دلداده ی وطن کاربر فوقفعال ارسالها 106 امتیاز 59 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر زنجان دانشگاه بهارستان رشته دانشگاه ا 2010/8/8 #1 3 عدد حقیقی متمایز پیدا کنید که حاصل جمع آن ها برابر با حاصل ضرب آن ها باشد.
شذس کاربر فوقفعال ارسالها 156 امتیاز 51 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر کرمان دانشگاه شهید باهنر رشته دانشگاه مکانیک 2010/8/8 #2 پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ 1 2 3
دلداده ی وطن کاربر فوقفعال ارسالها 106 امتیاز 59 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر زنجان دانشگاه بهارستان رشته دانشگاه ا 2010/8/8 #3 پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ راه حلشو بگین. راه حلی که با استفاده از آن بتوان تمامی این اعداد را بدست آورد. راهنمایی:با استفاده از مثلثات
پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ راه حلشو بگین. راه حلی که با استفاده از آن بتوان تمامی این اعداد را بدست آورد. راهنمایی:با استفاده از مثلثات
شذس کاربر فوقفعال ارسالها 156 امتیاز 51 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر کرمان دانشگاه شهید باهنر رشته دانشگاه مکانیک 2010/8/8 #4 پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ ؟
eyekay کاربر فوقحرفهای ارسالها 797 امتیاز 495 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی قم،علامه حلی تهران شهر قم،تهران مدال المپیاد مدال نقره ی المپیاد ریاضی دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2010/8/8 #5 پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ من نفهمیدم الان خب گفتین 3 عدد پیدا کنید،ولی نگفتین که همه ی این اعدادو پیدا کنید :-\
پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ من نفهمیدم الان خب گفتین 3 عدد پیدا کنید،ولی نگفتین که همه ی این اعدادو پیدا کنید :-\
دلداده ی وطن کاربر فوقفعال ارسالها 106 امتیاز 59 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر زنجان دانشگاه بهارستان رشته دانشگاه ا 2010/8/8 #6 پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ من می گم یه راه حل پیدا کنید.
dr.eniac لنگر انداخته ارسالها 3,641 امتیاز 7,856 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور دانشگاه علومپزشکی مازندران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2010/8/8 #7 پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ خيلي زيادن مثلا " 1 و 0 و -1 2 و 0 و -2 3 و 0 و -3 4 و 0 و -4 5 و 0 و -5 خلاصه به همين ترتيب ميشه بينهايت سه عدد مثال زد كه يكيشون صفر و دوتاي ديقه قرينه باشن
پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ خيلي زيادن مثلا " 1 و 0 و -1 2 و 0 و -2 3 و 0 و -3 4 و 0 و -4 5 و 0 و -5 خلاصه به همين ترتيب ميشه بينهايت سه عدد مثال زد كه يكيشون صفر و دوتاي ديقه قرينه باشن
A GIRL کاربر فعال ارسالها 67 امتیاز 4 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر طهران، تهران مدال المپیاد بیخیال 2010/8/8 #8 پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ بابا بیچاره میگه راه حل پیدا کنید
dr.eniac لنگر انداخته ارسالها 3,641 امتیاز 7,856 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور دانشگاه علومپزشکی مازندران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2010/8/8 #9 پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ ببين راه حل من اينه كه هميشه كي از اعدادو صفر ميگيريم ، بعد مجموع دوتاي ديگه هم بايد صفر بشه
پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ ببين راه حل من اينه كه هميشه كي از اعدادو صفر ميگيريم ، بعد مجموع دوتاي ديگه هم بايد صفر بشه
Fallen کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,129 امتیاز 232 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2010/8/8 #10 پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ نه اون گفته همه ی اعداغد اینجوریو پیدا کنین راه حل تو فقط برای اعداد قرینه یه.
پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ نه اون گفته همه ی اعداغد اینجوریو پیدا کنین راه حل تو فقط برای اعداد قرینه یه.
nimafo کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,084 امتیاز 3,129 نام مرکز سمپاد 888 شهر 888 سال فارغ التحصیلی 888 مدال المپیاد 888 دانشگاه 888 رشته دانشگاه 888 2010/8/8 #11 پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ 1 و2و3 درسته؟
Fallen کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,129 امتیاز 232 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2010/8/8 #12 پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ این بالا گفتن ولی راه حل میخواد.
دلداده ی وطن کاربر فوقفعال ارسالها 106 امتیاز 59 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر زنجان دانشگاه بهارستان رشته دانشگاه ا 2010/8/9 #13 پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ راهنمایی می کنم یه ربطی به تانژانت داره.
Python کاربر جدید ارسالها 4 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شهرکرد 2010/8/11 #14 پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ سلام! چطوری باید تصویر را Up کرد؟
دلداده ی وطن کاربر فوقفعال ارسالها 106 امتیاز 59 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر زنجان دانشگاه بهارستان رشته دانشگاه ا 2010/8/11 #15 پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ سه زاویه به طور دلخواه انتخاب کنید که مجموع آنها 180درجه باشد سپس با استفاده از ماشین حساب تانژانت آنها را بگیرید اعدادی بدست می آیند که حاصل ضرب آنها برابر با حاصل جمع آنهاست.
پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ سه زاویه به طور دلخواه انتخاب کنید که مجموع آنها 180درجه باشد سپس با استفاده از ماشین حساب تانژانت آنها را بگیرید اعدادی بدست می آیند که حاصل ضرب آنها برابر با حاصل جمع آنهاست.
Python کاربر جدید ارسالها 4 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شهرکرد 2010/8/14 #16 پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ صفر های این تابع همواره این خاصیت رو دارند.
سومپاد کاربر حرفهای ارسالها 483 امتیاز 883 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر میاندوآب مدال المپیاد المپیاد ریاضی ابتدایی که اول شدم :دی اول مسابقات احکام شهرستان اول مسابقات نمایش در شهرستان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل رشته دانشگاه رادیولوژی 2010/9/7 #17 پاسخ : کی می تونه اینو حل کنه؟ یه جوری سوالو پرسیدی که من فک کردم خودت جوابو بلد نیسی