- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 89
در صورتی که پیشنهادای برای حذف ، ایجاد و یا ادغام انجمن ها دارید ، در این تاپیک مطرح کنید.
انجمن های المپیاد به هرحال یکی از مرتبط ترین انجمن ها به سمپاد هستند. طبیعتا توی ساختار سایت باید باشند. حالا المپیاد ادبی زیاد فعال نیست ، دلیلی برای حذف نمیشه.به نقل از marlik :حذف بخش المپیاد ادبی
چنین چیزی فایده نداره. چون مقالات اکثرا کپی پیست هستند و فرقی با کپی پیست عادی ندارند. انجمن پرزنتیشن ها هم برای همچین چیزی به وجود اومد ، ولی عملا کاربردش رو از دست داد.به نقل از GCD :یه بخش جاش خیلی خالیه: مقالات بچه ها
خیلیها ممکنه بخوان مقالاتی رو که خودشون نوشتن، تحقیقات و... رو توی سایت بزارن، ولی اگه بزارن توی بخش های درسی با کپی پیست اشتباه میشه یا زیر کپی پیست ها گم میشه
خود من یه بار یه مقاله گذاشتم، گم شد زیر تاپیکا الانم نمیدونم کجاست اصلا
الانم میخوام بزارم نمیدونم چیکارش کنم!
من شخصا خیلی دوست دارم بچه های ما تبدیل به فعالان فرهنگی ، محیط زیستی یا علمی بشن اما خیلی کم دیدم کسی بین بچه ها قاطی این چیزها بشه. حالا محیط زیست رو با چه هدفی ایجاد کنیم؟ یعنی چیکار کنه؟به نقل از mahrud :نظرتون در مورد بخش محیط زیست چیه؟
Fun سایت به حد کافی بالاست ! تازه قراره کمترش هم بکنیم.به نقل از المیـ_ــ_ـرا :انجمن خنده:Fun
مطالب،داستان های طنز و...
خیلی شاخه شاخه میشه. مطلب نداریم در این حد که !به نقل از بهراد Mdl :زیرگروههای تخصصی برای المپیاد شیمی شامل شیمی فیزیک، شیمی تجزیه، شیمی آلی و شیمی معدنی...
سایته علی پس واسه چیه؟به نقل از reza-handsome♫ ♪ ♫ :سایت یه انجمن موبایل نیاز داره
دستتون درد نکنهبه نقل از reza-handsome♫ ♪ ♫ :سایت علی چه ربطی به سمپادیا داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب همونبه نقل از علـي :دوستان نودت بکس فقط موبایل نیست
برای کنسول های بازی هم هست
من که اعلام کردم با سمپادیا هستم و بالای سایتم هم لینک سمپادیا رو گذاشتم ولی بازم انتخاب با مدیرانهبه نقل از * ســـــــــارا * :خب همون
پس نیازی به انجمن موبایل نیست دیگه؟
میگم این مکانیک کلا زیر شاخه آیرودینامیک رو باید داشته باشه؟!!به نقل از reza-handsome♫ ♪ ♫ :سایت علی چه ربطی به سمپادیا داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنظرم بخش مکانیک یه زیر شاخه ی خودروها هم کم داره
بعـــــــــــــله من چی بگم اقای تیزهوشبه نقل از reza-handsome♫ ♪ ♫ :اسم این سایت سمپادیا ست
اسم سایت علی نودت بکسه
و این دو دوسایت جدا ان
حالا علی این حرفو زده دلیل نمیشه که سمپادیا از بخش موبایل بی بهره بمونه
تازه خیلیا از نودت بکس هم بی خبرن