تیزهوش یعنی چی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nimafo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

nimafo

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
888
شهر
888
سال فارغ التحصیلی
888
مدال المپیاد
888
دانشگاه
888
رشته دانشگاه
888
تیزهوش یعنی چی؟تیزهوشا چه فرقی با بقیه دارن؟چه کارایی میکنن که بقیه نمیکنن؟

پاسخ : تیزهوش یعنی چی؟

من احساس میکنم تیزهوش ها(کلا تیزهوش ها.خودمونو نمیگم) بیشتر از استعداداشون استفاده میکنن.بهتر از بقیه قوه عقلشون رو به کار میگیرن.ولی به نظر من از چیزی بیشتر از بقیه ندارن.

اتفاقا به نظر من از بقیه یه چیزی بیشتر دارن
ولی کمتر استفاده می کنن
برای همین میان تو این مدارس که بیشتر استفاده کنن
بچه های مدارس دیگه واقعا خنگن
نه این که نخوان
خنگن

نه.به نظر من اصلا این طور نیست.شما الآن دارید تیزهوش رو فقط از لحاظ درسی بررسی میکنید.در صورتی که خیلیا هستن که درسشون اصلا خوب نیست ولی تو یه رشته دیگه مثلا قالیبافی فوق العاده اند.نمونه شو زیاد دیدم.این دلیل نمیشه استعدادشون از بقیه کمتر باشه.فقط استعدادشون با بقیه متفاوته.همین.

هوش ربطی به استعداد نداره! کسی که تیز هوشه تو همه ی موارد تیزه!

به نقل از RATANIOT :
هوش ربطی به استعداد نداره! کسی که تیز هوشه تو همه ی موارد تیزه!
حالا من منظورم فقط استعداد نبود که.منظورم قوه عقل و تفکر و... ایناست.نه فقط خود استعداد.منظورم اینه که آدم تیزهوش بهتر یا شاید هم بیشتراز عقلش استفاده میکنه.وگرنه چیزی بیشتری از بقیه نداره.

آدم تیزهوش همه چیز رو سریع می گیره و در کل گیراییش قویه!!؟؟

در کنار اون تقریبا اگه تلاش کنه توی تمام کارها موفقه و در همه ی کارها استعداد داره!!؟

به نظر من آدمای تیز هوش هم میتونن از بقیه به درد نخور تر باشن و هم این که خیلی مفید تر از بقیه.چون بعضی از ما ها فقط بلدیم درس بخونیم.همین و بس. هیچ کار دیگه ای بلد نیستیم!ولی بعضی دیگه از ما هوش و خلاقیتشون رو توی همه ی کارها و مشکلاتشون بکار میگیرن که البته عالیه!

از نظر من افراد تیزهوش افرادی هستند که شاید در بعضی موارد دیر متوجه یه موضوع بشن اما تا کاملا و دقیق موضوع رو درک نکنن از کنارش نمیگذرن...از ویژگیای دیگه ی این افراد اینه که قدرت تحلیل کنن و میتونن موضوعاتو از هم باز کنن بعد به هم پیون بدن و یه نتیجه ی درست بگیرن

تیزهوش یه عده آدم هستن که زودتر بعضی چیزا رو می گیرن و تیزهوشی ارتباط کمی با درس خون بودن و ارتباط نزدیکی با جنون داره

تيز هوشي رابطه ي نزديكي با خلاقيت داره تيز هوشا خلاقن.

فک کنم زودتر میفهمن

حجم بالاتری میفهمن

در کل مثه خودمون

به نقل از nimafo :
به نظر من آدمای تیز هوش هم میتونن از بقیه به درد نخور تر باشن و هم این که خیلی مفید تر از بقیه.چون بعضی از ما ها فقط بلدیم درس بخونیم.همین و بس. هیچ کار دیگه ای بلد نیستیم!ولی بعضی دیگه از ما هوش و خلاقیتشون رو توی همه ی کارها و مشکلاتشون بکار میگیرن که البته عالیه!
به اونايي كه فقط درس مي خونن و اصلن از قوه خلاقيتشون استفاده نمي كنن نمي گن تيز هوش ميگن تيزكوش توي شهرستانا نسبت به تهران تعداد افراد تيزكوش بيشتره . البته نمي خوام بگم كه اين جور افراد تيزهوش نيستن ولي معني تيزهوش بودن رو درست درك نكردن! خيلي ها هستن كه فكر مي كنن يه فرد تيزهوش يعني يه آدم منزوي و گوشه گير با يه عينك ته استكاني كه از بس درس خونده چشماش داره از كاسه در مياد كه فكر كنم اين جور افراد تو سمپاد خيلي كم باشن البته ;D
ما با بچه هاي غير سمپادي متفاوتيم حالا نمي دونم اين تفاوت خوبه يا بد ولي هستيم . فقط يه بار حركات و رفتار ما رو با بچه هاي ديگه مقايسه كنين خودتون مي فهميد ! بغله مدرسه ما يه مدرسه هست دخترا زنگ كه مي خوره سنگين و رنگين ميان بيرون آروم آروم راه ميرن يه وقت متانتشون بهم نخوره اونوقت بچه هاي ما يكي مثله كانگورو بالا پايين مي پره يكي جفتك مي اندازه . تازه دو سه روز پيش ديدم بچه ها دارن وسطه حياط كشتي مي گيرن . غير سمپاديا وقتي به يه ديوار تو زندگيشون مي رسن مي شينن جلوش و زار زار گريه مي كنن اما سمپاديا اول سعي مي كنن يه سوراخي روي ديوار پيدا كنن تا ازش رد بشن اگه نشد سعي مي كنن خودشون ديوارو سوراخ كنن و اگه نشد ازش بالامي رن. من نمي گم بچه هاي ديگه خنگن و ما زرنگيم ما فقط متفاوتيم همين

اتفاقا اون خرخون ها چون می بینند هیچ هوشی ندارند و گیراییشون ضعیفه مث .... می خونند!؟! که شاید یه امیدی به رسیدن به تیزهوش ها پیدا کنند!؟!

وقتی هم نمره میارن خودشون رو می چسبونند به تیزهوشان!؟!

.

آخرین ویرایش:

به نقل از M@#$#!D :
اره اونایی که تیز هوش نیستند خر میزنن که خودشونو به تیز هوشا بچسبونند ولی برعکسش صادق نیست یعنی تو مدرسه های ما اونایی که درسشون خوب نیست حتما تیزهوش نیستند
ببخشيد من اين جمله آخرتو نفهميدم ! منظورت اين بود سمپاديايي كه درسشون خوب نيست تيز هوش نيستن يا هستن ؟؟؟؟

تیزهوش کسیه که سریع مطالبو می گیره

آدمى كه دنيا رو از ديد ديگه اى ميبينه

به اونايى كه تو يه رشته خاص ميدرخشن ميگن نبوغ(منظور همون نابغه هستش ;D)

تيزهوشا(سمپادى نه،هرفرد تيز هوش)تو اكثر موارد از بقيه جلوتر هستن و بالاخره يه راهى براى هركارى پيدا ميكنن

+به نظرم اونى كه پيشنهاد داده براى منحل كردن سمپاد مراكزش رو زياد كنن واقعا تيز هوش بوده...جدى :|

+استيو جابز هم بسى تيزهوش بوده!

به نظر من تیزهوش ها یک درجه از افراد دارای نبوغ بالاتر هستن و در چند زمینه ی مختلف می تونن به راحتی خودی نشون بدن - یکی مثه همین آقای حاجی بابایی تیزهوشه ! چون نه تنها در گند زدن در آموزش و پرورش- حتی در نابودی سمپاد هم خودی نشون داده !!! =))

به نقل از nimafo :
تیزهوش یعنی چی؟تیزهوشا چه فرقی با بقیه دارن؟چه کارایی میکنن که بقیه نمیکنن؟ ??? :-?
تیزهوش کسیه که بدون اینکه خیلی درس بخونه عالی باشه همیشه هم ایده های جدیدی تو هر زمینه ای داشته باشه.

Back
بالا