'یک مدیر' از دریافت پیغام خصوصی جدید منع شده است!!

• شروع کننده موضوع

greate

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد قدوسي
شهر
قم
خوب مثل اينكه مديران اين تالار مايل به دريافت پيغام خصوصي نيستند ،‌ به هر حال مثل اينكه چاره ي ديگه اي نيست ،‌ نامه اي كه در بخش پيغام خصوصي به آنها نوشتم ،‌ عينا اينجا مي گذارم ،البته همونطور كه گفتم براي كاربران نيست ،‌پس نيازي به نظر دهي كابران هم توي اين موضوع نيست.به هر حال اميدوارم مديران كمي بيانديشند...

سلام
آقاي مطهري يا هر دوست ديگري كه مخاطب من هستيد ،‌ كاملا نمي دونم كه هدف هاي شما در مورد اين سايت و تالار گفتمان چيه ؛ اما طي چند ساعتي كه در تالار و به خصوص بخش مسائل اعتقادي و ديني گشت زدم ، نكاتي رو لازم ديدم كه بازگو كنم ، گرچه فكر مي كنم شما به عنوان مدير بايد اطلاع داشته باشيد.
همونطور كه مي دونيد انجمن هاي مذهبي و اعتقادي يكي از حساس ترين بخش هاي تالار گفتمان هست ، كه بايد همواره روي آن دقت كافي داشت. اگر چند صفحه اي از موضوعات اين انجمن ها رو مطالعه كرده باشيد بايد فهميده باشيد كه چقدر عدم دقت شما در مورد اين انجمن وضعيت رو ، به حالت اسف بار تبديل كرده ، شما اگر چند صفحه اي هم خوانده باشيد ، بايد مي فهميديد كه چقدر تفكرات ضد اسلامي و امثالهم در اين مكان بي پاسخ مانده ، و چقدر در اينجا كه بايد مكان تكامل فكري و اعتقادي باشد ،‌جامعه ي تيزهوشان كه قطعا حساس تر و نكته سنج ترند رو با چالش هاي غير قابل جبراني مواجه ساختيد. البته كم توجهي شما به اين مسائل از تعداد انجمن هاي اين بخش ، در حالتي كه موسيقي ، سينما و هنر و... هركدام انجمن هاي مستقل دارند ،‌ رو به وضوح مي توان درك كرد ، اما به هر حال اميدوارم شما به عنوان وظيفه ي مديريتي خودتون به فكر چند فرد متخصص يا حداقل مطلع در اين زمينه باشيد ، تا اينقدر عرصه براي جولان نامسلمانان و مسلمانان فريب خورده در اثر همين تبليغات مضحك و موثر، باز نباشد.
در آخر اميدوارم صراحت من رو ببخشيد و به ديد سازندگي بدان بيانديشيد.

admin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89
پاسخ : 'یک مدیر' از دریافت پیغام خصوصی جدید منع شده است!!

دلیل بسته بودن پیغام خصوصی ها اینه که از اونقدر تعداد پیغام خصوصی ها بالا میره که نمیشه جواب داد و اگر کسی جواب نگیره خیلی ناراحت میشه.

در مورد بی پاسخ ماندن تفکرات ضداسلامی و امثالهم ، بنده یا کس دیگری توی سایت مسئول نیست. من اطلاعاتم در اون حد نیست که بخوام جواب بدم. افراد دیگر هم در حد خودشون جواب میدن. مسئول مستقیم بی پاسخ ماندن اندیشه های ضد دین ، حکومت اسلامی است و کم کاری های حوزه رو ما نمی تونیم جبران کنیم.

کسی رو هم نمیشناسیم که بیاد فروم جواب بده. شما میشناسید معرفی کنید.

• شروع کننده موضوع

greate

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد قدوسي
شهر
قم

خيلي عاليه ، براي همه ي انجمن هاي فروم شما مسئوليد ،‌براي انجمن مذهبي ،حكومت اسلامي!!
به نظرتون حرف بي منطقي نيست؟ يعني شما توقع داريد براي هر فروم حكومت يه متصدي قرار بده؟!
به نظرم درست كردن يه فروم تنها به طراحي اون نيست ، بلكه شما به عنوان مدير وظيفه داشتيد كسي يا كساني رو براي پاسخگويي چنين امور حساسي پيدا مي كرديد. نمي دونم فروم شهيد قدوسي رو يادتون هست يا نه ؛ اما اگه يادتون باشه ، اونجا هر انجمن مذهبي ، تقريبا به نام مديرش شناخته مي شد و بعضي وقت ها با ورود همون مدير ساخته مي شد و هر مديري وظيفه داشت توي زمينه ي خودش يا پاسخ بگه يا موضوع رو نگه داره تا به پاسخش برسه كه به ياد ندارم چيزي بي پاسخ مانده باشه. اما اينجا چي؟ شما چيكار كرديد؟ شما حتي اجازه داديد گاها به نتيجه ي ضد اسلامي هم نزديك بشن ، پس اين نمي تونه ناشي از بي اطلاعي باشه ، بلكه ناشي از بي اهميتي به اين مسئله هست.
به هر حال دوست عزيز به عنوان يه اعلام خطر ، وظيفه داشتم به شما بگم ، ديگه خود دانيد...

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90
پاسخ : 'یک مدیر' از دریافت پیغام خصوصی جدید من&#15

به نقل از .M. :
خيلي عاليه ، براي همه ي انجمن هاي فروم شما مسئوليد ،‌براي انجمن مذهبي ،حكومت اسلامي!!
به نظرتون حرف بي منطقي نيست؟ يعني شما توقع داريد براي هر فروم حكومت يه متصدي قرار بده؟!
به نظرم درست كردن يه فروم تنها به طراحي اون نيست ، بلكه شما به عنوان مدير وظيفه داشتيد كسي يا كساني رو براي پاسخگويي چنين امور حساسي پيدا مي كرديد. نمي دونم فروم شهيد قدوسي رو يادتون هست يا نه ؛ اما اگه يادتون باشه ، اونجا هر انجمن مذهبي ، تقريبا به نام مديرش شناخته مي شد و بعضي وقت ها با ورود همون مدير ساخته مي شد و هر مديري وظيفه داشت توي زمينه ي خودش يا پاسخ بگه يا موضوع رو نگه داره تا به پاسخش برسه كه به ياد ندارم چيزي بي پاسخ مانده باشه. اما اينجا چي؟ شما چيكار كرديد؟ شما حتي اجازه داديد گاها به نتيجه ي ضد اسلامي هم نزديك بشن ، پس اين نمي تونه ناشي از بي اطلاعي باشه ، بلكه ناشي از بي اهميتي به اين مسئله هست.
به هر حال دوست عزيز به عنوان يه اعلام خطر ، وظيفه داشتم به شما بگم ، ديگه خود دانيد...
شاید به من ربطی نداشته باشه ولی اینجا کلاس درس نیست که 1نفر بیاد و همه رو متقائد کنه
اینجا بچه ها هستن که باید همدیگه رو متقائد کنن
گرچه از اومدن اساتید با آگاهی بالا هم استقبال میشه

admin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89

من مسئول چیزی نیستم. من کاری رو که میتونم انجام میدم. اینجا "باید"ی برای مدیران وجود نداره.

اینکه افکار ضداسلامی مطرح میشن رو من چیکار کنم؟ انجمن رو ببندم؟ نمیشه که ! به هرحال هرکس فکری داره. فروم رو ببندم ، ذهن مردم رو که نمیشه بست .

قرار نیست حکومت برای هر فروم یک متصدی قرار بده ، اما میتونه از ابزارهاش استفاده بکنه. البته اگر بخواد برای فروم ها هم میتونه متصدی قرار بده ، کم نیستند طلاب بیکار.
چطور برای تبلیغ اندیشه های سیاسی ، صداوسیما با اون شدت کار می کنه؟ برای دین چرا کار نمی کنه؟ به قول علی مطهری ، روی شبکه سیاسی پارازیت میندازین ، روی شبکه های غیراخلاقی نه !

در هر صورت به من ربطی نداره و علاقه ای به وارد شدن به بحث حکومت و سیاست ندارم. صرفا میگم فروم جایی برای بحث است و افراد در بیان کردن اندیشه ها آزاد هستند. ما هم نیروی کاری نداریم برای پاسخ دادن به شبهات . شما توی قم بودین ، در دسترستون بود توی سایت مسئول میگذاشتین. ما به این امکانات دسترسی نداریم.

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از .M. :

ما در اون انجمن حضور داریم. فکر نمیکنم تا این حدی که شما بگید در اونجا افکار ضد اسلامی وجود داشته باشه. ولو اینکه اگرم باشه کمکاری شما و امثال شما رو هم میرسونه. من فکر میکنم امروز انهایی که وظیفشون نشر عقاید اسلامیه، به وظیفه هر کس دیگه ای عمل میکنند غیر از وظیفه ی خودشون. این افکار هم افکار روز بعضی از جوانان در دانشگاه ها و محیط های عمومی مملکت ماست. با بستن یک انجمن در یک تالار چیزی حل نمیشه. متذکر میشم که در اون انجمن افکار ضد اسلامی خاصی نشر نشده و به عموم مسائل حدالامکان پاسخ داده شده. در عین حال اگر شما اساتیدی رو میشناسید که کمی وظیفه شناس باشند و بیان و جواب بدن، ما خیلی خوشحال میشیم.

farzad.e

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
کارشناسی ارشد معماری و انرژی
پاسخ : 'یک مدیر' از دریافت پیغام خصوصی جدید من

چند نفری هستند که با افکار مسموم خودشون دارن بقیه بچه ها رو هم منحرف میکنن . به هر حال ما توی ایران زندگی میکنیم که یک سری قوانین داره و باید به اون قوانین احترام گذاشت . اینجا اگر کسی بحث ها رو هدایت نکنه همین میشه که بچه ها سست میشوند و افکار ضد اسلامی بین بچه ها نمایان میشه . به نظر بهتر باشه که با افرادی که حرف های ضد اسلامی و ضد دینی می زنن برخورد بشه .
به خاطر همینه که بعضی از مسئولین میان و بهونه ی تعطیل کردن سمپاد رو به ضد مذهبی بودن بچه هاش ربط میدن دیگه!

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از farzad** :
چند نفری هستند که با افکار مسموم خودشون دارن بقیه بچه ها رو هم منحرف میکنن . به هر حال ما توی ایران زندگی میکنیم که یک سری قوانین داره و باید به اون قوانین احترام گذاشت . اینجا اگر کسی بحث ها رو هدایت نکنه همین میشه که بچه ها سست میشوند و افکار ضد اسلامی بین بچه ها نمایان میشه . به نظر بهتر باشه که با افرادی که حرف های ضد اسلامی و ضد دینی می زنن برخورد بشه .
به خاطر همینه که بعضی از مسئولین میان و بهونه ی تعطیل کردن سمپاد رو به ضد مذهبی بودن بچه هاش ربط میدن دیگه!

اونجا چند نفر دیگه هم هستند که تا حد توانشون جواب میدن به مسائل. نمیشه که هر کس یه سوالی کرد پستش پاک بشه. از طرفی نمیشه هم اینقدر محدودیت ایجاد کرد. این خلاف سیره ی عملی ائمه ماست. این همه محدودیت و سر باز زدن از پاسخه که باعث شده چند نفر در این سن و سال افکار به اعتقاد شما مسموم داشته باشند.

چرا شما که اینقدر سنگ دین و اسلام به سینه میزنید نمیاید و کمک نمیکنید در پاسخ دادن به مسائل. ما حاضریم که از طریق شورای فرهنگ و ادب پیگیری کنیم تا گروهی تشکیل بشه از کسانی که اطلاعات نسبی دارند و وقت دارند و حاضرن که به نشر عقاید اسلامی و پاسخ به شبهات بپردازند. حتی میشه اگر واقعا کسی هست و شما میشناسید که در این زمینه اطلاعات کافی داره از بیرون فروم دعوت کرد تا بیاد و به مسائل پاسخ بده. محدودیت مشکلی رو حل نمیکنه. اتفاقا من فکر میکنم که این فروم یک فرصتیه که اگر عده ای شبهاتی در ذهنشون دارند یا مسائلی وجود داره واقعا بر طرف بشه.

marlik

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید صدوقی
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع - صنایع

اصولا عقیده دارم وختی چیزی از من نپرسیدن ؛ بیخود جواب ندم

اما خب لازم دیدم نکاتی رو بیان کنم

معمولا فروم جایگاه ِ افرادی ست که به هم جواب می دهند و تعامل می کنند ...

گمان نمی کنم فردی در این جمع حضور داشته باشد که بتواند به مسائل دینی پاسخ بدهد

شما دوست ِ عزیز مرکز ِ قم ؛ مگر همان کس که مدیر ِ بخش مذهبی ِ فروم ِ قم بوده ، سمپادی نیست ؛ بگویید بیاید اینجا و جواب بده

این واقعا ضعف ِ نظام ِ ماست

بجای ِ اینکه افکار ِ اسلامی ِ مردم رو تقویت کنند ؛ 1000 ساعت برنامه نشون میدن برایِ تخریب ِ شخصیت های ِ گذشته

یا مثلا دادگاه ِ فلانی رو نشون میدن که از اول هم معلوم بوده این تشریفاتیه

توانایی ِ فروم در همین حدِّ

مدیران و اعضای ِ فروم از خود ِ فروم هستند و در داخل ِ فروم هیچکس نیست که جوابگو باشه

شما معرفی کنید ... !!

راضيه

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
تهران
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از marlik :
بجای ِ اینکه افکار ِ اسلامی ِ مردم رو تقویت کنند ؛ 1000 ساعت برنامه نشون میدن برایِ تخریب ِ شخصیت های ِ گذشته
به به
حرفت واقعا قشنگ بود الان ادما جوري شدن كه براي اينكه خودشونو بكشن بالا و بالا ديده شن بقيه رو ميكشن پايين تا وقتي مقايسه پيش مياد خودشون بالاتر ديده شن

marlik

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید صدوقی
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع - صنایع

به نقل از راضيه :
به به
حرفت واقعا قشنگ بود الان ادما جوري شدن كه براي اينكه خودشونو بكشن بالا و بالا ديده شن بقيه رو ميكشن پايين تا وقتي مقايسه پيش مياد خودشون بالاتر ديده شن

حرفتون ایهام داشت ... !!

farzad.e

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه

به نقل از ISO9002 :
اونجا چند نفر دیگه هم هستند که تا حد توانشون جواب میدن به مسائل. نمیشه که هر کس یه سوالی کرد پستش پاک بشه. از طرفی نمیشه هم اینقدر محدودیت ایجاد کرد. این خلاف سیره ی عملی ائمه ماست. این همه محدودیت و سر باز زدن از پاسخه که باعث شده چند نفر در این سن و سال افکار به اعتقاد شما مسموم داشته باشند.

چرا شما که اینقدر سنگ دین و اسلام به سینه میزنید نمیاید و کمک نمیکنید در پاسخ دادن به مسائل. ما حاضریم که از طریق شورای فرهنگ و ادب پیگیری کنیم تا گروهی تشکیل بشه از کسانی که اطلاعات نسبی دارند و وقت دارند و حاضرن که به نشر عقاید اسلامی و پاسخ به شبهات بپردازند. حتی میشه اگر واقعا کسی هست و شما میشناسید که در این زمینه اطلاعات کافی داره از بیرون فروم دعوت کرد تا بیاد و به مسائل پاسخ بده. محدودیت مشکلی رو حل نمیکنه. اتفاقا من فکر میکنم که این فروم یک فرصتیه که اگر عده ای شبهاتی در ذهنشون دارند یا مسائلی وجود داره واقعا بر طرف بشه.

کاملا این حرف که شبهات باید جواب داده بشند درسته!!!
اما وقتی شبهات در اینجا که کسی معلومات مذهبی خیلی بالایی نداره ( برای پاسخ گویی شبهات ) مطرح میشه باعث میشه که جواب پیدا نکنه
و این که کسی نمیتونه جواب بده باعث میشه که جماعت فکر کنند که ضعف دین هست که نمیتونه به شبهات جواب بده و ....
من موافقم که کسی بیاد اینجا که بتونه شبهات رو جواب بده و در اونجا بچه ها مشکلات خودشون رو با دین مطرح کنند و جواب بگیرن!!!
اگر اینجوری پیش بره این بیش تر باعث ضربه زدن به اسلام میشه و آقایونی که افکارشون از اون طرف آب ها تغذیه میشه میتونن بیان و بچه ها و دین بچه ها رو به چالش بکشن!
به خاطر همین هم هست که میگم باید برخورد بشه ، چون که کسی نیست که جواب این ها رو بده!
اگه کسی پیدا شد من هم استقبال میکنم که شبهات مطرح بشه
خودم هم تا اونجا که بتونم سعی میکنم که جواب این افکار رو بدم .

راضيه

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
تهران
رشته دانشگاه
پزشكي

اگه يكي بتونه يكيو بياره كه جواب بده همه موافقن
منتها از كجا؟ كسي ميتونه همچين كسيو بياره؟

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

آخه اين انجمن عقيدتيه يعني هر كسي عقايدشو بيان كنه تا شايد به ديگران كمك كنه
گيريم كسي مسلمون نبود و اصلا اهانت هم كرد اگر كسي واقعا مسلمونه بايد با عقايد خودش جوابشو بده و قانعش كنه نه با محدود كردن و زير پا گذاشتن عقايد .
شايد يكي نخواست اين دينو داشته باشه
خدا هم راضيه( لا اكراه في الدين )
اونوقت شما ناراضي هستي ؟
ميگن شاه بخشيد شاه قلي نميبخشه ؟

farzad.e

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه

به نقل از Dr.Eniac :
گيريم كسي مسلمون نبود و اصلا اهانت هم كرد اگر كسي واقعا مسلمونه بايد با عقايد خودش جوابشو بده و قانعش كنه نه با محدود كردن و زير پا گذاشتن عقايد .
اونوقت شما ناراضي هستي ؟
حکم ارتداد رو که میدونی چیه؟؟؟؟
اگه کسی از دین اسلام بیرون رفت کسی باهاش کاری نداره ، اما وقتی اومد بقیه رو هم تحریک کرد تا از اسلام بیان بیرون اونوقت باید اعدام بشه.

شما میتونی بری دین خودت رو داشته باشی ! هر کسی میتونه این آزادی رو داشته باشه که خودش دینش رو انتخاب بکنه اما نمیتونی بیای و بقیه رو هم به چالش بکشی ! یا بهتر بگم زمانی میتونی بیای بقیه رو به چالش بکشی که کسی بتونه جوابت رو بده ! نه اینجا که کسی معلومات دینی بالایی نداره!!!!

hamoon

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ایی2
شهر
اصفهان
دانشگاه
MIT:masachusets institiute of technology

به نقل از Dr.Eniac :
اونوقت شما ناراضي هستي ؟
دقیقا موافقم.
شما میخواهید همه رو مسلمون کنید در صورتی که من بعید میدونم این یک میلیارد مسلمونی که وجود دارند 1 در صدشون مسلمان واقعی باشند 99 در صدشون از کافر ها و شیطان پرست ها هم بد ترند اینو من با صراحت میگم در این صورت شما نمیتونید کسی که مسلمون نیست را با این وضعی که الان هست مسلمان کنید چون هر کسی از بیرون نگاه کنه واقعا فکر میکنه اسلام همینه که الان وجود داره که دارای صفات خیلی بدیه در این صورت هیچ شخصی تا خودش نخواد و شناخت کافی از اسلام واقعی پیدا نکنه به سمت اون نمیره که متاسفانه تبلیغ کنندگان اسلام دروغ که دنبال منافع خودشان هستند راه را برای شناختن اسلام واقعی تنگ و ناهموار کردند چون اگر مردم اسلام واقعی را بشناسند به تناقض هایی که بین صحبت های بعضی اشخاص وجود داره پی میبرند و این اصلا به نفع اون اشخاص نیست.

reza.cr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدحقانی
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
شیمی-فیزیک
دانشگاه
هرمزگان
رشته دانشگاه
برق

تو بحثاي اعتقادي اگه سوالي بود جواب داده ميشه ولي اگه توهين شد يعني فرد تو فلسفه كم اورده و كسي هم كه چيزي نميدونه نبايد حرف بزنه حالا اگه توهين هم كرد كه ديگه ضعف خودشو تو بحث ميدونه خيليا اينجا فكر ميكنن با خوندن چهارتا كتاب از يه فرد علامه دهر شدن و ميتونن درباره ي هرچيزي نظر بدن بدون اينكه از مكتبهاي فكري ديگه چيزي خونده باشن

marlik

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید صدوقی
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع - صنایع

به نقل از siher :
تو بحثاي اعتقادي اگه سوالي بود جواب داده ميشه ولي اگه توهين شد يعني فرد تو فلسفه كم اورده و كسي هم كه چيزي نميدونه نبايد حرف بزنه حالا اگه توهين هم كرد كه ديگه ضعف خودشو تو بحث ميدونه خيليا اينجا فكر ميكنن با خوندن چهارتا كتاب از يه فرد علامه دهر شدن و ميتونن درباره ي هرچيزي نظر بدن بدون اينكه از مكتبهاي فكري ديگه چيزي خونده باشن

طعنه تون به اقای شاعر بود ؟

موافقم

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از farzad** :
حکم ارتداد رو که میدونی چیه؟؟؟؟
اگه کسی از دین اسلام بیرون رفت کسی باهاش کاری نداره ، اما وقتی اومد بقیه رو هم تحریک کرد تا از اسلام بیان بیرون اونوقت باید اعدام بشه.

شما میتونی بری دین خودت رو داشته باشی ! هر کسی میتونه این آزادی رو داشته باشه که خودش دینش رو انتخاب بکنه اما نمیتونی بیای و بقیه رو هم به چالش بکشی ! یا بهتر بگم زمانی میتونی بیای بقیه رو به چالش بکشی که کسی بتونه جوابت رو بده ! نه اینجا که کسی معلومات دینی بالایی نداره!!!!
زماني كه از يكي درباره دينش بپرسن جواب نده ؟ اينجوري كه بدتره
گر مي نخوري طعنه مزن مستانرا
بنياد مكن تو حيله و دستانرا
پس غره بدان مشو كه مي مي نخوري
صد لقمه خوري كه مي غلام است آنرا

به نقل از marlik :
طعنه تون به اقای شاعر بود ؟

موافقم
آقاي شاعر هم دين خودشو داره و كسي نتونسته باهاش كل بزاره
من صد در صد باهاش موافق نيستم ولي حرفاي جالبي ميزنه

marlik

کاربر حرفه‌ای