ISO9002 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 947 امتیاز 1,656 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر 2009/7/1 #1 از مدیران سایت خواهش می کنم انجمن تاریخ هم بذارن. من با اینکه ریاضی میخونم عاشق تاریخم. مطمئنم دیگران هم از مطالب تاریخی خوششون میاد.
از مدیران سایت خواهش می کنم انجمن تاریخ هم بذارن. من با اینکه ریاضی میخونم عاشق تاریخم. مطمئنم دیگران هم از مطالب تاریخی خوششون میاد.
trustme لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 2,810 امتیاز 900 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر کاشان سال فارغ التحصیلی 1387 دانشگاه دانشگاه خواجه نصیر طوسی رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2009/7/1 #2 پاسخ : انجمن تاریخ تاریخ به شدت مستعد برای بحث ها سیاسی بی سر و ته هست... اینکه تاریخ رو قدرت های وقت بنویسن ... خیلی دعوا می تونه درست کنه؛ حالا با خطر دعواش فکر می کنم خوب باشه
پاسخ : انجمن تاریخ تاریخ به شدت مستعد برای بحث ها سیاسی بی سر و ته هست... اینکه تاریخ رو قدرت های وقت بنویسن ... خیلی دعوا می تونه درست کنه؛ حالا با خطر دعواش فکر می کنم خوب باشه
ISO9002 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 947 امتیاز 1,656 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر 2009/7/1 #3 پاسخ : انجمن تاریخ بنده با این که به تاریخ علاقه مندم ولی اصلا به تاریخ معاصر علاقه ای ندارم. احساس می کنم بحث تاریخ کهن ایران، میتونه از سیاست دور نگه داشته بشه.
پاسخ : انجمن تاریخ بنده با این که به تاریخ علاقه مندم ولی اصلا به تاریخ معاصر علاقه ای ندارم. احساس می کنم بحث تاریخ کهن ایران، میتونه از سیاست دور نگه داشته بشه.
ISO9002 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 947 امتیاز 1,656 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر 2009/7/2 #4 پاسخ : انجمن تاریخ خب یکی از مدیرا جواب بدن دیگه. بالاخره میذارید یا نه؟
Admin2 لنگر انداخته عضو کادر مدیریت مدیر کل فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 7,665 امتیاز 37,570 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1389 2009/7/2 #5 پاسخ : انجمن تاریخ بله. به زودی.