اعتیاد به موسیقی

• شروع کننده موضوع

parnian.d

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزنگان1 بندرعبّاس
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی
چند وقتیه که احساس میکنم بدجوری به موسیقی معتاد شدم.چند وقت ازش دور باشم عصبی میشم.شب بدون موزیک نمیتونم بخوابم.پیانوی هرروزمم که سر جاشه.
برام عجیبه.میخوام بدونم اصلا چی میشه یکی به یه چیزی معتاد میشه.اصلا اعتیاد به موسیقی از نظر علمی ثابت شده؟

• شروع کننده موضوع

parnian.d

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزنگان1 بندرعبّاس
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی
پاسخ : اعتیاد به موسیقی

خب هیچکی چیزی نمیدونه؟!

sampadcity.com

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قم

اعتیاد به همه چیز وجود داره عملا

elahe

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ١
شهر
بندرعباس

مرسی آقا علی چه کمکی بهش کردین ..:(
پری جان طبیعی از بیکاریموونه منم مثل توهم هم دردیم....
نا اگه خودت و با چیز دیگه مشغوول کنی اینم یادت میره (این از نظره علمه الهه ای ثابت شده .:)))

• لایک
امتیازات: fa fa

samira

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
زياده!!!

منم يه مدت بهموسيقي معتاد شده بودم و نصف روز هندزفري تو گوشم بود.اگه خودتو با كاراي ديگه سرگرم كني به مرور زمان درست ميشه

• شروع کننده موضوع

parnian.d

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزنگان1 بندرعبّاس
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

بابا شما خیلی آسون گرفتیدش!من 1سالی میشه شبا با موسیقی میخوابم.کار دیگه ای هم بکنم کنارش یه موزیک گوش میدم.تازگی ها وقتی یه آهنگ قشنگ میشنوم احساس میکنم میخوام باهاش یکی شم.یه حس خیلی خاصی بهم دست میده.روزی کلی ساعت هم که تمرین پیانو میکنم.

roya

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان+قم

درسته اعتیاد ه همه چیز هست ولی موسیقی اعتیاد نداره
علاقه ی زیاده
خیلی هم خوبه

leila.gh

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کاشان
مدال المپیاد
ریاضی

منم اینطوری بودم. شبانه روز آهنگ گوش کردم و با آهنگ خوابیدم تا برام خسته کننده و تکراری شدن!
میتونی بیش از حد گوش کنی تا زده شی

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

منم آهنگ زیاد گوش می کردم. الانم اگه پای پی سی باشم گوشم میدم ولی دیگه نه مثل قبل نصف روز. خب راهش اینه که آهنگ جدید دست آدم نرسه و قدیمی ها رو اینقدر گوش بدی که دیگه بدت بیاد ازش. در ضمن میتونید این لوازم مفسده ! (:D) رو از خودتون دور کنید.

• شروع کننده موضوع

parnian.d

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزنگان1 بندرعبّاس
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از ISO9002 :
منم آهنگ زیاد گوش می کردم. الانم اگه پای پی سی باشم گوشم میدم ولی دیگه نه مثل قبل نصف روز. خب راهش اینه که آهنگ جدید دست آدم نرسه و قدیمی ها رو اینقدر گوش بدی که دیگه بدت بیاد ازش. در ضمن میتونید این لوازم مفسده ! (:D) رو از خودتون دور کنید.
لوازم مفسده؟؟؟؟؟؟؟؟

pegah.nodet

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
حسابداری - Finance

به نقل از ParNiaN.D :
لوازم مفسده؟؟؟؟؟؟؟؟

همين وسايل لهو و لعب! منظورشونه كه شما رو به آهنگ گوش كردن سوق ميدن!
طي يه عمليات انتهاري! همه رو بريز دور:دي

elahe

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ١
شهر
بندرعباس

اه... پگاه؟؟؟؟نه ها گروووننن پری.اگه میخوای بده من...(حال میکنی رورروو؟؟؟)

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

میتونی یه ساسی گوش کنی تا چند روز حالت از مقوله ی موسیقی به هم میخوره. تست شده ها!

• شروع کننده موضوع

parnian.d

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزنگان1 بندرعبّاس
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

من ساسی رو آدم هم حساب نمیکنم!اه!بیچاره موسیقی!
میخواید طی یک عملیات انتحاری پیانو و ipod touch و... بندازم دور؟
بابا من نمیخوام موسیقی رو بذارم کنار!میخوام بهش وابسته نباشم.همین!خیرسرم آرزو دارم یه کنسرت داشته باشم!!!

amirfardanian

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد یک مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از ParNiaN.D :
من ساسی رو آدم هم حساب نمیکنم!اه!بیچاره موسیقی!
میخواید طی یک عملیات انتحاری پیانو و ipod touch و... بندازم دور؟
بابا من نمیخوام موسیقی رو بذارم کنار!میخوام بهش وابسته نباشم.همین!خیرسرم آرزو دارم یه کنسرت داشته باشم!!!
1- چند شب برو يه جايي كه به هيچ كدومشون دسترسي نداشته باشه
2- يه آهنگ ظبط كن كه هي بگه آهنگ گوش نده
3- كنسرتت رو كه خواستي اجرا كني مارو هم خبر كن

• لایک
امتیازات: a_m
  • شروع کننده موضوع

parnian.d

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزنگان1 بندرعبّاس
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از امير :
3- كنسرتت رو كه خواستي اجرا كني مارو هم خبر كن
حتما!بذار مجوز بدن خودم دعوتتون میکنم!

babak_eb

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
91
رشته دانشگاه
روانشناسی
اینستاگرام

هنوزم معتادی یا دیگه ترک کردی ؟؟؟ (;

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از ParNiaN.D :
چند وقتیه که احساس میکنم بدجوری به موسیقی معتاد شدم.چند وقت ازش دور باشم عصبی میشم.شب بدون موزیک نمیتونم بخوابم.پیانوی هرروزمم که سر جاشه.
برام عجیبه.میخوام بدونم اصلا چی میشه یکی به یه چیزی معتاد میشه.اصلا اعتیاد به موسیقی از نظر علمی ثابت شده؟
قبل از تبيين و تشريح خطرناكي اعتياد به موسيقي مخرب از اعتياد به مواد مخدر، لازم است در خصوص موسيقي توضيحي اندك ارائه شود .

موسيقي چيست : موسيقي همان نظم جاري و حاكم ميان طول موج هاي صوت مي باشد.

آثار موسيقي : وقتي كه امواج صوت با يك نظمي خاص و با طول موج هاي منظم پخش مي شود يك زيبايي ايجاد مي گردد و اين زيبايي موجب گيرايي و جذابيت ميشود بطوري كه اين گيرايي و جذابيت آن چنان شنونده را (اعم انسان و غيرانسان ) به خود مشغول و شيفته مي سازد كه شنونده از خود بيخود گشته ، اي بسا خستگي و درد ، گرسنگي و رنج ، تشنگي و غم خويش را فراموش مي كند .

نكته بسيار مهم : اگر نظم جاري در ميان طول موج هاي اصوات ، طبيعي باشد استماع آن موسيقي مجاز و مطابق فطرت انسان و حلال است و الا آدمي بايد متناسب با ظرفيت روحي و رواني خود طبق نظر مرجع تقليد خود عمل نمايد .

چرا كه طبق احاديث و روايات متعدد «« اگر آدمي چهل روز به موسيقي غير طبيعي و حرام گوش كند خداوند غيرت را از او (انسان ) مي برد .

بسيار واضح است كه بي غيرت شدن آدمي سرمنشا ء خيلي از مفاسد اخلاقي و اجتماعي و تربيتي و خانوادگي و نهايتا رسوايي و بي شخصيتي است )

يك توصيه توي پرانتز : ( موسيقي مولود نظم و نظم مولّد زيبايي است پس براي دست يافتن به زيبايي و داشتن روح و جسم ، فكر و انديشه ، زندگاني زيبا پيش بسوي نظم ونظام مندي در تمام امور عبادي ، علمي ، جسمي و اقتصادي )

توضیحات:

در گذشته بسيار مرسوم بود كه متواليان و صاحبان كار گاه هاي قالي بافي براي كه آن قاليباف معصوم خردسال و نوجوان درد و رنج قالي بافي در زير زمين هاي تنگ و تاريك احساس نكند اقدام پخش موسيقي هاي تند و مخرب و بسيار مشغول كننده در كار گاه هاي خود مي كردند نوجوان بي بيچاره چون فكر و انديشه اش شيفته و مشغول و متوجه آن ترانه و موسيقي هاي مخرب به ظاهر دلنشين و دلربا مي شود اصلا متوجه درد كمر و پشت و ستون فقرات و ريه هايش نمي شد در نتيجه بعد از مدتي اندك مبتلا به خميدگي پشت و كمر و ده ها بيماري ريوي و زرد ي رنگ و كمبود ويتامين ( d) مي شد .

بدين گونه صاحبان كارگاه و كارخانه با پخش موسيقي هاي تند و غير مجاز و غافل نمودن جوانان و نو جوان از درد و رنج جسماني و روحاني حاصل از كار سخت و مضرر آنها استحمار و استعمار مي نمودند .

امروزه هم اين استعمارو استحمار و بهره كشي بيش حد توان از انسان و غير انسان و حتي حيوانات ادامه دارد .

خيلي از گاوداران و دامداران صنعتي براي اينكه گاو هايش بيشتر از حد معمول علوفه بخورند در دامداري موسيقي مخصوص پخش مي كنند و تمام حواس گاوها بدون اينكه متوجه سيري خود بشوند مشغول و متوجه آهنگ موسيقي مي شود در نتيجه گاو بيش از حد معمول شير دهي مي كند كه اين امر در بلند مدت موجب پيري زودرس و يا حداقل عوارض جانبي جسمي و روحي و بيماري دامها مي شود .

با اندكي تحقيق درخصوص آثار منفي موسيقي غير طبيعي و مخرب براي ما محرز و مشخص خواهد شد كه چه بسيار انسان ها و حيواناتي در به خاطر استحمار و استعمار حرفه ايي نامردانه جان باخته اند .

خلاصه كلام وقتي كه روح و روانمان به موسيقي مبتذل و مخرب مبتلا شد به بيمارهاي روحي و رواني و جسمي متعددي دچار مي شويم كه مطابق احاديث و روايات ائمه اطهار (عليهم السلام )- كه حاذق تر و تواناتر طبيب جسم و جان ما هستند- ابتدا عيرت و مردانگي را از دست مي دهيم به دنبال بي غيرتي بي كفايتي هاي فراواني سو ما مي آيد .

سرانجام آدمي در اثر استمرار استفاده از موسيقي مبتذل و مخرب دچار خلاء و پوچي و احساس پوچي ميشود كه امر بسي خطر ناكتر از اعتياد به ترياك و هشيش و شيشه و ساير مواد مخدره است .؟؟

اينك جا دارد كه علت خودكشي خيلي از خوانندگان و آواز خوانان غربي چه بوده است آيا غير از احساس پوچي و بي ارزش دانستن وجود خود است ؟؟

گذشته از همه اينها ، در خاتمه بايد عرض تماييم كه از نظر علم اخلاق و خود سازي «« هر چيزي كه انسان از ياد و ذكر خدا و عالم آخرت غافل بكند مطرود و مخرب فطرت پاكي آدمي است »»
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منبع:http://montazer-mob.loxblog.com/cat.php?cat=15

• شروع کننده موضوع

parnian.d

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزنگان1 بندرعبّاس
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از Babak_eb :
هنوزم معتادی یا دیگه ترک کردی ؟؟؟ (;
بخشي از زندگيم هست ولي ديگه اسمش رو نميذارم اعتياد

به نقل از negar.mr :
با اندكي تحقيق درخصوص آثار منفي موسيقي غير طبيعي و مخرب براي ما محرز و مشخص خواهد شد كه چه بسيار انسان ها و حيواناتي در به خاطر استحمار و استعمار حرفه ايي نامردانه جان باخته اند .

خلاصه كلام وقتي كه روح و روانمان به موسيقي مبتذل و مخرب مبتلا شد به بيمارهاي روحي و رواني و جسمي متعددي دچار مي شويم كه مطابق احاديث و روايات ائمه اطهار (عليهم السلام )- كه حاذق تر و تواناتر طبيب جسم و جان ما هستند- ابتدا عيرت و مردانگي را از دست مي دهيم به دنبال بي غيرتي بي كفايتي هاي فراواني سو ما مي آيد .

سرانجام آدمي در اثر استمرار استفاده از موسيقي مبتذل و مخرب دچار خلاء و پوچي و احساس پوچي ميشود كه امر بسي خطر ناكتر از اعتياد به ترياك و هشيش و شيشه و ساير مواد مخدره است .؟؟

اينك جا دارد كه علت خودكشي خيلي از خوانندگان و آواز خوانان غربي چه بوده است آيا غير از احساس پوچي و بي ارزش دانستن وجود خود است ؟؟

گذشته از همه اينها ، در خاتمه بايد عرض تماييم كه از نظر علم اخلاق و خود سازي «« هر چيزي كه انسان از ياد و ذكر خدا و عالم آخرت غافل بكند مطرود و مخرب فطرت پاكي آدمي است »»
مرسي از مطلبت
اولا" من يه چيزي بگم. اينكه از موسيقي سو استفاده زياد شده و زمينه واسه ابتذال زياد داره،‌ دليل نميشه خودش چيز مبتذلي باشه!
موسيقي درست مثل نقاشي هم ميتونه قابل احترام باشه،‌هم ميتونه همه ي حريم ها رو از بين ببره و مبتذل باشه.
اينكه علما(!)ي ما ميگن موسيقي غيرت رو از بين ميبره مثل اينه كه بگيم فيلم غيرت رو از بين ميبره! بله،‌يه سري فيلما رو 40روز كه سهله،‌4روز هم ببيني غيرتت از بين ميره. حالا بگيم فيلم بده؟! يا بيايم مشخص كنيم مرز بين فيلم خوب و بد كجاست.
گه البته ديگه خارج از بحث علميه:دي
---
درد ادامه يه سري چيزايي كه خودم بعد از باز كردن اين تاپيك خوندم رو ميگم!
اعتياد به موسيقي مثل اعتياد به ديدن يه شخص خاصه! در كل اگه موقع مواجهه با مشكلات يا در هر شرايطي كه ناآروميم سراغ يه چيز خاص بريم،‌ ذهن ما كم كم شرطي ميشه كه در مواقع سخت اون شخص يا اون آهنگ يا... بايد باشن.وگرنه تو همون حالت ميمونيم.
و اين ميشه شبه اعتياد.
كسايي كه خيلي با موسيقي سرو كار دارن براي جلوگيري از اين وابستگي بايد سعي كنن يه مقدار حرفه اي تر با قضيه برخورد كنن! مثلا" وقتي ناراحتن نرن سراغ سازشون. برن چه ميدونم، بنويسن! بدَون. هركاري كه آرومشون ميكنه. و خلاصه كاري كنن براي رسيدن به يه حس خوب گزينه هاي زيادي در اختيارشون باشه تا از شرطي شدن جلوگيري بشه
منابع متعدد!

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از ParNiaN.D :
بد دردیه ! منم دقیقا معتاد شدم بهش ... !
ببین به نظرم این تو یه سنه خاصیه ! ینی یه ذره که بزرگتر شیم خودبه خود کمتر میشه ... !

بالا