حالا من منظورم فقط استعداد نبود که.منظورم قوه عقل و تفکر و... ایناست.نه فقط خود استعداد.منظورم اینه که آدم تیزهوش بهتر یا شاید هم بیشتراز عقلش استفاده میکنه.وگرنه چیزی بیشتری از بقیه نداره.به نقل از RATANIOT :هوش ربطی به استعداد نداره! کسی که تیز هوشه تو همه ی موارد تیزه!
به اونايي كه فقط درس مي خونن و اصلن از قوه خلاقيتشون استفاده نمي كنن نمي گن تيز هوش ميگن تيزكوش توي شهرستانا نسبت به تهران تعداد افراد تيزكوش بيشتره . البته نمي خوام بگم كه اين جور افراد تيزهوش نيستن ولي معني تيزهوش بودن رو درست درك نكردن! خيلي ها هستن كه فكر مي كنن يه فرد تيزهوش يعني يه آدم منزوي و گوشه گير با يه عينك ته استكاني كه از بس درس خونده چشماش داره از كاسه در مياد كه فكر كنم اين جور افراد تو سمپاد خيلي كم باشن البتهبه نقل از nimafo :به نظر من آدمای تیز هوش هم میتونن از بقیه به درد نخور تر باشن و هم این که خیلی مفید تر از بقیه.چون بعضی از ما ها فقط بلدیم درس بخونیم.همین و بس. هیچ کار دیگه ای بلد نیستیم!ولی بعضی دیگه از ما هوش و خلاقیتشون رو توی همه ی کارها و مشکلاتشون بکار میگیرن که البته عالیه!
ببخشيد من اين جمله آخرتو نفهميدم ! منظورت اين بود سمپاديايي كه درسشون خوب نيست تيز هوش نيستن يا هستن ؟؟؟؟به نقل از M@#$#!D :اره اونایی که تیز هوش نیستند خر میزنن که خودشونو به تیز هوشا بچسبونند ولی برعکسش صادق نیست یعنی تو مدرسه های ما اونایی که درسشون خوب نیست حتما تیزهوش نیستند
تیزهوش کسیه که بدون اینکه خیلی درس بخونه عالی باشه همیشه هم ایده های جدیدی تو هر زمینه ای داشته باشه.به نقل از nimafo :تیزهوش یعنی چی؟تیزهوشا چه فرقی با بقیه دارن؟چه کارایی میکنن که بقیه نمیکنن؟ ???