- شروع کننده موضوع
من الان میخوام با یکی از مدیر های سایت صحبت کنم ولی آقای مطهری نه پ.خ میگیرن نه یاهو هستن خوب من چیکار کنم خدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از جواب گویی!به نقل از مدیریت :قرار نیست همیشه ارتباطاتتون مستقیما با مدیران کل باشه. مدیر ارشد و معاون و مدیر داخلی هم داریم اینجا !
توی لیست درجات ، اسم افراد هست با آدرس پروفایلشون. می تونید به بقیه هم پیغام خصوصی بفرستید. مسائل مربوط به سایت رو هم از طریق انجمن انتقادات و پیشنهادات پیگیر باشید. جستجوی سایت هم کمک میکنه به یافتن جواب خیلی سوالات.
چه کاری تا این حد ضروریه ؟به نقل از محمد رضا :ولي بايد يه كاري كرد بعضي وقتا بعضي كارا واقعا ضرورين و بايد همون لحظه حل بشن....كاري نميشه كرد در اين مورد؟؟؟؟؟
به نقل از محمد رضا :ولي بايد يه كاري كرد بعضي وقتا بعضي كارا واقعا ضرورين و بايد همون لحظه حل بشن....كاري نميشه كرد در اين مورد؟؟؟؟؟
اگه اون كار فقط با يه نفر حل بشه چي؟؟؟؟؟به نقل از سمانه ز. :لازم نیست که همش مدیر کلا باشن! این همه مدیر مسئول هست اینجا!!
نگفتین چه کاری هست که انقدر ضروریه و فقط هم یک نفر می تونه حلش کنه !به نقل از سمانه ز. :لازم نیست که همش مدیر کلا باشن! این همه مدیر مسئول هست اینجا!!
حرفتون درسته که مدیرا نباید 24 ساعت آن باشن ولی یه موقعی که هستن باید پاسخ گو باشنبه نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :نگفتین چه کاری هست که انقدر ضروریه و فقط هم یک نفر می تونه حلش کنه !
بله درسته!به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :اصولا وقتی یک کاری دارید که مدیر انجمن ها یا معاون ها هم می تونن انجام بدن باید به اون ها بگین !
من ؟به نقل از Captain. Pisko :خب حالا یک سوال
الان چیکار داشتی شما با مدیرا؟
چرا نمیگی؟