به نقل از yavari :خوب می شی غصه نخور همه خوب می شن.
بنده خدا هر کی تو ایران اپن سهمیه بیاره می ره ترکیه تازه نظر سنجیه ...... ناقصه چون تمام جواد پکیده که تو مسابقات جهانی هم گنده کاری کرد, تو وزن روباتش و یک روز دیسکوالیفای شد به خاطر تخلف از قوانین تو این نظر سنجی وامونده هست اما نایب قهرمان جهان SWR نیست.
یا حلی که دو به دوش از سبک وزن SWR مسابقات جهانی تو زمین تست مثه چی گل می خوره هست اما بازم SWR نیست.
یا فرزانگان اصفهان که اتریش قهرمان می شه نیست اما فرزانگان تهران هست.
خداییش اینو خوب اومدی.به نقل از yavari :خداییش اصلا فک کردی و این گزینه ها رو دادی عمرا!
swrها کنکوری اند و احتمالا نمیان.به نقل از WORM :SWR هم اضافه کردم و اگه بخوام همه مدارس رو اسمشونو بزنم باید یه صفحه نظر سنجی بذارم . تهران رو هم گذاشتم چون پایتخته و دیگه اون فرزانگان دو سال پیش نیست که بچه ها برن تو مسابقه بعد گریه کنن و لیدرشون بیاد رباتشونو درست کنه . بنابراین اونموقع نمیشد فرزانگان تهران رو حساب کرد حتی به عنوان پایتخت ولی الان میشه.
امام جوادم محض خنده گذاشتم گفتم بذار یه گذینه 0% هم باشه .
حلی هم که 5 تا کاپ گرفته نمیشه نذاشتش.خداییش اینو خوب اومدی.
به نقل از شواليه سبز :سوال خيلي كليه
ما ميريم تركيه..!!!!
چي گفتم!!!!
با اولين روباتم ميخوام برم تركيه!!!!!!
حتما!!!به نقل از فاطمه-ز :swrها کنکوری اند و احتمالا نمیان.
"تیم ما"رو هرکی ندونه من که میدونم کیان!ولی خداوکیلی فرزانگان امسال باید 3-4تا تیم بده ترکیه!
به نقل از peg0a2h1 :فرزانگان اصفهان تیم میده ؟
اصلا برای اینکه دعوانشه هم تیم ما هم تیم شمابه نقل از WORM :منظورم از تیم ما تیم ماست نه تیم شما اگه منظورتون تیم ماست مرسی ولی اگه منظورتون تیم خودتونه نبینم به این گزینه رای بدین ها
چی حتما؟اینکه ما 3-4تاتیم میدیم یا اینکه swr دیگه شرکت نمیکنه؟به نقل از شواليه سبز :حتما!!!
چرا،هست.چه منافاتی با روبوکاپ بودن داره؟!به نقل از MaVaRa :یکم توضیح بدین چیه!راجب تیما بگین که ما بتونیم نظر بدیم!
مگه روبوکاپ نیس؟!
درسته که کنکور مسئله ی ساده ایه ولی به هرحال فقط شرکت در مسابقات،هم کمی وقت میگیره هم اینکه باید توی جو و حال وهواش بود.چه تیم قوی ای مثل swrباشه چه یک تیم ضعیف.گرچه امیدواریم که این تیم هم در مسابقات بزرگ شرکت کنه چون مسابقات با تیم های بزرگه که مسابقه میشن.به نقل از yavari :اما دلیل اصلی نبودن یا بودن برا تیم مسایل ساده ای مثه کنکور نیست :)
اين كه شما 3-4 تا تيم ميدينبه نقل از فاطمه-ز :اچی حتما؟اینکه ما 3-4تاتیم میدیم یا اینکه swr دیگه شرکت نمیکنه؟
من اینو الکی نگفتم با شناختی که از تیم ها و شرایطمون دارم میگم گرچه 4تا هم زیاده(!)همون 2-3تا البته اگر بخاطر تغییر مدیر مدرسه کادر روباتیک مدرسه تغییر نکنه...به نقل از شواليه سبز :اين كه شما 3-4 تا تيم ميدين
من اینو الکی نگفتم با شناختی که از تیم ها و شرایطمون دارم میگم گرچه 4تا هم زیاده(!)همون 2-3تا البته اگر بخاطر تغییر مدیر مدرسه کادر روباتیک مدرسه تغییر نکنه...به نقل از شواليه سبز :اين كه شما 3-4 تا تيم ميدين
به نقل از فاطمه-ز :من اینو الکی نگفتم با شناختی که از تیم ها و شرایطمون دارم میگم گرچه 4تا هم زیاده(!)همون 2-3تا البته اگر بخاطر تغییر مدیر مدرسه کادر روباتیک مدرسه تغییر نکنه...