جیب خالی پز عالی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AMIR7.2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

AMIR7.2

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
رفسنجان
رشته دانشگاه
من...ناسا...عمرا...
سلام... :)
شاید تو دوست و آشنا دیدین که ادمایی هستن که پول نون شبشون و ندارن ولی جلو مردم خوب در میان!! :o :o
ولخرجی های بی خودی برای پنهان کردن حقیقت میکنن...این ادما معمولا از درون داغونن :(
شما ها چی فکر میکنین؟
این ادما واقعا کمبود دارن؟
چرا این کارو میکنن؟
شما ها هم اگه دور و برتون زیاده مثالی بزنید...
شاید فیلم بی پولی رو دیده باشین...

پاسخ : جیب خالی...پز عالی...

دروغگو نه

شاید یه بیمارن ...

تو اگه جیبت خالی بود و خیلی دلت میخواست پر باشه اما نمیتونستی چیکار میکردی ؟

بعد از مدتی بیمار نمیشدی ؟

آدم بايد ظرفيت خودشو بدونه...
كي از بول بدش مياد؟!
بس اكه اينطورياس همه ي قشر ضعيف جامعه بيمارن!!!
ادم بايد بسطه به ظرفيت و توان خودش تلاش كنه تا بول در بياره و تا جايي كه ميتونه بيشرفت كنه...

چون تو جامعه همه ظاهر بینن، چون مردم فکر میکنن طرف اگه بنز داره خداس، اگه نداره بره بمیره!

من دور و برم زیاد میبینم ....

طرف خونه اش تو بدترین جای شهره ولی چون استاد دانشگاهه باید حتما 206 داشته باشه!
طرف داره ورشکست میشه ولی حتما باید کفشی که میخره بالا 200 تومن باشه
طرف تمام حقوق یه ماهشو میده میره یه شلوار میخره با یه بلوز با یه ژل مو!!!

كلا يه جوي هست كه يه سري وجود اوردن و يه سري توش غرق شدن..........تو تين جو به چيزاي واجب:خونه.بيمه.تحصيل و........ توجه نميشه و بيشتر به چيزاي نمايشي توجه ميشه.....

به نقل از ☺AMIR7.2☻ :
آدم بايد ظرفيت خودشو بدونه...
كي از بول بدش مياد؟!
بس اكه اينطورياس همه ي قشر ضعيف جامعه بيمارن!!!
ادم بايد بسطه به ظرفيت و توان خودش تلاش كنه تا بول در بياره و تا جايي كه ميتونه بيشرفت كنه...

آدم باید ظرفیته خودشو بدونه ؟ تو خودتو بذار جاشون حاضری ظرفیته خودتو فقر و بدبختی بدونی . وقتی کاری از دستت بر نمیاد ...

همه نه . آدمایی که از نظر ژنتیک شخصیت قوی بار بیان بیمار نمیشن ....ولی متاصفانه اکثره قشر ضعیفه جامعه بیمارن ...

چیزیم که میگی تا جایی که میتونه پول در بیاره در عمل خیلی خیلی سختی داره و آخرشم معلوم نیست بعد از خرید پیکان به زانتیا حسودی نکنه و تحقیر نشه و شخصیته خودش و خونوادش له نشه ....

حرفایی که میزنی حرفه یه آدمه مرفهه که انگار تا حالا فقر و ف ح ش ا رو با هم ندیده ...

عدم داشتن اعتماد به نفس
يکي از مشکلات عمده ي اين افراد نداشتن اعتماد به نفس و گم کردن اصل و نسب خويش است
اگه درمان اين مشکل روحي رو بخواين اينه که فرد بايد باور کنه خودشو...
به داشته هاش قناعت کنه و به آينده فکر کنه...
از اصل و نسبش متنفر نباشه

پاسخ : جیب خالی پز عالی

این آدما کمبود دارن ما تو خانوادمون نداریم ولی کسی هست که ارث باباش بهش رسیده فکرکرده کسیه !!!

تا کاری میشه : شما میدونین من پسر کیم .. حرف هاید ه قرن پیش اینا همش ناشی از کمبوده

من در مورد لباس پوشیدن اینطوریم ... یعنی همون جیب خالی
هیچ ربطی هم به بیماری نداره ... خیلیها ب هر دلیلی نمیتونن خوش لباس یا ی چیزی باشن میگن بو میده ( گربه دستش ...)

طبیعت و فطرت انسان اینه ک زیبایی و آراستگی رو دوست داره ... بعضی حاضر طبق امیالشون به یه کمال خاصی از ی چیزی بگذرن
اینکه یه آدم با شخصیت و کسی ک درونش پاکه خوش لباس باشه خیلی هم خوبه و پولدار بودن یا نبودن هیچ ربطی ب لیاقت داشتن افتخار نیست
خیلی ها خیلی سر تر و با لیاقت تر هستند ولی توی خانواده ی مرفه نیستند ...

با بچه ها موافقم
ما تو جایی زندگی میکنیم که همه ظاهر بینن
دقت کنین اکثر آدمای ما به خاطر اطرافیانشون به خودشون سختی میدن تا کم نیارن جلوشون
این یعنی فاجعه توی فرهنگ ما
این یعنی آموزش غلط
همین آدمایی که از نون شب میزنن تا فلان لباس تنشون باشه... یا یه لباس رو بیشتر از 1 بار نمیپوشن به نوعی مرجع تقلید بچه هاشون هم میشن
و این بیماری خیلی آروم کل جامعه رو در بر میگیره که این یعنی افتضاح(املاشو بلد نیستم ;D)
به نظرتون راهی برای واکسیناسیون جامعه هست؟؟؟

فرهنگ جامعه غلطه
توي جامعه اي که همه چي رو حتي شخصيت واحترامو توپول ميدونن معلومه يه همچين چيزايي پيش مياد

خب اقایونی که میگن خیلی کار بدیه و اینا خودتون تا حالا نشده پز الکی بدین؟نه جدا؟خودمم میگما!

این ناهنجاری علتش کمبوده

همون جور که گفتید فرد آهی در بساط نداره ولی به خاطر این که کسی کبمودش رو متوجه نشه ولخرجی های الکی میکونه [-(

خوب این حرفا بیشتر تو ایرانه چون به قول بچه ها تو ایران شخصیت یه انسانو به پولاش می دونن و به همون اندازه بهش احترام میزارند

ما تو خونواده نداریم ولی یه دوست دارم که اینجوریه :(

در مورد حرف mlg : چرا پز دادم ولی با این مطلب فرق می کنه.

این بیماری ای که میگید اسمش عقده نیست؟
این که خودتو جوری نشون بدی که نیستی
کسی که این کارو انجام میده میخواد خودشو گول بزنه یا بقیه رو خر فرض کرده؟ #-o

شاید واقعا یه جورایی براشون افت داره یا احساس خجالت میکنن مثلن فکر کردین یه نفر که پولداره وقتی ورشکست میشه چرا افسردگی میگیره و سکته میکنه و از اینجور حرفا ؟

کمبود و ضعف شخصیتی... .تمام دلیلش همینه.میخان چیزی باشن در صورتی که نیستن.این عیب شخصیتی فقط مال این افراد نیست؛مال جامعه هم هست؛که ظاهر بینی در اون موج میزنه.من شنیدم از شخصی که میگفت: من از نون بچه هام میزنم و به لباسشون میرسم.چون عقل مردم به چشمشونه.جامعه درست بشو نیست.فرهنگی ست که جا افتاده و ریشه کن کردنشم کار حضرت فیله.

با همه ی دوستان تا حدوی هم عقیدم ;D
روش بدین واسه درمان این بیماری
یا جبران کمبود و ضعف اینجور آدما ! :|

به نظر من این جور آدما فک میکنن که با این کار خودشونو در مقابل افرادی که از اونا وضعشون خوبتره بهتر و پولدارتر نشون میتونن بدن ولی اینو نمیدونن که اگه کمتر خرج کنن خودشونو میتونن به آدمای پولدار از لحاظ مالی برسونند و شاید از اونا بهتر هم بشن!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8-^ 8-^ 8-^ :-? :-? :-? :-? :-?

.

Back
بالا