داداش مارو گرفتی؟به نقل از A.G Boy :http://up.iranblog.com/Files/776fffebe1f74b8f82e4.png
در این شکل اندازه ی زاویه ی E چقدر است؟؟؟
چرا داداش؟؟؟به نقل از BAX :داداش مارو گرفتی؟
کجا دیدم؟؟؟؟به نقل از BAX :یه کم مختو کار بندازی سوالو یادت میاد قبلنا کجا دیدی!
خوب اگه راحت باشه که بدرد نمیخوره سوال خوب یعنی سوال سختبه نقل از تـــــــــــــــــــارا :همچین به نظرتو یه ذره سوالش زیادی سخت نیس؟ (
بابا به خدا جوابو میدونم میخواین الان بگم؟؟؟؟ ولی اگه به این زودی بگم سوال میسوزهبه نقل از باران! :خودت جواب رو می دونی؟یا سرکاری؟اطلاعات دیگه ای نداره؟
به نقل از A.G Boy :خوب اگه راحت باشه که بدرد نمیخوره سوال خوب یعنی سوال سخت
اها خوب الان جواب بده!!!به نقل از تـــــــــــــــــــارا :برادر من فک نمی کنی ما داریم از افعال معکوس استفاده می کنیم؟
ارهبه نقل از باران! :یک راهنمایی نصف نیمه بکن
اگه تکراریه لینکشو بدهبه نقل از BAX :اینجا کسی تورو نشناسه من تورو میشناسم یه سالم ازم کوچکتری!
بابا سوال تکراریه!
حداقل یکم بیشتر فکر کنین بعد راهنمایی میکنمبه نقل از باران! :یک راهنمایی نصف نیمه بکن
اقای باهوش که انقدر سوال به نظرت خنده دار میاد به جای اینقدر حرف زدن، بشین فکر کن X-(به نقل از BAX :اره
باران خانوم راس میگه!
لااقل 4 گزینهایش میکردی اینقدر فکر نکنیم! خیلی سخته!
خاصیت این سوال اینهبه نقل از باران! :من فکر کردم ولی فقط به چیزهای بدیهی که بازاویه خارجی واینا بدست میاد می رسم!
به نقل از A.G Boy :اها خوب الان جواب بده!!!
سوالو شايد دوم راهنمايي بدن ولي دبيرستاني هاش هم نميتونن حل كننبه نقل از باران! :این سوال مال دوم راهنمایی؟