چه بلایی داره سر سمپادیا میاد!؟

• شروع کننده موضوع

goooogooooli

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تهران!
شهر
تهران
مدال المپیاد
زیست.........................دوستان می گن برو شیمی ولی من از شیمی بدم میاد!
رشته دانشگاه
دندان پزشكي
چه بلایی داره سر سمپادیا میاد!؟
یادم پارسال یه بار رفتیم مجلس!تا کار نماینده های مجلس رو از نزدیک ببینیم!چیزی که واس من خیلی جالب بود تصویب چندین قانون در یک روز کاری بود!!!
یاد این افتادم که اصلا جامعه چیه چرا توش قانون چرا توش شورا چرا توش عدم رسیدگی به نیاز مردم توسط مقام های بالایه جرم!؟
یه بار واسه همگی می خوام تعریف جامعه رویاد اور شم!
وقتی توی گوگل سرچ می کنی "جامعه چیست" اولین چیزی که میاد==>مجموعه ای از افراد انسانی که با نظامات و سنن و آداب و قوانین خاص به یکدیگر پیوند خورده و زندگی دسته جمعی دارند، جامعه را تشکیل می دهند.
اولین چیزی که از مقوله ی اجتماع وزندگی اجتماعی خوندیم!این بود که همه با هم برادرن!همه یکسان هستن! این اصلی ترین قانون جامعه ست! کسی که خودش رو برادر یا خواهر دیگری بدونه پس مسلما به خواهر یا برادر خودش بد نمی کنه واس خودش وحرفاش احترام قائلم!هیچ وقت اذیتش نمی که...
می خوام سمپادیا رو یا همون بزرگترین جامعه دیجیتالی سمپادیها رو مثل چیزهایی که تابه حال اموختم در نظر بگیرم!
من می گم سمپادیا یه جامعه ست!چیزی هست که تو تعریف جامعه می گنجه!
می گن جامعه قانون داره!البته تو جامعه ابی ما هم این طوری تعریف می شه"مدیران اجازه دارند بر خلاف قوانین عمل کنند."
می گن تو جامعه همه با هم برادرن همه خواهر همن!من اینو تو واقعیت ندیدم!تو جامعه کمتر وتو سمپادیا اصلا !
می گن تو جامعه مجلس وجود داره! البته تو جامعه ابی ما هم شورا وجود داره!می گن تو جامعه مردم نماینده هاشون خودشون انتخاب می کنن اما تو جامعه ابی ما"× در هر ترمیم، حداکثر 50%-1 عضو تغییر می کنند؛ در شرایطی که اعضای شورا در رای گیری به نحوی رای داده باشند که بیش از 50% اعضا رای ماکزیمم رو آورده باشن (مثلا هر کس یک رای داشته باشه) مدیران کل حق انتخاب خواهند داشت."یه جا گفته بودن مدیران این 50 درصد رو انتخاب می کنن!!!!
می گن اونجا به نظرات وانتقادات رسیدگی می کنن!اما اینجا با گذشت یک هفته معاون سایت می گه"همه مون ( مدیر کلا ، مدیر ارشدا،معاون ها ) اونو خوندیم و در مورد صحبت می کنیم . حالا تا ایشالا ببینیم چی می شه . "
وهنوز هم رسیدگی در حاله ای از ابهام!!!!
نظرات وپیشنهادات من مهم نیس!اصلا خودم به این نتیجه رسیدم پیشنهادات من واس حکومت مطهری ودوستان سخت!چون اینجا همه راحت طلبن!بله ادغام 350 تا تاپیک ورزش تو 50 تا تاپیک کار سختیه!نظم دادن به انجمن ورزش وگفت وشنود کار سختیه!اطلاع به مدیر انجمن قبل زدن هر تاپیک کار سختیه واس مدیر انجمن! تا وقتی راحتی هست چرا سختی!؟
می گن هدف مردم از اینکه یه زندگی دسته جمعی رو شروع کردن این بوده که می خواستن نیازهای همو برطرف کنن! ولی تو اینجا می گن هدفت از عضویت اینجا چیه می گن"من فقط دنبال وقت گذرونی و پیدا کردن چند تا دوست خوبم ..." "منم وقت های استراحت برا وقت گذرونی""هیچ هدف خاصی ندارم!
مهراب اینجا عضو بود ، به ما گفت یه همچین سایتی هست ، ما هم اومدیم!" اینه هدفهای برادران وخواهران من!!!
خیلی وقت که دیگه صدایی از گرگ عزیز بلند نمی شه!دیگه گرگ اعلامیه نمی ده!
خیلی وقت GCD تاپیک انتقادی نزده!
شاید که احساس می کنن کسی به حرفشون گوش نمی ده شاید که احساس می کنن بحث کردن با سران حکومت مطهری هیچ فایده ای نداره!!!
ومن سر هر تاپیک انتقادی هزار بار از خودم می پرسم پس کوشن اون مدیران کل!؟ چرا فقط برای قفل تاپیک میان!!!؟ چرا کمتر از هرکس دیگه ای نظر می دن!مگه این ها مربوط به مدیران نیس!؟

اقای مطری!خانم مکرم!خانم ثابتی اشرف!اقای بذرکار!جناب مدیر!!! وپگاه عزیز!سهای عزیز! نیلوفر عزیز!نرگس عزیز!بیتای عزیز!اقا پارسا!
تی ان تی!ااقا نیما! واقا علی سمپادیا داره نابود می شه فک نمی کنید باید به فکر باشید!!!!؟؟؟؟؟

به قول یکی از بزرگان:
دست مزن چشم.ببستم دو دس
راه مرو!چشم پایم شکست
حرف مزن!قطع نمودم سخن
نطق مکن!چشم.ببستم دهن
هیچ نفهم این سخن عنوان نکن
خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم.کور شم کر شم
لیک محال است که من خر شوم

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90
پاسخ : چه بلایی داره سر سمپادیا میاد!؟

کوری را هرگز به آرامش تحمل مکن.
به من بگو نگو, نمیگویم . اما نگو نفهم که من نمیتوانم نفهمم.
من میفهمم.....
دکتر علی شریعتی

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از مُحسن...! :
من نظری در این رابطه ندارم اصولا، ولی می خوام سیر تصمیم گیری رو در بین مدیران سمپادیا بهتون بگم که شاید بشه گفت اشکال کار از اونجا شروع میشه، در سمپادیا تصمیم گیری ها توی یک شورای مرکزی هست، پیشنهادات در اونجا قرار میگیره و هر مدیری نظرات و اشکالات رو بیان میکنه.
اگر به پیشنهادات شما دیر پاسخ داده شده به این معنی هست که نظرات در مورد اون متن توسط مدیران مختلف تکمیل نشده. حالا علت تکمیل نشدن این مسئله وجود موضوع های زیاد و کمبود وقت مدیران هست که از این جنبه میشه بهش انتقاد وارد کرد.
به هر شکل امیدوارم برعکس تاپیک های انتقادی یه بحث صحیح شکل بگیره..البته تا به امروز چنین چیزی رو توی فروم ندیدم، اما امید داشتن گناه نیست.
خب تا امروز کاربرا هم تو فروم ندیدن که یه مدیر بیاد جواب سوال و انتقادشونو بده که بحث شکل بگیره

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

اقای مطری!خانم مکرم!خانم ثابتی اشرف!اقای بذرکار!جناب مدیر!!! وپگاه عزیز!سهای عزیز! نیلوفر عزیز!نرگس عزیز!بیتای عزیز!اقا پارسا!
تی ان تی!ااقا نیما! واقا علی سمپادیا داره نابود می شه فک نمی کنید باید به فکر باشید!!!!؟؟؟؟؟

به چه فکری باشیم ؟! :D

پ.ن : مدیرا های داخلی توی تعیین سیاست سایت (!) دخالتی ندارن و مثه مدیر انجمن هستن تنها تفاوتشون اینه که به همه ی انجمن ها دسترسی دارن !

• شروع کننده موضوع

goooogooooli

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تهران!
شهر
تهران
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
دندان پزشكي

به نقل از مُحسن...! :
من نظری در این رابطه ندارم اصولا، ولی می خوام سیر تصمیم گیری رو در بین مدیران سمپادیا بهتون بگم که شاید بشه گفت اشکال کار از اونجا شروع میشه، در سمپادیا تصمیم گیری ها توی یک شورای مرکزی هست، پیشنهادات در اونجا قرار میگیره و هر مدیری نظرات و اشکالات رو بیان میکنه.

اگر به پیشنهادات شما دیر پاسخ داده شده به این معنی هست که نظرات در مورد اون متن توسط مدیران مختلف تکمیل نشده. حالا علت تکمیل نشدن این مسئله وجود موضوع های زیاد و کمبود وقت مدیران هست که از این جنبه میشه بهش انتقاد وارد کرد.

به هر شکل امیدوارم برعکس تاپیک های انتقادی یه بحث صحیح شکل بگیره..البته تا به امروز چنین چیزی رو توی فروم ندیدم، اما امید داشتن گناه نیست.

سوز هجران تو داریم کجایی ای دوست!

جمله بی صبر و قراریم کجایی ای دوست!

شمع میقات بیفروز به تنگ آمده ایم

در شب تیره و تاریم کجایی ای دوست!​
ببخشید احیانا اوباما و وزیران که نیستن وقت نداشته باشن!!!!

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

ببینید هر فکری میخواین درباره ی عقیده ی من میخواین بکنین!
من میگم حرفات درسته باران جان ! مثلا درباره ی رای و شورا! ولی این انتقادا رو میشه اصولی تر بیان کرد و حتی نتیجه گرفت!
مشکل اینجاست که بیشتر تاپیکای انتقادی که زده میشه میشد و احتمالا خواهد شد با مقدار زیادی پیاز داغ،جو و احساسه مورد آخر خب لازمه ولی اون اول و دومی و مقادیر زیاد از سومی باعث میشه انتقاد حالت طلبکاری و دعوا پیدا کنه تا بحث! این نظر شخصیه منه! شاید حتی مدیرای کل و خیلیای دیگه مخالف این نظرم باشن!
ولی سبک اینه:
یه تاپیک انتقادی با مقادیر زیادی جو،پیاز داغ ، احساس، واقعیت
1- چند یا چندین کاربر ناراضی میان موافقت میکنن و از زمین و زمان بد میگن!
2-بحث منحرف میشه به اینکه اصلن چرا مدیر کل داریم!(به طور مثال) {-8
3-مدیر میاد یه جواب دوخطی میده میره! :rolleyes:
4-کاربرا تا 4 صفحه میگن مدیرا جواب نمیدن! :-w
5-یه سری:اصلا ما از این سایت میریم! ^-^
6-مدیر میاد میگه من جواب دادم تاپیک قفل!==>همه تو امضاهاشون جملات انقلابی مینویسن! :-?
این دید من به طور کلی از تاپیکای انتقادی تا الان بود!نظر من بود! ولی هم مدیرا اشکال دارن و هم کاربرا!
هیچکدوم و به خصوص کاربرا خودشونو جای مدیرا نمیزارن! یه ایدئولوژی واسه خودشون دارن! می گن ما اگه مدیر بودیم اینجوری نبودیم!(شاید نبودن ولی اگه دو طرف منطقی تر باشن نتیجه بهتره!)
---------------
ببخشد کلی حرف زدم! اینا حرفایی بود که داشتم!

• شروع کننده موضوع

goooogooooli

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تهران!
شهر
تهران
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
دندان پزشكي

دوست عزیز من به هیچ چیز پیاز داغ اضافه نکردم من واس تک تک حرفهام مدرک دارم !تو پستم هم گذاشتم ولی نقل قول نکردم فقط کپی پیست بوده!
خواستید با نقل قول می زارم تا ببینید اینجا کسی دنبال پیاز داغ نیست!
من از احساسات استفاده نکردم حرفهام از روی مدرک از روی چیزی که سالهاست توی مغز ماها کردن استفاده کردم!این مقایسه انتقادی بود!
مشکل عدم رسیدگی مدیران هست!!!

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

به نقل از amir h :
خب تا امروز کاربرا هم تو فروم ندیدن که یه مدیر بیاد جواب سوال و انتقادشونو بده که بحث شکل بگیره
تاپیک های انتقاد از مدیران داخلی ، انتقاد از مدیران ارشد و معاون ها ، انتقاد از مدیران کل به همین منظور زده شدن ! :)

به نقل از !Baran! :
از هر مدیری که ناراضی هستید میتونید توی تاپیک های بالا اعتراض کنید ! :D
مدیر انجمن ها هم اکثرا تاپیک انتقاد-پیشنهاد زدن تو انجمنشون !

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نقل از !Baran! :
دوست عزیز من به هیچ چیز پیاز داغ اضافه نکردم من واس تک تک حرفهام مدرک دارم !تو پستم هم گذاشتم ولی نقل قول نکردم فقط کپی پیست بوده!
خواستید با نقل قول می زارم تا ببینید اینجا کسی دنبال پیاز داغ نیست!
من از احساسات استفاده نکردم حرفهام از روی مدرک از روی چیزی که سالهاست توی مغز ماها کردن استفاده کردم!این مقایسه انتقادی بود!
باران جون! نمیگم تو دنبال پیاز داغ یا جو یا احساسی کردن هستی ولی نا خودآگاه اینجوری به نظر میرسه! "لحن"اینجوری نشون میده وگرنه من که گفتم با حرف اصلیت موافقم! حتی اون مثال مجلس یا اینا خیلی هم مناسبه ولی همین لحن عصبانی که البته تو همه ی انتقادا هست و تو این سایت بیشتر یکم کارو خراب میکنه! :)
حالا هم میگم اون روالو تغییر بدیم و مسالمت آمیز به نتیجه برسیم! :)

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از مُحسن...! :
و از اونجایی که ما ایرانی ها عادت نداریم وقتی جایی لونه کردیم راحت ترکش کنیم، نیروی فعال جایگزین نمیشه و سایت یه روال روبه سقوط در پیش میگیره.
من برای بار nامه که دارم تو این فروم اینو میگم
اگر ما ایرانی هستیم زمان کوروش هم ایرانی بودیم
از زمانی که در اوج بودیم ایرانی بودیم و حالا هم که در اوج بدبختی هستیم ایرانی هستیم
به ایرانی بودن خودت فقط افتخار کن و هیچوقت صفت بدی رو به ملیتت نسبت نده..........

• شروع کننده موضوع

goooogooooli

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تهران!
شهر
تهران
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
دندان پزشكي

به نقل از بیتا :
کلا این تاپیک گفته"نظرات وپیشنهادات" من از همه انتقاد کردم یه پیشنهاد دادم!نه تنها من بلکه خیلی های دیگه حرفشون با جمع وبه خصوص مدیران بوده!پس دوست من جای این تاپیک درست...درست...
حالا چون اون تاپیک ها هست!مطهری ودوستان نمی تونن بیان رسیدگی کنن!؟

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از بیتا :
تاپیک های انتقاد از مدیران داخلی ، انتقاد از مدیران ارشد و معاون ها ، انتقاد از مدیران کل به همین منظور زده شدن ! :)
از هر مدیری که ناراضی هستید میتونید توی تاپیک های بالا اعتراض کنید ! :D
مدیر انجمن ها هم اکثرا تاپیک انتقاد-پیشنهاد زدن تو انجمنشون !
وقتی یه نفر میخواد از سیاستی که مدیران دارن انتقاد کنه که نمیتونه بره تو اون تاپیکا و به همشون گیر بده
در این صورت خودش میره و 1تاپیک میزنه
مدیرا هم که لطف میکنن جواب نمیدن

hermes

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهیداژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتى اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

خب مسلمه كه عقايد و نظرات30 نفر قطعا بهتره از عقايد و نظرات همين شوراي مركزي........

نميشه بگي دموكراسي نيست!!! بهتره بگي به نظرات اعضا كمتر توجه ميشه..........

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

اول مشخص کنید مشکلتون چیه ! :D
به نقل از !Baran! :

شما میگید مشکل ما عدم توجه و رسیدگی مدیران هست ! خب میتونید برای مثال از خانم بیتا تو تاپیک انتفاد از مدیران داخلی انتقاد کنید که چرا این بشر رسیدگی نمیکنه ! :D و اگه جمع مدیران ببینن که کسی رسیدگی نمیکنه برکنارش میکنن !
به نقل از amir h :
وقتی یه نفر میخواد از سیاستی که مدیران دارن انتقاد کنه که نمیتونه بره تو اون تاپیکا و به همشون گیر بده
در این صورت خودش میره و 1تاپیک میزنه
مشکل شما مگه عدم رسیدگی نیست ؟! همونجا بگین خب !

• شروع کننده موضوع

goooogooooli

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تهران!
شهر
تهران
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
دندان پزشكي

انتقاد برای عدم توجه مدیران!
انتقاد برای عدم کارایی لازم بعضی مدیران انجمن ها!
انتقاد از خواهران وبرادران سمپادیم که هدف درستی رو واسه موندن انتخاب کنن!

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از بیتا :
اول مشخص کنید مشکلتون چیه ! :D

شما میگید مشکل ما عدم توجه و رسیدگی مدیران هست ! خب میتونید برای مثال از خانم بیتا تو تاپیک انتفاد از مدیران داخلی انتقاد کنید که چرا این بشر رسیدگی نمیکنه ! :D و اگه جمع مدیران ببینن که کسی رسیدگی نمیکنه برکنارش میکنن ! مشکل شما مگه عدم رسیدگی نیست ؟! همونجا بگین خب !
گفتم سیاست مدیران
یعنی سیاستی که فروم باهاش اداره میشه
و البته این فقط 1مثال بود
انتقادهارو نمیشه به 3تا تاپیک محدود کرد
الان باران خانوم اگه میخواست این تاپیکو ببره تو یکی از اون 3تا تاپیک شما نمیومدی بگی این چه ربطی به انتقاد از مدیران داره؟

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

به نقل از amir h :
الان باران خانوم اگه میخواست این تاپیکو ببره تو یکی از اون 3تا تاپیک شما نمیومدی بگی این چه ربطی به انتقاد از مدیران داره؟
اگه این متن رو اونجا میذاشت چرا ! ولی اگه میگفت فلانی و فلانی رسیدگی نمیکنن نه !

بعدشم چرا یه مدیر که میاد تو تاپیک میخواین بزنیدش ؟! :D
به نقل از amir h :
گفتم سیاست مدیران
یعنی سیاستی که فروم باهاش اداره میشه
و البته این فقط 1مثال بود
انتقادهارو نمیشه به 3تا تاپیک محدود کرد
شما باید آروم یه چیزی رو مطرح کنی ! نمیشه که یهو بخواین کلا سیستم عوض شه ! اونجوری میشه انقلاب ! که اصولا با انقلاب فقط یه چیزی بد تر میشه ! :D
میتونید انتقاد هاتون رو همراه با پیشنهاد یکی یکی مطرح کنید ! و صبر کنید هر کدوم نتبجه بگیرن و بعد انتقاد جدید رو مطرح کنید ! اینجوری بیشتر جواب میده تا انقلاب !

• شروع کننده موضوع

goooogooooli

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تهران!
شهر
تهران
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
دندان پزشكي

به نقل از بیتا :
اگه این متن رو اونجا میذاشت چرا ! ولی اگه میگفت فلانی و فلانی رسیدگی نمیکنن نه !

بعدشم چرا یه مدیر که میاد تو تاپیک میخواین بزنیدش ؟! :D شما باید آروم یه چیزی رو مطرح کنی ! نمیشه که یهو بخواین کلا سیستم عوض شه ! اونجوری میشه انقلاب ! که اصولا با انقلاب فقط یه چیزی بد تر میشه ! :D
میتونید انتقاد هاتون رو همراه با پیشنهاد یکی یکی مطرح کنید ! و صبر کنید هر کدوم نتبجه بگیرن و بعد انتقاد جدید رو مطرح کنید ! اینجوری بیشتر جواب میده تا انقلاب !
بیتا جان من بالا گفتم که نظرات من وامثال من چه بالایی سرش امده!!!

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از بیتا :

بعدشم چرا یه مدیر که میاد تو تاپیک میخواین بزنیدش ؟! :D شما باید آروم یه چیزی رو مطرح کنی ! نمیشه که یهو بخواین کلا سیستم عوض شه ! اونجوری میشه انقلاب ! که اصولا با انقلاب فقط یه چیزی بد تر میشه ! :D
در مورد زدن من جسارت نکردم شاید شما با جسارت خوندی
احتمالا" اگه 1بار دیگه بخونی حل میشه!!!

ولی منظور من از تغییر سیاست انقلاب نبود
شما میتونی نمونه 1تاپیک انتقادی رو تو تاپیک " تاپیک بی هدف-تاپیک با هدف" ببینی
اونروز 4یا 5 تا تپیک تو گفت و شنود قفل شده بود و کاربرا واقعا" شاکی بودن ولی حتی 1مدیر هم نیومد به سوال جواب بده
و هنوزم که هنوزه کسی جواب نداده

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

آخه كسي نميخواد مديرا عوض بشن
همه خواهان اصلاحات شيوه كارن
اين شيوه برا يه جامعه 100-200 نفري شايد جواب ميداد ولي الان بيشتر از 5000 نفر تو اين جامعه هستن
خيلي اسم دهن پر كنيه
بايد يه جوري به اين 5000 نفر رسيدگي بشه
بايد اين 5000 نفر حق انتخاب داشته باشن
بايد اين 5000 نفر بتونن توي جامعشون يه نقشي بازي كنن

تو رو خدا يه نگاه به سايت رقيب بندازين.........
ببينيد سايت از وقتي كه كارشون مشاركتي شده چه غولي شده !!!!
كلا خيلي جو صميميه و فاصله بين مدير و كاربر نيست |!!
دقيقا خلاف اينجا

دوستان يكم به فكر سمپاديا باشين ، به خدا داره نابود ميشه

بالا