N.M
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- ادبیات فارسی
چند تا پسر هستن که خودشون از اینا می زنن! برای سفارش دادن باید اونا رو پیدا کنی! یا می تونی اونقدر صبر کنی که کارخاونه ها بزنن و بری بوتیک بگیری!به نقل از پگاه :به نظر من ایده خیلی خیلی خوبیه، به جای اینکه گنده رو تیشرت ها یه سری کلمه و جمله انگلیسی باشه که بعضی وقتا اصلا معنی شونو نمیدونیم.
شعر های فردسی و حافظ و ... رو هم مینویسن بعضی وقتا
جایی سفارش نمیگیرن؟
تو میدون نقش جهان یه مغازه بود (تیر که ما اونجا بودیم بود. الانم باید باشه !!) که چند تا طرح داشت. بعد مانتو یا شال یا دامن و ... اینا انتخاب می کردی از بین اون طرحا هم انتخاب می کردی بعد هر جاش که خودت می گفتی می زد اون طرحو.به نقل از پگاه :به نظر من ایده خیلی خیلی خوبیه، به جای اینکه گنده رو تیشرت ها یه سری کلمه و جمله انگلیسی باشه که بعضی وقتا اصلا معنی شونو نمیدونیم.
شعر های فردسی و حافظ و ... رو هم مینویسن بعضی وقتا
جایی سفارش نمیگیرن؟
ادرسشو میدی؟!به نقل از mahaba :واقعا ایده ی عالییه. خیلی خوبه اگه فرهنگش جا بیفته !
تو میدون نقش جهان یه مغازه بود (تیر که ما اونجا بودیم بود. الانم باید باشه !!) که چند تا طرح داشت. بعد مانتو یا شال یا دامن و ... اینا انتخاب می کردی از بین اون طرحا هم انتخاب می کردی بعد هر جاش که خودت می گفتی می زد اون طرحو.
گفتم دیگه. میدون نقش جهان اصفهان. اگه میدون امام روبروتون باشه. می شه مغازه های سمت راست !!به نقل از T.M :ادرسشو میدی؟!
به نقل از شادی.ن :ببخشید اینو میگم ولی افتضاحه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایران ما فاطمه و علی نیست!
ایران ما اتوسا و کورشه!!!!!!!!!!!
ایرانمون فهمیده نیست!
تخت جمشید و اپاداناست!
ر... تو فرهنگ کشور!!!!!!!!!!!!! X-( [-(
به نقل از Naughty :اونايي كه ميپوشن ميخوان خودشيريني كنن [-( (
به نظر من ارزش خريد ندارن :-& :-& :-& :-&
خدا به اوني كه طراحيشون كرده، عقل بده ^-^ :-& :-& :-& :-&