توجه سران آموزش و پرورش باید نسبت به این سازمان آموزشی درست و حسابی تر بیشتر باشه ... وی من فکر نمی کنم چندان توجهی کسی داشته باشه ها ... منظورت از سران آموزش و پرورش کادر جدید سمپاده !!!؟به نقل از dearemad :ساینا جان . سلام . خودم اول بحث رو شروع میکنم تا بچه ها بیان
شاید توجه سران اموزش و پرورش به سمپاد زیاد شده ...مثلا زیاد کردن تعداد دانش اموزان در سال اینده برداشتن ازمون ورود به سمپاد برای دانش اموزان راهنمایی سمپاد و ... که در ادامه میگم .
منظورم این بود که زیاد توجه میکنن و تصمیمات زیاد میگیرن که باعث تغییرات در سمپاد میشه..
که بعضی از این تصمیمات بعضا اشتباهه.
من اینو میگم که عوض کردن مدیری که 30 سال تجربه داره اشتباهه اونم مدیره سازمانی مثل سمپاد که واقعا مهمه....به نقل از مـهمّد بذرکار :توجه سران آموزش و پرورش باید نسبت به این سازمان آموزشی درست و حسابی تر بیشتر باشه ... وی من فکر نمی کنم چندان توجهی کسی داشته باشه ها ... منظورت از سران آموزش و پرورش کادر جدید سمپاده !!!؟
پست نباید موروسی بشه رو می شه قبول کرد ... یعنی اینکه لازم نیست 20 سال یه مدیر برای سمپاد باشه ... خوشبختانه ایشون جلوی همه ی کارشکنی ها رو گرفتن ولی خوب... هر جامعه ای نیاز داره به بازنگری .. خیلی از مسایل و مشکلات در دید ایشون رفع شده و معمول و بی اهمیت بود .. با تعویض مدیر می شه امید داشت بهتر شد .. مدیر جوان تر ، مدیر سمپادی اگه می اومد، سمپاد واقعا سمپاد می شد ... !!به نقل از dearemad :من اینو میگم که عوض کردن مدیری که 30 سال تجربه داره اشتباهه اونم مدیره سازمانی مثل سمپاد که واقعا مهمه....
به نقل از ساينا :بررسي كني همه كارا اشتباهه!الان تو كرج مي خوان يه شعبه سمپاد ديگه بزنن!اين در حاليه كه همين الانشم درصدي از بچه ها واقعا تيز هوش نيستن و به علت زيادي ظرفيت(و علل ديگه) وارد سمپاد شدن.حالااگه اين مدرسه بشه دو تا،اونوقت درصدي كمي از بچه رو واقعا افراد تيز هوش تشكيل مي دن و بعلاوه تمركز اين افراد كم ميشه!همين درصد كم هم پخش مي شن و 2 جا!و اين افتضاحه،نه؟
نميدونم واقعا قصد خدمت دارن و نميدونن دارن چيكار مي كنن،يا اينكه به اسم خدمت...!
حرف شما درسته اما زیاد شدن مدارس باید با افزایش بودجه همراه باشه .اگه تعداد زیاد بشه اما بودجه ثابت باشه.چی؟ شما خودتون سمپادی هستید .سوال ها ی سمپاد به هوش بستگی دارن یا کار کردن؟به نظر من که هوش خیلی تاثیرش تو قبولی بیشتره.چون تمام شاگرد های یه معلم که روی قبولی تو سمپاد تمرکز کرده تو سمپاد قبول نمیشن.به نقل از مـهمّد بذرکار :شما دیگه به سمپاد به عنوان تیزهوش نمی تونی نگاه کنی ... الان دیگه ماشالله کلاس می زارن و کلی کار و زحمت می کشن که طرف قبول بشه... کسی که قبول می شه ، به نوعی، استعداد داره ... هوش رو خیلی ها ندارن! یه خانواده از مدارس درست شدن تا روی بچه ها بیشتر و بهتر کار کنن! از بس ما گفتیم تیزهوش تیزهوش باورمون شده ... دیگه معیار تیزهوشی نیست ... یعنی نمی شه که باشه!
بیشتر شدن مدارس هم سعی در پرورس استعداد های بیشتر است... به این فکر کنین که با یکی که از نظر شما "معمولی" هست تا حالا چقدر تونستین حرف بزنین و دوست باشین و حرف همدیگه رو بفهمین ...
پرویز شهریاری یه مقاله داشت در مورد آموزش ریاضی... می گفت هرچی به دانش آموزا از اون اول بگن روشون تاثیر می زاره و قبول می کنن ... می گفت انقدر زده بودن توی سر یه بچه ؛ ولی ایشون توی درس هندسه با هر بهانه ای که شد تشویقش کرد؛ اونم هندسه اش رو 18 شد ظاهرا! ولی به خاطر افتادن توی بقیه ی درس ها از مدرسه پرتش کردن بیرون ...
اینکه بیایم به خودمون مارک بزنیم تیزهوش دیگه هدف رو گم می کنیم ... هدفمون می شه نشان دادن مقدار هوشمون ... منم اینطوری بودم ... ولی الان می دونم گفتن تیزهوش یه حرام شرعی و اخلاقیه!
عزيز دلدليل اين كه الان يه فروم به نام سمپاديا اين جا هست اينه كه يه مدرسه كه با مدرسه هاي ديگه فرق مي كنه توي ايران هستبه نقل از مـهمّد بذرکار :چه فرقی داره تشریحی یا تستی ؟!
من اگه به زور معلم و کلاس و پول و اینا یاد گرفته باشم چه تست چه تشریحی ... (البته اگه یاد گرفته باشم و دیگری یاد نگرفته باشه یه حداقل هوشی دارم ....)
اصلا چرا سمپاد باید آدم باهوش انتخاب کنه که شما ها نگران کم شدن باهوش ها هستین !!!!؟