• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شباهت و تفاوت بین سمپادیا و سمپاد سیتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع saeedcd71
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

saeedcd71

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
میرزاکوچک خان رشت
شهر
رشت
مدال المپیاد
یک مدت المپیاد شیمی می خوندم
دانشگاه
گیلان
رشته دانشگاه
شیمی کاربردی
با سلام خدمت دوستان عزیز من به تازگی به جمع اعضای این سایت پیوستم ولی تا قبل از این فعالیت نسبتا" خوبی در سمپاد سیتی داشتم ولی با دیدن مسائلی قصد بیان آنها و افشاگری در اونجا داشتم که ادمین اونجا علی ابراهیم پور اصلا" خوشش نیامد و زد من و دوستم را بن کرد برای همین من می خواهم اینجا این سوالات را بپرسم که آیا اینجا هم چنین کاری می شه یا نه (فقط مدیران ارجمند با دلیل و منطق توضیح بدن چون بنده کسی نیستم که بشه به این راحتی خرش کرد علی هم فکر کرد می شه که به این بلا دچار شد و در ضمن بگم من در اونجا نقش کمی هم نداشتم ها)
1- مهم ترین موضوع خواندن پ.خ ها توسط ادمین بود می خوام بدونم اینجا هم همین طور ه البته علی می گفت نه ولی بعدا" این قدر با کلمات بازی کرد خودش هم قاطی کرد و لو داد قضیه رو
2-طرح و ایده این سایت مال کسی دیگر نبوده و مدیران ادعا کنند که این طرح مال ما هست چون در سمپاد سیتی طرح و ایده مال دو نفر دیگه بود که علی اصرار داشت بگه مال خودش هست
3-در اینجا قوانین دیکتاتوری حاکم نیست که تا هر کی بیاد انتقاد رونگرانه کنه پستش را پاک کنند؟؟ اونجا می شد
4-اگر کسی از تیم مدیریت به دلیل مخالفت با اعضا مدیریتی از تیم جدا بشه نمی گید به خاطر کار شخصی رفته نظیر حرکتی که علی سر حیدری در آورد
5-و... .
از کاربرا هم می خوام که نظر بدهند تا همه چیز واضح تر باشه

پاسخ : شباهت و تفاوت بین سمپادیا و سمپاد سیتی

من قسمت اولشو جواب بدم! ;
درمورد خوندن پ خ ها من از مدیریت سوال کردم ، یعنی توی یه تاپیکی پرسیدم ، ایشون خودشون واسم یه تاپیک زدن که کلا رفع ابهام شه ! پ خ ها خونده نمیشه !

×× سیتی قابل قیاس با سمپادیا نیست .

به نقل از سمانه ز. :
من قسمت اولشو جواب بدم! ;
درمورد خوندن پ خ ها من از مدیریت سوال کردم ، یعنی توی یه تاپیکی پرسیدم ، ایشون خودشون واسم یه تاپیک زدن که کلا رفع ابهام شه ! پ خ ها خونده نمیشه !

×× سیتی قابل قیاس با سمپادیا نیست .
من نگفتم برای همه را برای اشخاص خاص مثلا" اگر بری تو سیتی از چند نفر سابقه ی منو بپرسی بهت می گن(اونجا یوزر من سعید صالح نیا است ) من اونجا رئیس حزب بودم اونجا تو یک دوره ناظم بودم اونجا کل شاخه شیمی را اداره می کردم سه چهار تا مدال هم داشتم که می خواستم همه چیزها را با یکی از دوستام رو کنیم که ایشون فهمید و سعی کرد پیغام خصوصی های ما دو نفر رو بخونه

اما درباره ی اینکه سیتی با سمپادیا قابل ملاحظه نیست بگم که درسته از نظر سن سمپادیا بزرگته ولی سیتی هم کارهای زیادی در این مدت انجام داده وپیشرفت زیادی داشته برای همین من اگر بن نمی شدم و ادمین اونجا هم شخص دیگری بود هرگز از سیتی جدا نمی شدم

منم جواب 3 را بدم!
اینجا اگه انتقاد داشته باشی مطمئنم که پستتو پاک نمی کنن ( چون تا حالا یه 2 بار اغتشاش کردیم ;D) ولی بعضی وقتا هم جوابتو نمیدن! ;)
ولی با این حال بازم میگم پستتو پاک نمی کنن! :)

به نقل از سیاوش :
منم جواب 3 را بدم!
اینجا اگه انتقاد داشته باشی مطمئنم که پستتو پاک نمی کنن ( چون تا حالا یه 2 بار اغتشاش کردیم ;D) ولی بعضی وقتا هم جوابتو نمیدن! ;)
ولی با این حال بازم میگم پستتو پاک نمی کنن! :)
جای شکرش باقی است که پاکش نمی کنند
البته جواب ندادن هم شبهه ای برای کاربرا ایجاد می کنه که شاید جوابی ندارند

مورد اول رو كه سمانه گفت
مورد دوم هم به نظرم اصلا اهميتي نداره ! ;D (من هم اصلا اطلاعي ندارم ازش)

مورد سوم ،نه! لااقل اين يه مورد نكته ي مثبته اينجاست كه چنين اتفاقاتي نميافته. نمونه ي بارزش هم خود بنده كه داره روز به روز اعتراضات و انتقا داتم نسبت به مديريت بيشتر ميشه :-"
ميبيند كه هنوزم دارم فعالانه اعتراض ميكنم ولي تازه پيشنهاد معاونت هم شد!

مورد چهارم هم ، به دليل مورد سوم! اون فرد ميتونه خودش بياد ازادانه بگه كه چه خبره. اما اگر با مديرا توافق كردن كه مثلا به خاطر حفظ آرامش سايت ، يه چيزايي علني نشه، مربوط به خود فرده!

فقط آخرش يه سوال:
الان اين تاپيك به چه درد شما ميخوره؟؟ (:|

به نقل از saeedcd71 :
جای شکرش باقی است که پاکش نمی کنند
البته جواب ندادن هم شبهه ای برای کاربرا ایجاد می کنه که شاید جوابی ندارند
البته اون موقع که جواب نمی دادن یه ذره ما زور میگفتیم ولی به هر حال فک کنم راحت بشه با مدیرای اینجا ارتباط بر قرار کرد!

مدیران اصلی هم لطفا" پاسخ گو باشند
از کاربران هم ممنونم در بحث شرکت می کنند

1- مهم ترین موضوع خواندن پ.خ ها توسط ادمین بود می خوام بدونم اینجا هم همین طور ه البته علی می گفت نه ولی بعدا" این قدر با کلمات بازی کرد خودش هم قاطی کرد و لو داد قضیه رو
این جا مدیرا اون قدر وقت ندارن که بخوان بیان پ.خ های ما رو بخونن. واقعا فک نمیکنم همچین کاری کنن، اون جوری جنگ و دعوا که با کسی نیست بخوان پ.خ خای خیانتکاران رو بخونن! :))
2-طرح و ایده این سایت مال کسی دیگر نبوده و مدیران ادعا کنند که این طرح مال ما هست چون در سمپاد سیتی طرح و ایده مال دو نفر دیگه بود که علی اصرار داشت بگه مال خودش هست
تاریخچه هاش زیاد هست همین نظرات و پیشنهادات رو تا یه دو صفه برین متوجه میشین ;D در ضمن فک نمیکنم اون قدر ها هم اهمیت خاصی داشته باشه این یه مورد :-"
3-در اینجا قوانین دیکتاتوری حاکم نیست که تا هر کی بیاد انتقاد رونگرانه کنه پستش را پاک کنند؟؟ اونجا می شد
این جا انتقادا پاک نمیشه ولی خیلی وقت ها جوابی هم داده نمیشه! گاهی با صراحت تمام میگن نه نمیشه، گاهی جواب سر بالا ! بعضی وقت ها هم جواب داده میشه! ;D خیلی وقت ها دعوا هایی پیش میاد که آخر سرشم همه دپرس میشن ولی مشکل زیاد حاد نمیشه فوقش یه مدت بعد دوباره درست میشه ! ;D
4-اگر کسی از تیم مدیریت به دلیل مخالفت با اعضا مدیریتی از تیم جدا بشه نمی گید به خاطر کار شخصی رفته نظیر حرکتی که علی سر حیدری در آورد
تا مدتی که من این جا بودم چنین چیزی ندیدم :-"

خب منم اومدم این جا جواب بدم با اجازه بزرگتر ها، دعوا های توی سیتی رو هم دیدم خودم... :-"

به نقل از saeedcd71 :
مدیران اصلی هم لطفا" پاسخ گو باشند
از کاربران هم ممنونم در بحث شرکت می کنند

ما همه مون مدیریم دیگه منتها در رده های مختلف!

به نقل از saeedcd71 :
من نگفتم برای همه را برای اشخاص خاص مثلا" اگر بری تو سیتی از چند نفر سابقه ی منو بپرسی بهت می گن(اونجا یوزر من سعید صالح نیا است ) من اونجا رئیس حزب بودم اونجا تو یک دوره ناظم بودم اونجا کل شاخه شیمی را اداره می کردم سه چهار تا مدال هم داشتم که می خواستم همه چیزها را با یکی از دوستام رو کنیم که ایشون فهمید و سعی کرد پیغام خصوصی های ما دو نفر رو بخونه

اما درباره ی اینکه سیتی با سمپادیا قابل ملاحظه نیست بگم که درسته از نظر سن سمپادیا بزرگته ولی سیتی هم کارهای زیادی در این مدت انجام داده وپیشرفت زیادی داشته برای همین من اگر بن نمی شدم و ادمین اونجا هم شخص دیگری بود هرگز از سیتی جدا نمی شدم

من به حرف آقای مدیریت اعتماد دارم ، اون ها وقت خوندن پ خ های این همه کاربر رو ندارن !! من مطمئنم نمیخونن! ;D مدیر اینجا و اونجا فرقشون زیاده !!!!

طرفداری از ستی توی این سایت خلاف قوانینه!(منم تازه فهمیدم یه نفر بهم گفت!) ;D لطفا دیگه حرفی از اون سایت نزنیم! ;D

Back
بالا