فكر مي كنم شما داريد اشتباه مي كنيد چون تو منطق هم علم و ادراك به دو بخش تصور و تصديق تقسيم مي شن و خود تصور و تصديق هر كدوم به دو قسمت تقسيم مي شوند:به نقل از Dr.Eniac :هيچ چيز بديهي نيست
ما فكر ميكنيم بديهيه چون يه ديد ذهني ازش داشتيم
وگرنه براي يه بچه كوچولو هيچ چيز بديهي نيست
خب نميشه چون حرف من خلاف اين نظريست اشتباه باشهبه نقل از poolia :فكر مي كنم شما داريد اشتباه مي كنيد چون تو منطق هم علم و ادراك به دو بخش تصور و تصديق تقسيم مي شن و خود تصور و تصديق هر كدوم به دو قسمت تقسيم مي شوند:
1-ضروري با بديهي
2- نظري يا اكتسابي
كه ذهن از تصورات ضروري و بديهي به تطورات نظري و اكتسابي مي رسه...
اصلا منظورتو نميفهمم يعني چي توي فضاي عقلي ؟ يعني ما بدون تجربه بدونيم ؟؟ خوب چطور همچين چيزي ممكنه ؟؟به نقل از poolia :منظور من از بديهي ، تو فضاي عقليه نه تجربه !
به نقل از Dr.Eniac :خب نميشه چون حرف من خلاف اين نظريست اشتباه باشه
من ميگم هيچ چيزي بديهي نيست و بايد يه اتفاقي بيفته تا بديهي بشه
مثلا براي شما بديهيه كه آتيش ميسوزونتت
اما يه بچه كوچولو نميدونه و حتما بايد تجربه كنه تا بفهمه............
منطق ميگه تو وقتي به دنيا مياي بدون تجربه همه چيزو ميدوني ؟؟؟به نقل از sasuke uchiha_1372 :خوب عزیز هر چیزی خلاف منطق باشه غلطه. حالا نظر هر کی باشه.
از نظر منطق شما غلطه.واگر نه چیز غیر عادی نیست که کودک تازه متولد شده چیزی رو بدون تجربه و از قبل ندونه.به نقل از sasuke uchiha_1372 :خوب عزیز هر چیزی خلاف منطق باشه غلطه. حالا نظر هر کی باشه.
از نظر من هيچ دانسته بديهي وجود نداره و با گذر زمان يه نسبتايي به دست مياد كه ما با كمك اون نسبتا ساير چيزها رو ميسنجيمبه نقل از poolia :Dr.Eniac به نظر شما هيچ چيز بديهي وجود نداره ؟
پس يعني هر چيزي اثبات پذيره ؟
حرفتون منو یاد کلاس هندسه انداخت که دبیر می گفت اثبات کنین و ما هم می گفتیم این که بدیهیه.به حر حال. بعضی چیزا مانند دو خط موازی روی صفحه که هیچ وقت به هم نمی رسند بدیهی می نامیم.خوب اینا هم با زندگی در دنیا و دست و پنچه کردن با قوانین و استراکچر دنیا به وجود میان و کودک پس از بدو تولد و زندگی در این جهان بعضی قوانین طبیعت مثل اندازه ها و زمان مکان رو مدام تجربه می کنه و کم کم ملکه ی ذهنش میشه و دیگه بدون فکر کردن بدیهی نام ها رو می پذیره.یعنی یه تجربه ی مدام است.به نقل از poolia :بازم مي گم كه شما معني بديهي رو اشتباه متوجه شديد ، منظور از بديهي چيزهايي است كه ذهن بدون فكر كردن بهشون مي رسه.
اگر هم بگيم كه بديهي به اين معنا وجود نداره يعني همه چيز اثبات پذيره