- شروع کننده موضوع
کاربران حذف شده
لنگر انداخته
دوران کودکی 3 ماه دوره طراحی گذروندم، اما به دلیل مدرسه فرصت ادامه نداشتم، امسال بعد از مدت ها و از اول همین هفته دوباره دست به قلم بردم و یه سری ابزار هم مثل زغال و بقیه جیز ها تهیه کردم، کل راهنمایی های من یک کتاب ناقص هست و فرصت کلاس طراحی هم ندارم. نمونه کارهام در سطحه آماتور هم نیست و جای کار زیادی دارند، اما به هر حال برای اینکه مشکلاتشون رو برطرف کنم نیاز به نظرات یک جمع دارم.
تو این تاپیک هر از چند گاهی بعضی کارهام رو قرار میدم که هم خودتون لذت ببرید و هم اشکالات و بقیه چیز ها رو مطرح کنید.
اولین نمونه کار، طرح چشمان یک خانوم هست، طراحی شده با زغال و مداد های 3H , B , B6،اسپری فیکساتیو هم استفاده شده اما متاسفانه به دلیل بد پاشیدن مقداری از کربن زغال روی کاغذ پخش شد! مدل طرح هم تصویری که درگذشته در ذهنم بود.
تو این تاپیک هر از چند گاهی بعضی کارهام رو قرار میدم که هم خودتون لذت ببرید و هم اشکالات و بقیه چیز ها رو مطرح کنید.
اولین نمونه کار، طرح چشمان یک خانوم هست، طراحی شده با زغال و مداد های 3H , B , B6،اسپری فیکساتیو هم استفاده شده اما متاسفانه به دلیل بد پاشیدن مقداری از کربن زغال روی کاغذ پخش شد! مدل طرح هم تصویری که درگذشته در ذهنم بود.