به نقل از H&A&Z :مرسي دوست عزيز، حالا بايد مخ بابام رو بزنم ببينم چي ميشه!!!!!!!!
برپايه لينوكس بودن مزيت نيست ميدوني كه meamo هم بر پايه لينوكس ساخته شده.....به نقل از kdbwnf :به نظر من بهتر است به جای آیفون یک گوشی اندرویدی بخرید. هم متن باز است ، هم بر پایه لینوکس ، هم امن ، هم این که می توانید آن را به نسخه های جدید تر ارتقا بدهید ، هم این که انتخاب های زیادی برای خرید دارید ولی اگر سیستم عامل آیفون بخواهید ، فقط باید از بین 4 گوشی یی که شرکت اپل ارائه کرده بخرید ، هم نرم افزار های رایگان بیش تری دارد و ...
در مورد گوشیتان فکر کنم اگر خود گوشی از 16 میلیون پشتیبانی می کند ، با آپدیت محدودیت برداشته می شود.به نقل از Dr.Eniac :برپايه لينوكس بودن مزيت نيست ميدوني كه meamo هم بر پايه لينوكس ساخته شده.....
گوشيهاي اپل بزرگترين ويژگيش اينه كه با آپديت نرم افزار حس ميكني يك گوشي كاملا جديد در اختيارته و امكاناتي مثل تصوير برداري هم با سيستم عامل جديدش بهبود پيدا ميكنه
از بين گوشيهاي اپل من همون 3g رو پيشنهاد ميكنم
گوشي خودم هم كه آندروئيده و خيلي ازش راضيم
فقط نميدونم آپديتش كنم محدوديت رنگش برداشتنه ميشه يا نه ؟ آخه آندروئيد 1 محدوديت 65000 تايي داشت ولي 2 الان 16 ميليون ساپورت ميكنه
گوشي هيرو چون قيمتش خييييلي افت كرده برات ميتونه بهترين گزينه باشه ، واقعا بهت توصيش ميكنم
به نقل از kdbwnf :در مورد گوشیتان فکر کنم اگر خود گوشی از 16 میلیون پشتیبانی می کند ، با آپدیت محدودیت برداشته می شود.
منظورتون این بود که 3gs رو پیشنهاد میکنید؟!به نقل از Dr.Eniac :برپايه لينوكس بودن مزيت نيست ميدوني كه meamo هم بر پايه لينوكس ساخته شده.....
گوشيهاي اپل بزرگترين ويژگيش اينه كه با آپديت نرم افزار حس ميكني يك گوشي كاملا جديد در اختيارته و امكاناتي مثل تصوير برداري هم با سيستم عامل جديدش بهبود پيدا ميكنه
از بين گوشيهاي اپل من همون 3g رو پيشنهاد ميكنم
گوشي خودم هم كه آندروئيده و خيلي ازش راضيم
فقط نميدونم آپديتش كنم محدوديت رنگش برداشتنه ميشه يا نه ؟ آخه آندروئيد 1 محدوديت 65000 تايي داشت ولي 2 الان 16 ميليون ساپورت ميكنه
گوشي هيرو چون قيمتش خييييلي افت كرده برات ميتونه بهترين گزينه باشه ، واقعا بهت توصيش ميكنم