تقریبا همینطوره.به نقل از TFire :آخه ما كه از هواي(نداشته)بيرون(فضا )تنفس نميكنيم ولي اگه ميكرديم چرا نبايد بو رو بفهميم اونم مثه گازاي رو زمين![]()
مگه تو فضا خلا نیس؟به نقل از violet :طبق جستجو هام () یه تعریف خیلی خوب درباره ی بو پیدا کردم. تقریبا چنین چیزی بود:
بو حاصل ورود مولکول های ماده داخل بینی و حس شدن توسط حسگر های بویاییه, یعنی وقتی بوی یه چیزیو حس میکنیم در واقع مولکول های اون ماده وارد بینی ما میشن.
نظرتون چیه؟![]()
![]()
من هم دقیقا همینو گفتم: :)به نقل از سمانه ز. :ببین من فکر میکنم ، نمیتونیم بفهمیم !!! آخه چطوری بریم بو کنیم؟!شاید اگه رباتی چیزی بود که حس داشت میشد !! اما ما الان نمیتونیم بفهمیم !
![]()
به نقل از violet :مسئله اینه که ما نمیتونیم سرمون رو از محیط شبیه سازی شده ای که برای فضانورد ها هست (لباس فضا نوردی یا محیط سفینه) خارج کنیم, چون اول به خاطر عدم وجود فشار منفجر میشیم, اگه هم منفجر نشیم به خاطر خلا خفه میشیم!!
اما اگه فرض کنیم این اتفاق ها نیفته, یا فرض کنیم یه موجودی باشه که در محیط خلا و بی فشاری فضا زندگی کنه و حس بویایی داشته باشه, میشه بو رو حس کرد.
بله در فضا خلا هست.به نقل از Pariya :مگه تو فضا خلا نیس؟
تو خلا که مولکول نیس که بخواد وارد بینی ما بشه!![]()
یه بار لطفا بحث های تا الان رو بخونید!به نقل از namak :فكر نكنم![]()
چون اونجا هوا وجود نداره ??? ???
به نقل از سمانه ز. :خب وقتی نمیتونیم تشخیص بدیم بو رو ، نمیتونیم بهمیم هست یا !
(اون پستمم یعنی باهات موافقم ! چرا میزنی؟!)![]()
من ميگم هوا نيست و اگر هوا نباشه ملوكول ها چطوري ميخوان برن تو بيني؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!به نقل از violet :من هم دقیقا همینو گفتم!بله در فضا خلا هست.
??? :-\ این چه حرفیه؟ توی فضا مولکول هست! یه بار لطفا بحث های تا الان رو بخونید!
ما نمیتونیم بو رو حس کنیم ولی بو در واقع وجود داره! طبق این تعریف:
و حاصل ورود مولکول های ماده داخل بینی و حس شدن توسط حسگر های بویاییه, یعنی وقتی بوی یه چیزیو حس میکنیم در واقع مولکول های اون ماده وارد بینی ما میشن.
دوستان توجه داشته باشید سوال من اینه که در فضا بو وجود داره یا نه,
سوالم این نیست که آیا ما میتونیم در فضا بو بکشیم.
![]()
به نقل از namak :من ميگم هوا نيست و اگر هوا نباشه ملوكول ها چطوري ميخوان برن تو بيني؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
به نقل از سمانه ز. :ببین به نظر راست میگن ! گاز هست ولی میدونی چگالیش چقدره؟! 10 به توان منفی 27 (!)فکر نکنم بشه حسش کردا!
![]()
![]()
ما وقتي بو ميكنيم هوارو ميكشيم كه ملوكول ها هم باحاش ميانبه نقل از violet :درسته که هوا نیست, ولی مولکول ها در عدم وجود هوا هم حرکت میکنن!! :)
بعدم الان یه ذره علمی تر صحبت کنیم!!"هوا نیست" یعنی چی؟ یعنی اصلا گاز نیست؟ خوب این غلطه چون گاز هایی وجود دارن, مثل همونهایی که در پست اول گفتم: بعضي از سحابي ها از گاز هايي مثل سولفات يا گوگرد تشكيل شدن.
حالا نظرت چیه؟![]()
عزیز من!! لطفا درست بخون حرف های قبلی رو!! :) :-\به نقل از namak :ما وقتي بو ميكنيم هوارو ميكشيم كه ملوكول ها هم باحاش ميان
و وقتي هوا نباشه كي ملوكول ها رو بياره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
OK?lبه نقل از violet :مسئله اینه که ما نمیتونیم سرمون رو از محیط شبیه سازی شده ای که برای فضانورد ها هست (لباس فضا نوردی یا محیط سفینه) خارج کنیم, چون اول به خاطر عدم وجود فشار منفجر میشیم, اگه هم منفجر نشیم به خاطر خلا خفه میشیم!!![]()
شما این گزاره رو قبول داری؟به نقل از violet :اما اگه فرض کنیم این اتفاق ها نیفته, یا فرض کنیم یه موجودی باشه که در محیط خلا و بی فشاری فضا زندگی کنه و حس بویایی داشته باشه, میشه بو رو حس کرد.
به نقل از namak :وجود داره ولي هميشه در حال حركته