دارند یا نه،که درموردش بحث کنیم.)
سوال خوبی بود !به نقل از برنولی :اصلا از نظر شما جهان چی هست؟
جهان که نمیتونه به خودش نیرو وارد کنه!به نقل از برنولی :در مورد نیروهایی که از داخل جهان بهش وارد میشه نمیتونم نظری بدم.اصلا از نظر شما جهان چی هست؟
به نقل از Backstreetboy :گاهی دچار نقص نمیشه همیشه دچار نقص میشه.......
مثلا همین عطارد رو ببینین........خیلی معصومه ........بچه چشم پاکیم هست و اصلا به زهره نظر نداره......
ولی چون مدارش میچرخه قانون نسبیت انیشتین رو نقض کرده!
حرکت عطارد هیج ربطی به عمل و عکس العمل نداره!! مطالعه!!به نقل از Hamilton :ErfanDK درست میگه.
اگر مطالعه داشته باشی متوجه می شی که حرکت عطارد نظریه نیوتون رو نقض می کرد. و نسبیت عام اون رو توضیح داد و این یکی از دلایلی بود که باعث شد به نظریه انشتین توجه کنن.
به نقل از Arash Badie Modiri :حرکت عطارد هیج ربطی به عمل و عکس العمل نداره!! مطالعه!!
نه قانون سوم نیوتون فقط یه تقریبه و کاملا درست نیست.باید برد رو مفاهیم نسبیتی و بعد با یه تبدیل لورنتزی میشه درستش کردبه نقل از Arash Badie Modiri :قال برادر نیوتن(قدس سره): برایند نیروها داخلی هر مجموعه صفره! (ر. ک. مکانیک کلپنر بخش اندازه حرکت اثباتشم هست! البته یهذره فک کنی بدیهیه!! البته اینم بگبم که انفجار اتمی و هر کوفت و زهر ما نوینیهم فرقی تو این قضیه ایجاد نمیکنه!)
خلاصهش اینه: هر عملی را عکس العملی هم راستا در جهت عکس است که...