پاسخ : اعتیاد به موسیقی
به نقل از ParNiaN.D :
چند وقتیه که احساس میکنم بدجوری به موسیقی معتاد شدم.چند وقت ازش دور باشم عصبی میشم.شب بدون موزیک نمیتونم بخوابم.پیانوی هرروزمم که سر جاشه.
برام عجیبه.میخوام بدونم اصلا چی میشه یکی به یه چیزی معتاد میشه.اصلا اعتیاد به موسیقی از نظر علمی ثابت شده؟
قبل از تبيين و تشريح خطرناكي اعتياد به موسيقي مخرب از اعتياد به مواد مخدر، لازم است در خصوص موسيقي توضيحي اندك ارائه شود .
موسيقي چيست : موسيقي همان نظم جاري و حاكم ميان طول موج هاي صوت مي باشد.
آثار موسيقي : وقتي كه امواج صوت با يك نظمي خاص و با طول موج هاي منظم پخش مي شود يك زيبايي ايجاد مي گردد و اين زيبايي موجب گيرايي و جذابيت ميشود بطوري كه اين گيرايي و جذابيت آن چنان شنونده را (اعم انسان و غيرانسان ) به خود مشغول و شيفته مي سازد كه شنونده از خود بيخود گشته ، اي بسا خستگي و درد ، گرسنگي و رنج ، تشنگي و غم خويش را فراموش مي كند .
نكته بسيار مهم : اگر نظم جاري در ميان طول موج هاي اصوات ، طبيعي باشد استماع آن موسيقي مجاز و مطابق فطرت انسان و حلال است و الا آدمي بايد متناسب با ظرفيت روحي و رواني خود طبق نظر مرجع تقليد خود عمل نمايد .
چرا كه طبق احاديث و روايات متعدد «« اگر آدمي چهل روز به موسيقي غير طبيعي و حرام گوش كند خداوند غيرت را از او (انسان ) مي برد .
بسيار واضح است كه بي غيرت شدن آدمي سرمنشا ء خيلي از مفاسد اخلاقي و اجتماعي و تربيتي و خانوادگي و نهايتا رسوايي و بي شخصيتي است )
يك توصيه توي پرانتز : ( موسيقي مولود نظم و نظم مولّد زيبايي است پس براي دست يافتن به زيبايي و داشتن روح و جسم ، فكر و انديشه ، زندگاني زيبا پيش بسوي نظم ونظام مندي در تمام امور عبادي ، علمي ، جسمي و اقتصادي )
توضیحات:
در گذشته بسيار مرسوم بود كه متواليان و صاحبان كار گاه هاي قالي بافي براي كه آن قاليباف معصوم خردسال و نوجوان درد و رنج قالي بافي در زير زمين هاي تنگ و تاريك احساس نكند اقدام پخش موسيقي هاي تند و مخرب و بسيار مشغول كننده در كار گاه هاي خود مي كردند نوجوان بي بيچاره چون فكر و انديشه اش شيفته و مشغول و متوجه آن ترانه و موسيقي هاي مخرب به ظاهر دلنشين و دلربا مي شود اصلا متوجه درد كمر و پشت و ستون فقرات و ريه هايش نمي شد در نتيجه بعد از مدتي اندك مبتلا به خميدگي پشت و كمر و ده ها بيماري ريوي و زرد ي رنگ و كمبود ويتامين ( d) مي شد .
بدين گونه صاحبان كارگاه و كارخانه با پخش موسيقي هاي تند و غير مجاز و غافل نمودن جوانان و نو جوان از درد و رنج جسماني و روحاني حاصل از كار سخت و مضرر آنها استحمار و استعمار مي نمودند .
امروزه هم اين استعمارو استحمار و بهره كشي بيش حد توان از انسان و غير انسان و حتي حيوانات ادامه دارد .
خيلي از گاوداران و دامداران صنعتي براي اينكه گاو هايش بيشتر از حد معمول علوفه بخورند در دامداري موسيقي مخصوص پخش مي كنند و تمام حواس گاوها بدون اينكه متوجه سيري خود بشوند مشغول و متوجه آهنگ موسيقي مي شود در نتيجه گاو بيش از حد معمول شير دهي مي كند كه اين امر در بلند مدت موجب پيري زودرس و يا حداقل عوارض جانبي جسمي و روحي و بيماري دامها مي شود .
با اندكي تحقيق درخصوص آثار منفي موسيقي غير طبيعي و مخرب براي ما محرز و مشخص خواهد شد كه چه بسيار انسان ها و حيواناتي در به خاطر استحمار و استعمار حرفه ايي نامردانه جان باخته اند .
خلاصه كلام وقتي كه روح و روانمان به موسيقي مبتذل و مخرب مبتلا شد به بيمارهاي روحي و رواني و جسمي متعددي دچار مي شويم كه مطابق احاديث و روايات ائمه اطهار (عليهم السلام )- كه حاذق تر و تواناتر طبيب جسم و جان ما هستند- ابتدا عيرت و مردانگي را از دست مي دهيم به دنبال بي غيرتي بي كفايتي هاي فراواني سو ما مي آيد .
سرانجام آدمي در اثر استمرار استفاده از موسيقي مبتذل و مخرب دچار خلاء و پوچي و احساس پوچي ميشود كه امر بسي خطر ناكتر از اعتياد به ترياك و هشيش و شيشه و ساير مواد مخدره است .؟؟
اينك جا دارد كه علت خودكشي خيلي از خوانندگان و آواز خوانان غربي چه بوده است آيا غير از احساس پوچي و بي ارزش دانستن وجود خود است ؟؟
گذشته از همه اينها ، در خاتمه بايد عرض تماييم كه از نظر علم اخلاق و خود سازي «« هر چيزي كه انسان از ياد و ذكر خدا و عالم آخرت غافل بكند مطرود و مخرب فطرت پاكي آدمي است »»
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منبع:http://montazer-mob.loxblog.com/cat.php?cat=15