حذف شدن گزینه مثبت و منفی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع silence
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

silence

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی - شهید قدوسی
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
تجربه ثابت کرده که هیچ مدیری تو این فروم پاسخگوی سوالات من نیست , مهم نیست... حالا کسی می دونه چرا برای من گزینه مثبت و منفی دادن وجود نداره؟! این مشکل از دیشب به وجود اومده که برای اختلال سرعت سایت یه تغییراتی ظاهرا انجام شده! الان من می بینم بقیه می تونن امتیاز بدن ولی من نمی تونم ...

پاسخ : حذف شدن گزینه مثبت و منفی

حتما خوب ازش استفاده نکردی بستنش؟؟؟؟؟؟!؟!

شوخی کردم!؟! خوب این رو به محسن و بقیه ی مدیرا بگو!؟! ولی این موقع شب فک نکنم جز من و تو کسی جواب گو باشه!؟!

پاسخ : پاسخ : حذف شدن گزینه مثبت و منفی

به نقل از legend :
حتما خوب ازش استفاده نکردی بستنش؟؟؟؟؟؟!؟!

شوخی کردم!؟! خوب این رو به محسن و بقیه ی مدیرا بگو!؟! ولی این موقع شب فک نکنم جز من و تو کسی جواب گو باشه!؟!

اگه احیانا موردی از سوءاستفاده من وجود داره خوشحال می شم ببینم!

خب من نگفتم که همین الان جواب بدن! ولی امیدوارم وقتی این تاپیکو دیدن جواب بدن! حداقلش اینه که بگن: "نمی دونم .مشکل خودته"

فكر نكنم موضوع شخصي باشه شايد يه سوتفاهم شده باشه .......

به نقل از silence :
تجربه ثابت کرده که هیچ مدیری تو این فروم پاسخگوی سوالات من نیست , مهم نیست... حالا کسی می دونه چرا برای من گزینه مثبت و منفی دادن وجود نداره؟! این مشکل از دیشب به وجود اومده که برای اختلال سرعت سایت یه تغییراتی ظاهرا انجام شده! الان من می بینم بقیه می تونن امتیاز بدن ولی من نمی تونم ...

این مشکل دقیقا وا3 منم پیش اومده!
شاید بخاطره اینه که وقتی داشتن عنوان جدید درست می کردن دسترسی رو بلاک کردن!
یا شایدم اعضای فرهنگساز سمپادیا حق امتیاز دادن به پستا رو ندارن؟!ولی خوب این خیلی بی ربطه !

تازه اون روز اول هم نمی تونستم تو گفتوشنود پستم بدم!

مدیر مسئولهای گرامی یکی جواب بده!

به نقل از silence :
یکمی دارین بی انصافی می کنید ! شما تو تاپیکی که هیچ ربطی به این موضوع نداشت گفتین دسترسیتون در گفت و گوی آزاد مشکل داره منم درستش کردم !
بعدا هم که دوباره اون تاپیک رو دیدم چون دو تا پست پشت سر هم بود پست دوم رو نخوندم چون فکر می کردم قبلا خوندم !‌اگر این مشکل رو در پ.خ می گفتین خیلی سریع تر حل می شد !
در هر صورت مشکل از دسترسی های گروه فرهنگ سازی بود ٬ ببخشید .

من یه سوال داشتم:چرا دیگه نمیشه فهمید کی به کی + میده؟!حتی نمیشه فهمید کی به خود آدم + میده!

به نقل از anaz-psi$ :
من یه سوال داشتم:چرا دیگه نمیشه فهمید کی به کی + میده؟!حتی نمیشه فهمید کی به خود آدم + میده!
یه بار گفتن موقتی بر میدارن تا ببینن مشکل سرعت حل می شه یا نه!!!!

به نقل از anaz-psi$ :
آره دقیقا!به نظر من خیلی خوب بود که آدم میدید کی +داده!

با توجه به اینکه کماکان مشکل سرعت هست به نظرم این امکان اگر برگرده خوب باشه

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
یکمی دارین بی انصافی می کنید ! شما تو تاپیکی که هیچ ربطی به این موضوع نداشت گفتین دسترسیتون در گفت و گوی آزاد مشکل داره منم درستش کردم !
بعدا هم که دوباره اون تاپیک رو دیدم چون دو تا پست پشت سر هم بود پست دوم رو نخوندم چون فکر می کردم قبلا خوندم !‌اگر این مشکل رو در پ.خ می گفتین خیلی سریع تر حل می شد !
در هر صورت مشکل از دسترسی های گروه فرهنگ سازی بود ٬ ببخشید .

خب من فکر می کردم این مشکل به اختلال سایت و تغییراتی که در بخش مثبت و منفی ها ایجاد شده مربوط می شه برای همین فکر کردم اون تاپیک مرتبطه!

به هر حال ممنونم و معذرت می خوام!

Back
بالا