- شروع کننده موضوع
dr.eniac
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی نیشابور
- دانشگاه
- علومپزشکی مازندران
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
تو اين تاپيك قصد دارم ديدني هاي استانم و به خصوص شهر خودمو معرفي كنم از همه هم استاني هام هم تقاضا دارم كمكم كنن
دهكده چوبي
ما به اين مكان توي گويش نيشابوري ميگيم مسجد چوبي چون معروفترين بناي اونجا همون مسجدشه كه بدون ستون ساخته شده و تنها از چوب در ساختنش ساخته شده . در ضمن اين مسجد اولين مسجد چوبي مقاوم در برابر زلزله در جهانه و ميتونه تا 8 ريشتر زلزله رو تحمل كنه و ساختمانش به گونه ايه كه تا صدها سال سالم باقي ميمونه
اين دهكده رو مهندس مجتهدي كه ساكن كاناداست ساخته و خودش تابستونا مياد توي خونه شخصيش كه اونم كاملا از چوبه و زيبايي فوق العاده اي داره زندگي ميكنه
توي دهكده يه زندگي كوچيك روستايي بازسازي شده و مهندس سعي كرده فرهنگ نيشابور رو زنده نگه داره
دامداري سنتي كه شامل محل پرورش اسب ، گوسفند ، گاو ، شتر و ... ميشه به همراه محل نگهداري طيور كه شامل مرغ ، كبوتر ، غاز ، شتر مرغ و ... ميشه هم در اين دهكده وجود داره
طبيعت دهكده فوق العادست و گونه هاي گياهي بي نظيري درش وجود داره
قدمت مجموعه بيشتر از 20 ساله ولي حتي كوچكتنرين خوردگي توسط چوبخورا ايجاد نشده
اين دهكده سنتي نما بسيار پيشرفتست و توش كتابخونه ، اينترنت و رستوران و ... موجوده نونوايي سنتي هم نون داغ در اختيارتون ميذاره
اين عكس نونواييشه :
براتون يه سري عكس از دهكده ميذارم :
متاسفانه عكسا از خودم نبودن ولي عكساي خودمو هم سعي ميكنم بذارم اگه دوباره رفتيم
به همه مسافرايي كه از نيشابور ديدن ميكنن توصيه ميكنم حتما از اين بنا ديدن كنن چون از نظر رفاهي خيلي عاليه و امكاناتش هم مناسبه
براي مسافرايي كه قصد موندن توي دهكده رو دارن سؤيت فراهم شده و از نظر امنيت هم مشكلي نيست چون نگهبان داره
اگه سؤال ديگه اي هست در خدمتم
*پ.ن : با تشکر از شما ، اسپما پاک شد.کوییــ ـن