2010/6/30 شروع کننده موضوع #1 nastaran1r کاربر حرفهای ارسالها 484 امتیاز 655 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر East Azerbaidjan دانشگاه دانشگاه تبریز رشته دانشگاه مهندسی برق لطفا بگین.
2010/7/3 #2 dariush کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر shiraz مدال المپیاد المپیاد رياضي و فيزيك دانشگاه -khoje nasire tosy رشته دانشگاه برق-قدرت-دكترا پاسخ : کتاب تست عالی برا دیفرانسیل چی سراغ دا من تازه ثبت نام کردم. به نظرم بهترین کتاب لوئیس لیتولده ( loo ise lithold ) اگه با دقت بخونیش هر تستی رو حل میکنی // پست شما به فارسی برگردانده شد. فینگیلیش نوشتن خلاف قوانینه، لطفا رعایت کنین. ( اسم کتاب رو هم مطمئن نیستم درست نوشته باشم! اگه اشتباهه شرمنده! )
پاسخ : کتاب تست عالی برا دیفرانسیل چی سراغ دا من تازه ثبت نام کردم. به نظرم بهترین کتاب لوئیس لیتولده ( loo ise lithold ) اگه با دقت بخونیش هر تستی رو حل میکنی // پست شما به فارسی برگردانده شد. فینگیلیش نوشتن خلاف قوانینه، لطفا رعایت کنین. ( اسم کتاب رو هم مطمئن نیستم درست نوشته باشم! اگه اشتباهه شرمنده! )
2010/7/4 شروع کننده موضوع #3 nastaran1r کاربر حرفهای ارسالها 484 امتیاز 655 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر East Azerbaidjan دانشگاه دانشگاه تبریز رشته دانشگاه مهندسی برق پاسخ : کتاب تست عالی برا دیفرانسیل چی سراغ دارین؟؟؟ من هم این کتاب رو دارم ولی این کتاب مطالبش منسجم نیست/؟؟؟؟؟
پاسخ : کتاب تست عالی برا دیفرانسیل چی سراغ دارین؟؟؟ من هم این کتاب رو دارم ولی این کتاب مطالبش منسجم نیست/؟؟؟؟؟
2010/7/4 #4 sayyed کاربر فوقحرفهای ارسالها 653 امتیاز 297 نام مرکز سمپاد شهيد قدوسي قم شهر قم مدال المپیاد کمی شیمی دانشگاه شريف رشته دانشگاه مکانیک پاسخ : کتاب تست عالی برا دیفرانسیل چی سراغ دا تو دیف فقط کتابای محمد مهربان رمزینه(چه آموزش چه تست!)
2010/7/4 شروع کننده موضوع #5 nastaran1r کاربر حرفهای ارسالها 484 امتیاز 655 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر East Azerbaidjan دانشگاه دانشگاه تبریز رشته دانشگاه مهندسی برق پاسخ : کتاب تست عالی برا دیفرانسیل چی سراغ دا تازه شنیدم اسم این کتاب رو. اسم کتاب کلاء محمد مهربانه
2010/7/6 شروع کننده موضوع #6 nastaran1r کاربر حرفهای ارسالها 484 امتیاز 655 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر East Azerbaidjan دانشگاه دانشگاه تبریز رشته دانشگاه مهندسی برق پاسخ : کتاب تست عالی برا دیفرانسیل چی سراغ دا رو این سوال بالایی خوب فکر کنین زیادی جالبه................
پاسخ : کتاب تست عالی برا دیفرانسیل چی سراغ دا رو این سوال بالایی خوب فکر کنین زیادی جالبه................
2010/9/6 شروع کننده موضوع #7 nastaran1r کاربر حرفهای ارسالها 484 امتیاز 655 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر East Azerbaidjan دانشگاه دانشگاه تبریز رشته دانشگاه مهندسی برق پاسخ : کتاب تست عالی برا دیفرانسیل چی سراغ دارین؟؟؟ بابا جواب این سوال کره زمینه (