- شروع کننده موضوع
eyekay
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید قدوسی قم،علامه حلی تهران
- شهر
- قم،تهران
- مدال المپیاد
- مدال نقره ی المپیاد ریاضی
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- نرم افزار
2 تا سوال از المپیاد ریاضی برزیل اینجا میزارم ،اگه بخوام سوالا رو طبقه بندی کنم به 3 سطح راحت و متوسط و سخت ،سوال اول رو راحت و سوال دوم رو من متوسط طبقه بندی می کنم
نکته:راه حل رو با رنگ زرد بنویسید که اگه کسی خواست نبینه مشکلی براش نباشه هرکی هم که خواست بخونه می تونه متن راه حل رو با موس سلکت کنه
1-عددی رو زیبا می گیم که مضربی داشته باشه که با عدد 2008 شروع شده باشه،مثلا 7 زیباست چون داریم 200858 که مضرب 7 هستش
ثابت کنید تمام اعداد صحیح غیر صفر زیبا هستند
2-6n نقطه در روی خطی قرار دارند ،از این 6n نقطه 4n نقطه آبی و باقی آنها سبز رنگ هستند،ثابت کنید قسمتی از این خط شامل دقیقا 3n نقطه وجود دارد که از این 3n نقطه دقیقا 2n تایشان آبی و باقی سبز هستند
ویرایش:هر کی راهنمایی خواست می تونه به من پیغام خصوصی بده
نکته:راه حل رو با رنگ زرد بنویسید که اگه کسی خواست نبینه مشکلی براش نباشه هرکی هم که خواست بخونه می تونه متن راه حل رو با موس سلکت کنه
1-عددی رو زیبا می گیم که مضربی داشته باشه که با عدد 2008 شروع شده باشه،مثلا 7 زیباست چون داریم 200858 که مضرب 7 هستش
ثابت کنید تمام اعداد صحیح غیر صفر زیبا هستند
2-6n نقطه در روی خطی قرار دارند ،از این 6n نقطه 4n نقطه آبی و باقی آنها سبز رنگ هستند،ثابت کنید قسمتی از این خط شامل دقیقا 3n نقطه وجود دارد که از این 3n نقطه دقیقا 2n تایشان آبی و باقی سبز هستند
ویرایش:هر کی راهنمایی خواست می تونه به من پیغام خصوصی بده