andia کاربر حرفهای ارسالها 311 امتیاز 1,509 نام مرکز سمپاد فرزانگان رشته دانشگاه برق 2010/7/6 #1 اگه كسي ميدونه دستگاه مختصات قطبي كروي چيه بهم بگه حياتيه! مرسي
andia کاربر حرفهای ارسالها 311 امتیاز 1,509 نام مرکز سمپاد فرزانگان رشته دانشگاه برق 2010/7/10 #2 پاسخ : سوال در مورد دستگاه گفتم حياتيه ها بچه هاي رياضي!
Samaneh.Z کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,137 امتیاز 1,491 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر کرج مدال المپیاد مدال نقرهی المپیاد نجومواخترفیزیک .. دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2010/7/12 #3 پاسخ : سوال در مورد دستگاه به نقل از andia : اگه كسي ميدونه دستگاه مختصات قطبي كروي چيه بهم بگه حياتيه! مرسي کلیک کنید تا باز شود... من توی نجوم خوندمش ، فکر میکنم دستگاه مختصاتیه که با بعد و میل کار می کنه و با زمین جاش تغییر می کنه ، مطمئن نیستم بذار بیان جواب بدن!
پاسخ : سوال در مورد دستگاه به نقل از andia : اگه كسي ميدونه دستگاه مختصات قطبي كروي چيه بهم بگه حياتيه! مرسي کلیک کنید تا باز شود... من توی نجوم خوندمش ، فکر میکنم دستگاه مختصاتیه که با بعد و میل کار می کنه و با زمین جاش تغییر می کنه ، مطمئن نیستم بذار بیان جواب بدن!
andia کاربر حرفهای ارسالها 311 امتیاز 1,509 نام مرکز سمپاد فرزانگان رشته دانشگاه برق 2010/7/17 #4 پاسخ : سوال در مورد دستگاه هه هه خودم جوابشو پيدا كردم حالا هي نگيد!