arman_p کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد شهيد آكسفورد شهر انگلستان 2010/9/17 #1 با سلام مي دونيم كه خيلي قديمي شده! اما اگر امكان داره، روش حلش رو بگين x2=2x ظاهراً چهار تا جواب داره.
با سلام مي دونيم كه خيلي قديمي شده! اما اگر امكان داره، روش حلش رو بگين x2=2x ظاهراً چهار تا جواب داره.
soheilkahkeshan کاربر حرفهای ارسالها 351 امتیاز 358 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي بروجرد شهر بروجرد دانشگاه علم و صنعت تهران رشته دانشگاه برق الکترونیک 2010/9/17 #2 پاسخ : يك معادله ي قديمي چون طرف راست فقط عامل 2 دارد پس طرف چپ هم بايد اينگونه باشد.و x از توان هاي 2 باشد از طرفي با توجه به سمت راست ميتوان فهميد كه x بايد دو به توان 1يا2 باشد.و از نظر من 2 جواب دارد.
پاسخ : يك معادله ي قديمي چون طرف راست فقط عامل 2 دارد پس طرف چپ هم بايد اينگونه باشد.و x از توان هاي 2 باشد از طرفي با توجه به سمت راست ميتوان فهميد كه x بايد دو به توان 1يا2 باشد.و از نظر من 2 جواب دارد.
farbod007 کاربر فوقفعال ارسالها 94 امتیاز 23 نام مرکز سمپاد شهید اژه ای 2 شهر اصفهان 2010/9/20 #3 پاسخ : يك معادله ي قديمي 2 و 4 و من در اوووردم...
THUG کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران مدال المپیاد بی خیال زیاده ... دانشگاه - رشته دانشگاه - 2010/10/21 #4 پاسخ : يك معادله ي قديمي 2 و 4 و -2 و -4 جواب های صحیح اند ( :P) فک کنم ها ... صحیح نمی دونم چیه
Sina SSh کاربر فعال ارسالها 25 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد ماندگار البرز تهران شهر تهران مدال المپیاد نظریه اعداد و ترکیبات با اینکه تجربی ام 2010/10/22 #5 پاسخ : يك معادله ي قديمي چجوری منفی ها رو هم حساب کردی ؟ یه بار جاگذاری کن ببین تساوی برقراره ؟
armita کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,204 امتیاز 686 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شریف رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2010/11/30 #6 پاسخ : يك معادله ي قديمي نمودارش رو بکشین ! ۳ تا جواب حقیقی داره .
rojin کاربر حرفهای ارسالها 284 امتیاز 136 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد مشغول به ریاضی به شد!:دی دانشگاه تو ایران صنعتی شریف(در رشته دانشگاه قطعا یه چیزی مربوط به ریاضی 2010/11/30 #7 پاسخ : يك معادله ي قديمي به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف : نمودارش رو بکشین ! ۳ تا جواب حقیقی داره . کلیک کنید تا باز شود... بجز 4 و 2 چی هست دیگه؟
پاسخ : يك معادله ي قديمي به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف : نمودارش رو بکشین ! ۳ تا جواب حقیقی داره . کلیک کنید تا باز شود... بجز 4 و 2 چی هست دیگه؟
armita کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,204 امتیاز 686 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شریف رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2010/11/30 #8 پاسخ : يك معادله ي قديمي تقریبا ۰.۷۶۶-
Karo کاربر حرفهای ارسالها 555 امتیاز 1,791 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي شهر سنندج دانشگاه دانشگاه تبریز رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2010/11/30 #9 پاسخ : يك معادله ي قديمي این نمودارش