• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زیر ذره بین شماره 1 (موضوع: مقدماتیه!)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ISO9002
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : زیر ذره بین شماره 1 (موضوع: مقدماتیه!)

- اسم شریفتون+تاریخ تولد؟ فرنوش ،17/9/75
2- خودت میخواستی انتخاب کنی همینو میذاشتی؟ اوهــــوم! :-"
3- بهترین ویژگی تون از نظر خودتون؟با همه کنار میامو کلا ناراحت نمیشم از دست کسی! ;D
4- بدترین ویژگی تون از نظر دیگران؟!اشتباهاتم رو چند بار تکرار میکنم...!
5- رنگ، فصل، غذا، میوه مورد علاقه؟؟طوســی،زمستون،پیــــزا!/هر میوه ی ترشـــی!
6- کوفتی ترین روز زندگی همراه با مختصر خاطره ای از آن روز.....زیاده!!اکثرا روزام کوفتـــی ــَــن :|
7- شاعر مورد علاقه؟ سهراب/حمیدمصدق/... مرا که میماندم میان ِ ماندن و رفتن... :|
8- خواننده مورد علاقه؟پاپ:محسن یگانه-رپ:یاس-بهرام-امیرخلوت و... :x
9- ورزش مورد علاقه تون چیه؟شطرنج
10- اصلی ترین سرگرمی تون؟آهنگ گوش دادن! /m\
11- مکان مورد علاقه تون؟؟ مدرسه!!آرامش بهم میده! :x
12- جسارتا عاشق شدین تا حالا؟! . . . ! :-??
13- یک یادگاری برامون بنویس، میخوایم بذاریم رو سنگ قبرت!!!!!!!!به رود ِ زمزمه گر گوش کن که میخواند...سرود رفـــــتن و رفتن و بر نگشتن هـــــارا... :-<
14-کتاب مورد علاقه: من ِ او :x
15- موضوع زیر ذره بین بعدی چی باشه؟هر چی دوستان بگن!
16- از بیست به این زیر ذره بین چند میدی؟16!

پارسا،20 آذر
نه می ذاشتم میرزا
پایه گاهی هم ستون مسخره بازی
سوال بعدی
سبز ، بهار ، کله پاچه (ترجیحا مشهد) ،هلو
شب های تنهایی
سهراب ،فریدون مشیری / سهراب قایقت جا دارد من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم
بابک جهان بخش ، شادمهر ، محسن یگانه، اسماعیل علیپور ، بهنام صفوی
والیبال (در نقش سعید معروف) فوتبال شنا تو دریا
بچه ها تهرون
مدرسمون رنگینک میز آخر زیر میز با یه بچه ها با چنگال و ماکارونی میگن چجار راه هم خوبه
آره جونم پدرش بسوزه(بی پولی)
دلم گرفته دوباره هوای تورو داره چشم های خیسم واسه ی دیدنت بی قراره .............روقبرم ننویسید
چیزی خوندی؟/ نه
مهم نیست
9/75 :))می خواسم پاس نکنی

- اسم شریفتون+تاریخ تولد؟ (اختیاری) حمید 17 آبان 73
2- خودت میخواستی انتخاب کنی همینو میذاشتی؟ (اگه نه پس چی؟) خوشم میاد ازش اصن کلا خیلی به شخصیتم میاد.. ;D
3- بهترین ویژگی تون از نظر خودتون؟ خیلی رفیق دارم, رفیق خیلیا هستم!
4- بدترین ویژگی تون از نظر دیگران؟! یه بیماری دارم دوستام اسمشو گذاشتن perfectionism ! خیلی دوست دارم همه ایده آل باشن.. بده دیگه .. ;D
5- رنگ، فصل، غذا، میوه مورد علاقه؟؟ رنگ:براق باشه, هر چی میخواد باشه _پاییز_ لازانیا _بلوبری!!
6- کوفتی ترین روز زندگی همراه با مختصر خاطره ای از آن روز..... روز کوفتی زیاد بوده , میخوای خاطره تنها روز خوبی که تو زندگیم داشتم رو واست تعریف کنم..
7- شاعر مورد علاقه؟ (یه بیت ازش برامون بنویس) راستش من زیاد اهل شعر و اینا نیستم متاسفانه.. بیشتر سعی میکنم باعقاید شعرا آشنا بشم تا اینکه بخوام با شعراشون انس بگیرم.. ;;) و به همین خاطر از مولانا و شاملو به شدت خوشم میاد
8- خواننده مورد علاقه؟ (یه شعر ازش برامون بنویس) من کلا همش بیکلام گوش میدم اما اگه آهنگساز مورد علاقم رو میخوای باید بگم بهتر از john petrucci واسه من پیدا نمیشه.. الان شرط میبندم یه نفرم اینو نمیشناسه!! ~X(
9- ورزش مورد علاقه تون چیه؟ من کلا به ورزش علاقه دارم.. تو همه ورزش ها هم یه دستی دارم.. مثل پینگ پونگ.. والیبال.. فوتبال.. بسکتبال.. پارکور.. واترپلو.. شنا.. و صد البته فوتبال دستی!! :)
10- اصلی ترین سرگرمی تون؟ گیتار زدن.. موزیک شنیدن.. نُِت.. دختر عمه هام..
11- مکان مورد علاقه تون؟؟ (چرا؟) توی یاسوج یه پارکه هست, بعد یه تیکش هست من کلی باهاش خاطره دارم.. کاش میشد بازم میرفتم اونجا..
12- جسارتا عاشق شدین تا حالا؟! (اختیاری) از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون.. چند وقت پیش عاشق یه دختره شدیم اما الان دیگه جای خواهرمه ;D
13- یک یادگاری برامون بنویس، میخوایم بذاریم رو سنگ قبرت!!!! بنویسین "بزرگترین انسان ها اونایی هستن که از پس بزرگترین مشکلات بر میان.."
14- یه سوال اضافه کن، جوابشم خودت بده. رویای چی تو سرته؟؟ دوست دارم روی استیج با petrucci گیتار بزنم..
15- موضوع زیر ذره بین بعدی چی باشه؟ سوالای شخصی توش بیشتر باشه.. ;D
16- از بیست به این زیر ذره بین چند میدی؟ 17.5 ;D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا