استعفای نیـلوفر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
  • شروع کننده موضوع

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها
سلام
قبل از هر توضیحی بگم که هر مدیر یا معاون یا مدیر داخلی ای که صلاح دید این جا لازمه قفل بشه ، مختاره و من هیچ شکایتی ندارم . صرفا تاپیک برای اطلاع رسانیه و گفتن چیز هایی که باید گفت و یک جورایی فقط برای این که نگید نگفتی .
این چیز هایی که می نویسم ، تا حدود زیادی کپی از متنیه که برای مدیرا و معاونا گذاشتم .

استعفا نامه : سلام

1.از وسطای شهریور قضیه استعفام رو با آرمیتا در میون گذاشته بودم منتهی قرار شد بازم بمونم تا ببینم چی بشه . ولی الآن دیگه می بینم که واقعا نمی تونم ادامه بدم . نیاز هست که من روزی 6 ساعت برای المپیاد ریاضی درس بخونم و درس های مدرسه م رو هم بجز ریاضی و فیزیک و شیمی تا حد زیادی باید حذف کنم از برنامه م . در نتیجه ، متاسفانه شاید به طور میانگین ، بیش از هفته ای 1 یا 2 ساعت نتونم برای سایت وقت بذارم که البته این خیلی کمه .
در مورد تصمیم گیری های سایت و بحث هایی که باید در موردشون نظر بدم ، البته فک کنم این مقدار بتونه کافی باشه و احتمالا بتونم توی این موضوع سهیم باشم . در نتیجه سهیم خوام بود ان شاء الله :D :-"
2.در مورد مسئولیت هایی که در مورد ما و مدیر داخلیا مشترک بود ، توی این مدت که البته خیلیم کوتاه بود ، تمام تلاشم رو کردم که بتونم خوب عمل کنم . سعی کردم مطابق با قانون باشم و تا جایی که می تونم ، عدالت برقرار کنم . اگر کم و کاستی هم بود ، به بزرگی خودتون ببخشید .
3.در مورد نظرات و پست هایی که برای تصمیم گیری هم می دادم ، گاهی روی بعضی هاشون چند ساعت فکر می کردم . سعی کردم کار ها تا حدی که می تونم خوب پیش بره . اگر نرفت ، ببخشید .

4.در مورد رفتارم با کاربرا اگه بحثی بوجود اومد یا رفتار بدی از من سر زد ، سعی کردم که تا حد ممکن کوتاه بیام و اون جوری برخورد کنم که متناسب با شأن معاونت فروم هست . البته خب خودم هم می دونم که گاهی هم نتونستم خودمو کنترل کنم و رفتار مناسبی داشته باشم که به خاطرش معذرت می خوام . ( هم از اون آدمه ، هم از کسایی که رفتار ناشایست منو تحمل کردن )

5.در مورد رفتارم با مدیر داخلیا ، بقیه معاون ها ، مدیر ارشد ها و مدیران کل سعی کردم که همیشه منصفانه و مودبانه باشه . گهگاه از کار مدیران داخلی خبر می گرفتم و جاهایی که لازم می دیدم ، بهشون تذکر می دادم . با معاونا هم مشکلی نداشتم البته یه سری مشکلاتی بود که البته جای صحبتی نداره و دلیلی برای توضیح در موردشون نمی بینم . در مورد بقیه معاونا و مدیر ارشدا و مدیر کلا هم سعی کردم که رفتار معقول و منطقی باشه در حد وسعم .

6.و این بود استعفا نامه بنده ، نیِـلوفر شرفی :D

ممنون :D
بسیار بسیار موفق باشید​

یادم رفت که ازتون بخوام که بسیار برام دعا کنید که زحمت هام نتیجه بده

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی
پاسخ : استعفای نیـلوفر

ايشالله مرحله اول حذف شي دوباره برگردي سايت :D
الان كه رفتن مده شمام برو ديگه :D

يه پيشنهاد كلي
همه مديرا معاونا مدير انجمنا و ... بشينن يه استعفا نامه كلي بنويسن كه همشون برن به درساشون برسن . چطوره ؟ :D

ولي نه انصافا كارتون معقوله
هركاري ميكني موفق باشي و خدا كنه هموني بشه كه ميخواي
موفق باشي (;

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

خوب سر انتخاب شدنت خیلی اذیتت کردیم با بروبکس می خواستم ازت عذرخواهی کنم :D :)
ایشالله موفق باشی (;

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

لطفا کسانی که میخوان برن ، تاپیک نزنن. این تاپیک هم طبیعتا قفل می شود.

با توجه به این که همه دارن اسپم میدن قفل میشه !

نیلوفر جان انشالله موفق باشی :D ( اسپم من :)) )

× ستاره : نیلوفر جان موفق باشی! :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا