fograd کاربر حرفهای ارسالها 348 امتیاز 12 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي بابل شهر بابل دانشگاه اگه خدا بخواد تهران 2010/9/4 #1 سلام. اطلاعات می خواستم در مورد این بازی. ریلیز جهانییش 8 روز دیگس ولی بازی پس فردا دستمه واسه xbox!!!! مرسی
سلام. اطلاعات می خواستم در مورد این بازی. ریلیز جهانییش 8 روز دیگس ولی بازی پس فردا دستمه واسه xbox!!!! مرسی
black fire کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,440 امتیاز 1,238 نام مرکز سمپاد شهید مدنی شهر رشت-تبریز 2010/9/5 #2 پاسخ : Tom Clancy's : H.A.W.X.2 توصیه می کنم پس فردا نگیریش چون: 95% از شبکه لایو بن می شی احتمال اینکه درست کار نکنه زیاده مثل اساسین یک که زود تر اومد ولی ناقص بود بعدش همه پشیمون شدن صبر کردن برا نسخه اصل
پاسخ : Tom Clancy's : H.A.W.X.2 توصیه می کنم پس فردا نگیریش چون: 95% از شبکه لایو بن می شی احتمال اینکه درست کار نکنه زیاده مثل اساسین یک که زود تر اومد ولی ناقص بود بعدش همه پشیمون شدن صبر کردن برا نسخه اصل
fograd کاربر حرفهای ارسالها 348 امتیاز 12 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي بابل شهر بابل دانشگاه اگه خدا بخواد تهران 2010/9/5 #3 پاسخ : Tom Clancy's : H.A.W.X.2 مغز خر که نخوردم !!! تا 8 روز دیگه لایو بازی نمی کنم!!!!! نه اینی که ازش می گیرم مطمئنه. mafia 2 هم زود تر دستم رسید ولی کامل بود.
پاسخ : Tom Clancy's : H.A.W.X.2 مغز خر که نخوردم !!! تا 8 روز دیگه لایو بازی نمی کنم!!!!! نه اینی که ازش می گیرم مطمئنه. mafia 2 هم زود تر دستم رسید ولی کامل بود.
namak کاربر فوقحرفهای ارسالها 592 امتیاز 353 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران 2010/10/13 #4 پاسخ : Tom Clancy's : H.A.W.X.2 خيلي بازيه توپيه اما بيايون خيلي خوب طراحي نشده