- شروع کننده موضوع
roozbeh101
کاربر جدید
دوستان علاقه مند امروز ساعت 12 شب يك خسوف هست كه 85 % ماه گرفته ميشه و تا 3:14 شب ادامه داره در صورت رصد گزارش رو تو سايت قرار بدين.
عکسا را من نگرفتم؛ ولی به نظر عکس آخر مال دقایقی مانده به 23 و عکس سوم مال حدودا 22.47 استبه نقل از پژمان :دقیقا چه ساعتی؟
مشهد هم هوا نیمه ابری بود؛ ولی لحظات اوج گرفت ماه تقریبا باز شد.به نقل از hamidreza.sh :دستت درد نکنه بابت عکسا.خوش به حالش هوا براش ابری نبوده من بدبخت رفته بودم برای رصد پنج شنبه کلی یک لنز و یک تلسکوپ و فیلتر ماه و ...جور کرده بودم عکس بگیرم که E اومدیم می بینیم هوا ابریه.ابرشم نامرد این قدر کلفت بود نور ماه انگار اصلا از توش رد نمی شد.در کل تنها کاری که تونستم بکنم این بود که نماز آیات بخونم
درودبه نقل از alireza.r :گزارش ماهگرفتگی 10 دیماه 1388 ( شهرستان سرايان )
انجمن نجوم پژوهش سراي رازي سرايان، پديده ماه گرفتگي آخرين شب سال 2009 ميلادي را بصورت رصدي خياباني برگزار كرد.
اين برنامه با همكاري اعضاي انجمن و مسئول پژوهش سراي رازي آقاي فنايي در شامگاه پنج شنبه 10 دي ماه 88 و در محل ميدان قدس شهرستان سرايان برگزار گرديد كه مورد توجه علاقه مندان آسمان شب قرار گرفت.
تشكيل هاله اي زيبا و بزرگ اطراف ماه زيبايي خاصي به اين خسوف بخشيده بود.
هاله ماه كه حلقه اي از نور به دور ماه هست در اثر شكست و پراكنش نور توسط بلورهاي يخ در لايه هاي نازك ابرهاي سيروس ايجاد ميگردد و در اصطلاح محلي منطقه سرايان به اين پديده آغل ماه مي گويند و آن را نشان از ريزش باران مي دانند
اگر شما مشهدی هستین، باید بگم که توی مشهد حتی مدرسه ما هم برنامه های زیاد رصدی داشته؛ رصد آزاد هم که به بهانه های مختلف توسط انجمن نجوم مشهد،آسمان توس، در جند نقطه از شهر مشهد برگزار می شه.به نقل از scorpio :توی این شهرستان امکانات رصد ماه در خیابان هست بعد تو شهر ما...
همین طوری هستش. من بارها به این شهر سفر کرده ام.به نقل از scorpio :شاید اینطور که میگی باشه...!
توی همین انجمن زمان دقیقشون اعلام می شه. می تونید چک کنید و دفعه ی بعدی را از دست ندید.به نقل از Azalia :نميدونم اين ماه گرفتگي ها و خورشيد گرفتگيها كه حتي تو اخبارم ميگن كي اتفاق ميفته كه من تا حالا يه بارم نديدم.