nastaran1r کاربر حرفهای ارسالها 484 امتیاز 656 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر East Azerbaidjan دانشگاه دانشگاه تبریز رشته دانشگاه مهندسی برق 2010/6/30 #1 لطفا بگین.
dariush کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر shiraz مدال المپیاد المپیاد رياضي و فيزيك دانشگاه -khoje nasire tosy رشته دانشگاه برق-قدرت-دكترا 2010/7/3 #2 پاسخ : کتاب تست عالی برا دیفرانسیل چی سراغ دا من تازه ثبت نام کردم. به نظرم بهترین کتاب لوئیس لیتولده ( loo ise lithold ) اگه با دقت بخونیش هر تستی رو حل میکنی // پست شما به فارسی برگردانده شد. فینگیلیش نوشتن خلاف قوانینه، لطفا رعایت کنین. ( اسم کتاب رو هم مطمئن نیستم درست نوشته باشم! اگه اشتباهه شرمنده! )
پاسخ : کتاب تست عالی برا دیفرانسیل چی سراغ دا من تازه ثبت نام کردم. به نظرم بهترین کتاب لوئیس لیتولده ( loo ise lithold ) اگه با دقت بخونیش هر تستی رو حل میکنی // پست شما به فارسی برگردانده شد. فینگیلیش نوشتن خلاف قوانینه، لطفا رعایت کنین. ( اسم کتاب رو هم مطمئن نیستم درست نوشته باشم! اگه اشتباهه شرمنده! )
nastaran1r کاربر حرفهای ارسالها 484 امتیاز 656 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر East Azerbaidjan دانشگاه دانشگاه تبریز رشته دانشگاه مهندسی برق 2010/7/4 #3 پاسخ : کتاب تست عالی برا دیفرانسیل چی سراغ دارین؟؟؟ من هم این کتاب رو دارم ولی این کتاب مطالبش منسجم نیست/؟؟؟؟؟
پاسخ : کتاب تست عالی برا دیفرانسیل چی سراغ دارین؟؟؟ من هم این کتاب رو دارم ولی این کتاب مطالبش منسجم نیست/؟؟؟؟؟
sayyed کاربر فوقحرفهای ارسالها 653 امتیاز 298 نام مرکز سمپاد شهيد قدوسي قم شهر قم مدال المپیاد کمی شیمی دانشگاه شريف رشته دانشگاه مکانیک 2010/7/4 #4 پاسخ : کتاب تست عالی برا دیفرانسیل چی سراغ دا تو دیف فقط کتابای محمد مهربان رمزینه(چه آموزش چه تست!)
nastaran1r کاربر حرفهای ارسالها 484 امتیاز 656 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر East Azerbaidjan دانشگاه دانشگاه تبریز رشته دانشگاه مهندسی برق 2010/7/4 #5 پاسخ : کتاب تست عالی برا دیفرانسیل چی سراغ دا تازه شنیدم اسم این کتاب رو. اسم کتاب کلاء محمد مهربانه
nastaran1r کاربر حرفهای ارسالها 484 امتیاز 656 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر East Azerbaidjan دانشگاه دانشگاه تبریز رشته دانشگاه مهندسی برق 2010/7/6 #6 پاسخ : کتاب تست عالی برا دیفرانسیل چی سراغ دا رو این سوال بالایی خوب فکر کنین زیادی جالبه................
پاسخ : کتاب تست عالی برا دیفرانسیل چی سراغ دا رو این سوال بالایی خوب فکر کنین زیادی جالبه................
nastaran1r کاربر حرفهای ارسالها 484 امتیاز 656 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر East Azerbaidjan دانشگاه دانشگاه تبریز رشته دانشگاه مهندسی برق 2010/9/6 #7 پاسخ : کتاب تست عالی برا دیفرانسیل چی سراغ دارین؟؟؟ بابا جواب این سوال کره زمینه (