من یه کلمه در هم می نویسم شما باید بگید این کلمه چیه و کسی که کلمه درست را گفت باید کلمه درهم بعدی را بزاره ( کلمه در هم می تونه اسم شهر کشور جای دیدنی و... باشه )
قوانین :
1-دوستان منتظر تایید نباشن و نپرسن درسته یا غلط
2- مهم نیست چی مد نظر شما بوده،مهم اینه که کلمه ای که ارائه دادن معنی دار باشه.
3-کلمات دو قسمتی، سه قسمتی، کلا مرکب نگید.
4-کلمات خارجی نامانوس به کار نبرید.
5-پست هاي مبني بر درخواست راهنمايي پاك خواهند شد
تبصره : ممکنه کلمه ای که شما ساختین با کلمه ای که تو ذهن طراح سوال بوده فرق داشته باشه که در این صورت مشکلی وجود نداره و جواب قبوله
× هر پست اينجا بايد شامل يه كلمه جواب و چند حرف به هم ريخته به عنوان سوال بعدي باشه در غير اين صورت پاك ميشه (هر دوي اينها بايد توي يه پست باشن)
×حداكثر تعداد صفحات اين تاپيك 5 است (به اميد زياد شدن پست ها اينجا پست نديد و سعي كنيد كلمه ي سخت انتخاب كنيد لطفا
سلام !
سری جدید رو از اول شروع می کنیم ، چون بعد 120 روز خوابیدن تاپیک ادامه دادنش ارزش ِ مطلوب رو نداره ...
فقط چند نکته رو به نکات ابتدا ی تاپیک (صفحه 1) اضافه میکنم :
1. با توجه به این که تاپیک میتونه سرشار از اسپم بشه ، با این موضوع به شدت برخورد میشه ، در ضمن از راهنمایی خواستن هم پرهیز کنید ...
2. کلمات رو به تدریج سخت کنید ، به طوری که هر کاربر سعی کنه کلمه ای که انتخاب میکنه یه اپسیلون (!) سخت تر از کلمه ِ نفر قبلیش باشه .
4. بعد از یه پیشرفت نسبی توی تاپیک میتونید برای کلماتتون امتیاز قرار بدین ؛ فقط کلمه ها باید به حدی از سختی برسند که ارزش امتیاز دادن داشته باشن .
5. و مِن باب ِ(؟) تاکید : ممکنه کلمه ای که شما ساختین با کلمه ای که تو ذهن طراح سوال بوده فرق داشته باشه که در این صورت مشکلی وجود نداره و جواب قبوله .
+ کلمه های دو بخشی - کلمات بی معنا - کلمات خلاقانه - اصطالاحات خاص یک رشته ی خاص (مثلا اسم یک بیماری که فقط یک فوق تخصص قلب میدونه ) اکیدا ممنوعه!
+ ترجیحا از کلمات کاربردی استفاده کنید :)
+ اگه کلمه ای به ذهنتون نرسید لزومی نداره سعی کنین از خودتون کلمات خلاقانه بسازید! اگه خیلی کلمه درگیرتون کرد راهنمایی بخواین به هیچ وجه کلمه ی جدید نسازین
+ اگه کلمه ای ساختین که ممکنه کسی معنی اون رو ندونه حتما معنیشم بگین :)
+ به هیچ وجه هیچ پستی ندید که توش بگین " عه فلانی اون دفه فلان صفحه کلمه ی من گلنوش بود شنگول نبود"(مثال بود )
×پست هایی که اینجوری باشن پاک میشن تاپیک هم به مدت 24 ساعت قفل میشه ×