استعفای نیـلوفر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Niloofar sharafi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها
سلام
قبل از هر توضیحی بگم که هر مدیر یا معاون یا مدیر داخلی ای که صلاح دید این جا لازمه قفل بشه ، مختاره و من هیچ شکایتی ندارم . صرفا تاپیک برای اطلاع رسانیه و گفتن چیز هایی که باید گفت و یک جورایی فقط برای این که نگید نگفتی .
این چیز هایی که می نویسم ، تا حدود زیادی کپی از متنیه که برای مدیرا و معاونا گذاشتم .

استعفا نامه : سلام

1.از وسطای شهریور قضیه استعفام رو با آرمیتا در میون گذاشته بودم منتهی قرار شد بازم بمونم تا ببینم چی بشه . ولی الآن دیگه می بینم که واقعا نمی تونم ادامه بدم . نیاز هست که من روزی 6 ساعت برای المپیاد ریاضی درس بخونم و درس های مدرسه م رو هم بجز ریاضی و فیزیک و شیمی تا حد زیادی باید حذف کنم از برنامه م . در نتیجه ، متاسفانه شاید به طور میانگین ، بیش از هفته ای 1 یا 2 ساعت نتونم برای سایت وقت بذارم که البته این خیلی کمه .
در مورد تصمیم گیری های سایت و بحث هایی که باید در موردشون نظر بدم ، البته فک کنم این مقدار بتونه کافی باشه و احتمالا بتونم توی این موضوع سهیم باشم . در نتیجه سهیم خوام بود ان شاء الله ;D :-"
2.در مورد مسئولیت هایی که در مورد ما و مدیر داخلیا مشترک بود ، توی این مدت که البته خیلیم کوتاه بود ، تمام تلاشم رو کردم که بتونم خوب عمل کنم . سعی کردم مطابق با قانون باشم و تا جایی که می تونم ، عدالت برقرار کنم . اگر کم و کاستی هم بود ، به بزرگی خودتون ببخشید .
3.در مورد نظرات و پست هایی که برای تصمیم گیری هم می دادم ، گاهی روی بعضی هاشون چند ساعت فکر می کردم . سعی کردم کار ها تا حدی که می تونم خوب پیش بره . اگر نرفت ، ببخشید .

4.در مورد رفتارم با کاربرا اگه بحثی بوجود اومد یا رفتار بدی از من سر زد ، سعی کردم که تا حد ممکن کوتاه بیام و اون جوری برخورد کنم که متناسب با شأن معاونت فروم هست . البته خب خودم هم می دونم که گاهی هم نتونستم خودمو کنترل کنم و رفتار مناسبی داشته باشم که به خاطرش معذرت می خوام . ( هم از اون آدمه ، هم از کسایی که رفتار ناشایست منو تحمل کردن )

5.در مورد رفتارم با مدیر داخلیا ، بقیه معاون ها ، مدیر ارشد ها و مدیران کل سعی کردم که همیشه منصفانه و مودبانه باشه . گهگاه از کار مدیران داخلی خبر می گرفتم و جاهایی که لازم می دیدم ، بهشون تذکر می دادم . با معاونا هم مشکلی نداشتم البته یه سری مشکلاتی بود که البته جای صحبتی نداره و دلیلی برای توضیح در موردشون نمی بینم . در مورد بقیه معاونا و مدیر ارشدا و مدیر کلا هم سعی کردم که رفتار معقول و منطقی باشه در حد وسعم .

6.و این بود استعفا نامه بنده ، نیِـلوفر شرفی ;D

ممنون ;D
بسیار بسیار موفق باشید​

یادم رفت که ازتون بخوام که بسیار برام دعا کنید که زحمت هام نتیجه بده

پاسخ : استعفای نیـلوفر

ايشالله مرحله اول حذف شي دوباره برگردي سايت ;D
الان كه رفتن مده شمام برو ديگه ;D

يه پيشنهاد كلي
همه مديرا معاونا مدير انجمنا و ... بشينن يه استعفا نامه كلي بنويسن كه همشون برن به درساشون برسن . چطوره ؟ ;D

ولي نه انصافا كارتون معقوله
هركاري ميكني موفق باشي و خدا كنه هموني بشه كه ميخواي
موفق باشي ;)

خوب سر انتخاب شدنت خیلی اذیتت کردیم با بروبکس می خواستم ازت عذرخواهی کنم ;D :)
ایشالله موفق باشی ;)

لطفا کسانی که میخوان برن ، تاپیک نزنن. این تاپیک هم طبیعتا قفل می شود.

با توجه به این که همه دارن اسپم میدن قفل میشه !

نیلوفر جان انشالله موفق باشی :دی ( اسپم من :)) )

× ستاره : نیلوفر جان موفق باشی! ;D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا