امان از دست انيشتين و دوستانش!!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع R_S
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

R_S

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي كاشان
اینشتین ، راننده خوب و مورد اعتمادی داشت که همیشه همراهش بود . او نه تنها راننده اش بود ، بلکه همیشه در طول سخنرانی ها ، در میان شنودگان می نشست و به سخنرانی های علمی اینشتین با دقت گوش می داد و بیشتر آنها را حفظ می کرد .
راننده اش حس کرد که اینشتین خیلی خسته شده ، برای همین به او پیشنهاد داد آنها جایشان را عوض کنند و او به جای اینشتین سخنرانی کند و سپس ایشتین به عنوان راننده او را به خانه بازگرداند .
عدم شباهت آنها مسئله ی مهمی نبود چون ایشتین تنها در یک دانشگاه استاد بود و به دلیل این که کسی عکس های زیادی از او ندیده بود ، در دانشگاهی که برای سخنرانی می رفت ، کسی او را به قیافه نمی شناخت و نمی توانست قیافه اش را تشخیص دهد .
به هر حال سخنرانی به صورتی عالی انجام شد ، ولی تصور ایشتین درست از آب در آمد .دانشجویان در پایان سخنرانی راننده ، سوالات خود را مطرح کردند . در این موقع راننده با زیرکی گفت : سوالات به قدری ساده هستند که حتی راننده ی من نیز نی تواند به آنها پاسخ گوید . سپس انیشتین از میان حضار برخاست و به راحتی به سوالات پاسخ داد و این باعث شگفتی و تعجب دانشجویان شد !

منبع : مجله موفقیت

پاسخ : امان از دست انيشتين و دوستانش!!

این اتفاق به یک شکل دیگه برای من افتاده فقط من تاحالا به جای بابام سخنرانی نکردم ! در مورد من و بابام و دقیقا همین جوریه . توی موقعیت های مختلف میتونم 90 درصد پیش بینی کنم که بابام چه خواهد گفت. البته پاش بیافته سخنرانیش هم میکنم. :D

خیلی کار تمیزی کردن ها!!! من حال کردم !
حالا در مورد چه چیزی حرف زدن که این راننده حفظ کرده بوده !؟ ;D

خیلی جالب و قشنگ بود. من که عاشق آلبرتم;D؛ شما رو نمی دونم. واقعا استااااااااااد ه

* پست پیشنگلیش خلاف قوانین هست. فارسی نویسی شد!

قربون عمو البرت خودم برم فداش شم جه ادم باحاليه >:D< :-* :-*

قدیمی بود
ولی خیلی جالبه

به نقل از alex delpiero :
قدیمی بود
ولی خیلی جالبه

تاریخشو نگاه کنید خوب !

Back
بالا