• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

قوانین- انتقادات، پیشنهادها و اطلاعیه‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dr.eniac
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی
به نام خدا

با توجه به اينكه توي ايران به فرهنگ گردشگري و گسترش اون اهميت زيادي داده نشده و اين صنعت هيچ پيشرفتي نكرده شوراي ادب و فرهنگ تصميم گرفتن كه اين انجمنو داير كنن. هدف اصلي اين انجمن شناسوندن تمامي قابليت هاي گردشگري ايرانه كه با كمك شما دوستان محقق ميشه و اميدواريم كه بتونه يك گام كوچيك در جهت پيشرفت صنعت گردشگري برداريم .
حالا شناسوندن جاذبه هاي گردشگري هر استان به عهده بچه هاي همون استانه تا بتونن يه جلوه مناسب از شهرشون ارائه بدن . پيشنهاد من اينه كه بچه هاي هر استان يه تاپيك بزنن و توش مكانهاي گردشگري شهرشون رو توضيح بدن . كساني كه قصد سفر يا به يه استان خاص رو دارن ميتونن به تاپيك همون استان برن و درباره مكانهاي ديدني اون استان اطلاعات بدست بيارن و اگه سؤالي هم داشتن همونجا بپرسن تا بچه هاي اون استان جواب بدن .
براي ايجاد اشتياق و علاقه بيشتر هم مسابقات زيادي راه ميندازيم . مثلا مسابقه عكاسي از جاذبه هاي گردشگري يا فيلم كوتاه يا مقاله و ....

اگه نظري ، پيشنهادي ، انتفادي چيزي دارين همينجا بگين . ممنونم از همكاري همه دوستان ;)

پاسخ : قوانین- انتقادات، پیشنهادها و اطلاعیه‌ها

خوبه که یکم بچه ها بیشتر بیان توش! فعالیت بیشتر شه. چون خیلی خوبه. ;)

به نظرم این طرح مسابقه ی عکاسی خیلی خوب بود که فک کنم دیگه ادامه پیدا نکرد !

مسابقه عکاسی خوب بود ولی همون چندباری که برگزار شد کسی استقبال نکرد ! کلا بار قبلی سه یا چهار نفر عکس دادن ;D

واقعا خیلی خوبه!این جوری هم میتونیم شهرهای خودمونو معرفی کنیم،هم با شهرهای دیگه آشنا میشیم =D>

به نظر من اگرشما اندکی از روستا ها هم اطلاعات دریافت کنید بسیار عالی است چون اکثربچه ها شهر های بزرگ رامی شناسند. :-w

به نقل از مریم.س :
به نظر من اگرشما اندکی از روستا ها هم اطلاعات دریافت کنید بسیار عالی است چون اکثربچه ها شهر های بزرگ رامی شناسند. :-w
حتما !!!
خودم تو معرفی شهرمون مکانهای توریستی روستاهاشو هم میزارم ، امیدوارم سایر دوستان هم این کار رو بکنن ;)

ممنون از پیشنهاد خوبت :)

من هم یک پیشناهاد دارم چه طوره یک مسابقه ی جغرافیا(مثلا بیست سوالی) را در یک رو زخاص برگزار کنیم و به برنده امتیاز بدهیم (با اجازهی مدیریت)

فکر نکنم دادن امتیاز به برنده کار جالبی باشه ! اصلا امتیازها برای همچین استفاده هایی نیست !

قبلا گفتم با 20 سوالی به شکل معمول به شدت مخالفم ، فکر میکنم شیوه بهتری از همین مسابقه ها به ذهنم رسید خبرتون میکنم ;)

• لایک
امتیازات: N.M

یه پیشنهاد: ;D

یه تاپیک بزنیم که ملت بیان اون رستورانای خوبی که تو شهرشون یا اونجاهایی رو که رفتن میشناسن معرفی کنن ;D

خیلی معزله (املا؟؟؟ ;D) رستوران پیدا کردن تو یه شهر دیگه!!!!

لطفا موافقت یا مخالفتتونو اعلام کنین که اگه موافق بودین برنم تاپیکو!

• لایک
امتیازات: amnah
Back
بالا