انتخابات سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع SMART_BOY
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا با اجرای انتخابات برای تعیین مسئولان سایت موافق هستید

• رای‌دهندگان
    36
وضعیت
موضوع بسته شده است.

SMART_BOY

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی کرج
به نظر من باید برای هر قسمتی ناظر و .......خودش را رای گیری و سپس تعیین کرد و یک کمیته هم برای نظارت بر آنها باشد
هرکس هر نظری برای اداره سایت با انجام چنین کار هایی داره نظر بده تا در آخر یک قانون سمپاد شمول بنویسیم

پاسخ : انتخابات سمپادیا

پس یکی یه چیزی بنویسه

اولا که تاپیک به انجمن سمپاد ربطی نداره و به انجمن مسائل مربوط به سایت منتقل میشه !!! ;D
در ضمن فکر میکنم شما هم تقریبا در راستای تاپیک همه پرسي براي برگزيدن مديران سايت دارین پیشنهاد میدین .
اگه هیمن منظرو رو دارین که فکر میکنم داشته باشین بفرمایین که تاپیک رو کلا قفل کنم و تو اون تاپیک اگه سوالی هست ادامه بدین ! ;D
ممنون ! ;D

• لایک
امتیازات: min3a

یکی از بحتام همینه ولی خوب نظرات دیگه ای هم شامل میشه

به نقل از SMART_BOY :
یکی از بحتام همینه ولی خوب نظرات دیگه ای هم شامل میشه
خب بحث های دیگه تون رو هم بفرمایین !!! ;D
آخه الان دقیقا همون تاپیک هست و جواب دادن و نظر سنجی هم فرقی با اون تاپیک نداره دیگه !!!
در ضمن پست های اون تاپیک رو بخونین حتما ! به طور کامل توضیح داده شده اون بحثتون رو !!! ;D
قفل کنم اینجا رو ؟!؟!!؟ ;D

قفل کن
تو که دست به قفلت خوبه
چیه می ترسی میزتو از دست بدی

به نقل از SMART_BOY :
قفل کن
تو که دست به قفلت خوبه
چیه می ترسی میزتو از دست بدی
بابا عزیز من خب اون تاپیک با این تاپیک هیچ فرقی نداره !
میگم اگه مبحث دیگه ای هم هست بگو تا راجبش توضیح بدیم و حرف بزنیم !
اگرم فقط راجب همون میخوای صحبت کنی خب اونجا ادامه اش بده دیگه !
تو کل فروم تاپیک های مشابه رو ما نمیزاریم با هم فعالیت کنن !!!
این میز هم چیز خاصی نیست و ارزشی برای من نداره که بخوام به خاطرش الکی تاپیک قفل کنم ! اگه دست من بود دو دستی تقدیمش میکردم به شما و همه ی اون کسایی که اینجوری فکر میکنن !!
در ضمن منم که نگفتم بحث نکنین یا حرف نزنین راجبش ! دارم میگم برین تو اون تاپیک دیگه ادامه ی بحثتون رو دنبال کنین !! همین ! :)
× تاپیک به دلیل تشابه موضوع و تکراری بودن قفل میشه . لطفا ادامه ی بحث رو در تاپیک همه پرسي براي برگزيدن مديران سايت دارین دنبال کنین ×
ممنون SMART_BOY جان ! ;D

• لایک
امتیازات: min3a

سمپادیا یک جمهوری نیست ! اخیرا مد شده همه فکر می کنن همه جا باید برای هرچیزی انتخابات وجود داشته باشه ، اما برخلاف تصور شما به هیچ وجه قرار نیست در سمپادیا سیستم انتخاباتی بشه. اینجا تصمیمات توسط صاحبان گرفته میشه. صاحبانش هم 10 نفری هستند که شما با 4 نفرشون ارتباط دارید و بقیه فعلا مستقیم در جریانات نقش ندارند.
حتی اگر 100 درصد کاربران اینجا خواهان سیستم انتخاباتی باشند ، سیستم انتخاباتی نمیشه. ما بنابه نیاز سایت سیستم اختیاراتی رو عوض می کنیم. یک روز شوراها به وجود میان ممکنه فرداش طوری دیگه بشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا