تمسخر اقوام ایرانی را پایان دهیم

• شروع کننده موضوع

sanjab

کاربر نیمه‌فعال
شهر
کرج
امیدوارم که تکراری نباشه
یه روز یه ایرانیه بود که ترک بود ، یا نه ! راستشو بخواین آذری بود .مثل خواهر و برادر ما بود . اسمش ستار خان بود . یا شاید هم باقر خان بود . هر چی بود و هر کی بود خیلی شجاع بود ، خیلی حمیت داشت ، خیلی نترس بود ، یکه و تنها از پس ارتش حکومت مرکزی براومد . جونش رو گذاشت کف دستش و سرباز راه آزادی وطن و مشروطیت شد . برای من و تو ، برای ایران من و تو ، برای اینکه من و تو و فرزندان من و تو در این مملکت ، آزاد زندگی کنند فداکاری کرد . برای من و تو فدا کاری کرد.

یه روز یه ایرانیه بود ، یه رشتی ، آره ، یه روز یه رشتیه بود ، اتفاقاً آخوند هم بود . اسمش میرزا کوچک خان بود . میرزا کوچک هم برای عنان انداختن بر گاو وحشی قدرت مطلقه تلاش کرد . برای اینکه کسی در این مملکت ادعای خدایی نکند مبارزه کرد . اینقدر مبارزه کرد تا جونش رو فدای ایران من و تو کرد.

یه روز یه لره بود ، یه ایرانی لر ! برادر هم میهن من و تو بود . اسمش شاهپور بختیار بود . بختیار هم جونش رو برای آزادی و سعادت ایران من و تو گذاشت کف دستش ، اگر چه من و تو با او نا مهربانی ها کردیم ، اما خم به ابرو نیاورد . مبارزه کرد تا روزی که دژخیمان دشمن در مأمن و آسایشگاه دور از وطنش ، سرش را بریدند و به جدایی من و تو خندیدند .

آری یه روز بود که همه ما یکی بودیم . ترک و لر و رشتی و اصفهانی و عرب نداشتیم . تا اینکه دشمن اومد و رمز بقای ما رو کشف کرد و قفل اتحاد من و تو رو شکست . توی دهن من و تو انداخت که بگیم یه ترکه بود ... یه لره بود ... یه رشتیه بود ... یه عربه بود ووو ! عاقبتش چی !؟

ما شدیم اینی که شدیم. برای هم جوک میسازیم تا به دشمنانمان بگوییم آسوده بخوابید که ما خود با هم درجنگیم. تا دشمن سر راحت بر زمین گذارد و خیالش راحت باشد که من و تو هرگز دیگر "ما" نمیشویم . آری . این بود که ما از هم گسستیم تا دشمن نیازی به گسستنمان نداشته باشد . این بود که ایران ما شد ایرانستان. که هر گوشه اش سازی کوک می کند و به سمتی می رود

در اوج بیچارگی تهرانی ها ، تبریزی ها مینشینند و نظاره می کنند و تلافی "یه روز یه ترکه بود " را در می آورند. در کشاکش کشتار تبریزی ها ، تهرانی ها ، خم به ابرویشان نمی آورند. به گرفتاری هم خوشیم و باکمان نیست که دشمن ما را اینگونه متفرق می خواهد

آری ! خواهرم ، برادرم ، هم میهن آزاده ام ، تا روز که همه یکصدا نگوییم " یه روز یه ایرانیه بود ... " هرگز شکست دشمنمان را نخواهیم دید . بیایید همه با هم یکصدا فریاد بزنیم : یه روز همه ما ، با هم ، همصدا و هم آهنگ بر دشمنان اتحاد و همبستگی مان خواهیم شورید و پشتش را بر زمین خواهیم زد

زنده باد آزادی ، پاینده باد ایران

3ggerman

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : تمسخر اقوام ایرانی را پایان دهیم

خوب بود / در واقع باحال بود از نظر نوشتاری / ولی اینکه من میگم یه روز یه ترکه معنیه من باش متحد نیسمو نمیده!

# وا3 اصفهانیه مثال نزدی! آبرومون رفت! مثلا ما "افتخاری"و داریم! افراده مهمو در آغوش میگیره! :-" :D

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

من یه تاپیک شبیه ای زده بودم ولی متنت جالب بود (;

Game Over

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
شیراز
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

بابا گیر نده بذا ملت حالشون رو بکنن... :D :D

hermes

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهیداژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتى اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

چرا تو تاريخ و فرهنگ نميزنيد؟؟؟

ميشه منتقلش كنيد؟ :)

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

اینو سرسری نخونید مفهوم عمیقی پشتشه

يه روز یه ترکه،
اسمش ستار خان بود، شاید هم باقر خان.. ؛
خیلی شجاع بود، خیلی نترس.. ؛
یکه و تنها از پس ارتش حکومت مرکزی براومد!
جونش رو گذاشت کف دستش و سرباز راه مشروطیت و آزادی شد،
فداکاری کرد، برای ایران، برای من و تو.. ،
برای اینکه ما یه روزی تو این مملکت آزاد زندگی کنیم.. .

یه روز یه رشتیه - اتفاقاً آخوند هم بود.. ! -
اسمش میرزا کوچک خان بود، میرزا کوچک خان جنگلی؛
برای مهار کردن گاو وحشی قدرت مطلقه تلاش کرد،
برای اینکه کسی تو این مملکت ادعای خدایی نکنه؛
اونقدر جنگید تا جونش رو فدا کرد.. .

یه روز یه لره بود، به اسم شاپور بختیار؛
جونش رو برای عقایدش از دست داد،
با او نا مهربانی کردیم، تا اینکه در مأمن و آسایشگاه دور از وطن، سرش رو بریدند.. .

یه روز ما همه با هم بودیم.. ، ترک و رشتی و لر و اصفهانی و .. !
تا اینکه یه عده رمز دوستی ما رو کشف کردند و قفل دوستی ما رو شکستند.. ؛

حالا دیگه ما برای هم جوک می سازیم،
به همدیگه می خندیم،
و اینجوری شادیم.. ؛

خیلی خوش می گذره.. !

خداییش گاهی دلم به حال خودمون می سوزه

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

اینا همه بر میگرده به فرهنگ و انسانیت که خب این روزا بسیار کم دیده میشه!
فرقی نداره ترک یا رشتی یا لر...
مهم یه بازیچس..!یه چیزی برای خنده!
یه مضحکه [-(

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

خیلیا شاید ندونن ولی من می دونم چون خودم تاثیر این جکا رو تجربه کردم، من بچه ی رشتم(افتخار هم می کنم) منتهی دو رگم یه رگ ترک هم دارم. موقعی که تو رشت بودم برا ترکا جک می گفتیم ولی وقتی که 3-2 سال پیش اومدم تبریز تازه به اوج وخامت اوضاع پی بردم بیشترین اختلافاتی که انداخته شد بین رشتیا و تبریزیا بود خیلی سختی کشیدم تا آخرش از خیرم گذشتند(برداشت بد نکنید منظورم اینه که به جک کشیدنو مسخره کردنم رو بی خیال شدن تازه منیش که دو رگه بودم

Game Over

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
شیراز
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

تاثیر گذار بود ولی بذارید ملت حاشون رو بکنن :D :D :D :D

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

تاثير گذاره :(
ميشه جلوشو گرفت مثلا به جاي تركه گفت غضنفر يا مثلا ملا نصر الدين

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

تاپيك ها تركيب شدند!

Game Over

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
شیراز
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از namak :
تاثير گذاره :(
ميشه جلوشو گرفت مثلا به جاي تركه گفت غضنفر يا مثلا ملا نصر الدين
خداییش غیر قابل جلوگیریه...مثلا شما چون یه پیش زمینه از ترک و لر و شیرازی و رشتی و... میدونی به یه چیز می خندی...مثلا اگه همین جوک ها رو واسه یه نفر که از این چیزا خبر نداره تعریف کنی اصلا براش جالب نیست

mavara

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

مشهدی ها به بدذات معروفن!!! :D که اینا فقط حرفه! ولی شخص من اگه این ویژگی رو مسخره کنن ناراحت نمیشم! [-( :-" :rolleyes:
حالا یک اذری یا اصفهانی که یک صفت هایی رو بشون نسبت دادن بیاد بگه از این جرفا ناراحت میشه؟! :-?

البته من مشهدی نیستم! :D

Game Over

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
شیراز
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از MaVaRa :
مشهدی ها به بدذات معروفن!!! :D که اینا فقط حرفه! ولی شخص من اگه این ویژگی رو مسخره کنن ناراحت نمیشم! [-( :-" :rolleyes:
حالا یک اذری یا اصفهانی که یک صفت هایی رو بشون نسبت دادن بیاد بگه از این جرفا ناراحت میشه؟! :-?

البته من مشهدی نیستم! :D
مطمین هستید اگه صفتی که به شما نسبت میدن مثل رشتی ها یا قزوینی ها باشه بازم ناراحت نمی شید؟

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

اتفاقا من دقيقا فك كنم تكراريه.

• لایک
امتیازات: TMNT

Mahtab131

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اهواز

اولا اسم اقوام ایرانیو میاری اسم عربارو نیار:
عرب هر که باشد به من دشمن است کژاندیش و بدخواه و اهریمن است فردوسی
دوما اینکه ستار خان و هموطنان عزیز آذریمون در انقلاب مشروطه سهیم بودنو نمیشه نادیده گرفت ولی این بختیاری ها بودن که از خوزستان و چهار محال به رهبری سردار اسعد بختیاری تهرانو فتح کردند و مشروطه خواه ها پیروز شدند ولی متاسفانه انقلاب مشروطه بنام ستارخان شناخته میشه
ولی در کل با حرفت موافقم .مسخره کردن اقوام کار بدیه و مانع پیشرفت کشور میشه
هرچند حکومت هم مقصره .در ایران تبعیض قومیته بیداد میکنه .

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از Mahtab131 :
اولا اسم اقوام ایرانیو میاری اسم عربارو نیار:
عرب هر که باشد به من دشمن است کژاندیش و بدخواه و اهریمن است فردوسی
دوما اینکه ستار خان و هموطنان عزیز آذریمون در انقلاب مشروطه سهیم بودنو نمیشه نادیده گرفت ولی این بختیاری ها بودن که از خوزستان و چهار محال به رهبری سردار اسعد بختیاری تهرانو فتح کردند و مشروطه خواه ها پیروز شدند ولی متاسفانه انقلاب مشروطه بنام ستارخان شناخته میشه
ولی در کل با حرفت موافقم .مسخره کردن اقوام کار بدیه و مانع پیشرفت کشور میشه
هرچند حکومت هم مقصره .در ایران تبعیض قومیته بیداد میکنه .

شدیدا" حالم از نژاد پرستی به هم میخوره و برای شما متأسفم ...

همون آقایان تنکابنی و اسعد بختیاری بودن که بعدش هم مشروطه رو برای منافع شخصیشون به کثافت کشوندن ! هر کدوم یه وزارتی رو گرفتن دستشون و گند زدن تو مملکت و تلاش مردم ... و همان آقایون بودن که ستارخان و باقرخان رو به انزوا کشوندن !

Mahtab131

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اهواز

:P
به نقل از H O S E I N :
شدیدا" حالم از نژاد پرستی به هم میخوره و برای شما متأسفم ...

همون آقایان تنکابنی و اسعد بختیاری بودن که بعدش هم مشروطه رو برای منافع شخصیشون به کثافت کشوندن ! هر کدوم یه وزارتی رو گرفتن دستشون و گند زدن تو مملکت و تلاش مردم ... و همان آقایون بودن که ستارخان و باقرخان رو به انزوا کشوندن !
اولا من نژاد پرست نیستم و این مطلبی که نوشتم در مورد عربها که ایرانی نیستن که واقعیته اگه قبول نداری خیلی عجیبه و شعرهم که از فردوسی بود و دوما چیزی که درباره ی سردار اسعد و خوانین دلاور بختیاری نوشتم به معنیه نادیده گرفتن نقش ستارخان نیست فقط خواستم مطلبو روشن کنم و در ضمن در مورد آقای تنکابنی اطلاعی ندارم ولی اینکه سردار اسعد مدتی مقام صدارت رو داشت اصلا چیز بدی نیست مصدقم نخست وزیر شاه پهلوی بود در حالی که همه میدونن مخالفش بود همینطور شاهپور بختیار .و خوبه که بدونی آخر سر سردار اسعد غریبانه کشته شد.سردار اسعد رییس ایل بختیاری بود واونقدر پول داشت که میتونست باهاش تمام خاندان قاجارو بخره و در ضمن قدرت هم داشت پس نه عطش قدرت و نه عطش ثروت نمیتونست باعث انحرافش بشه!سردار اسعد زندگی و تحصیل در اروپا رو برای نجات کشورش رها کرد و حالا شما میگی اون مشروطه رو به کثافت کشید !
به هر حال من ستار خان و باقر خان رو هم مایه افتخار کشور میدونم.

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از Mahtab131 :
:Pاولا من نژاد پرست نیستم و این مطلبی که نوشتم در مورد عربها که ایرانی نیستن که واقعیته اگه قبول نداری خیلی عجیبه و شعرهم که از فردوسی بود و دوما چیزی که درباره ی سردار اسعد و خوانین دلاور بختیاری نوشتم به معنیه نادیده گرفتن نقش ستارخان نیست فقط خواستم مطلبو روشن کنم و در ضمن در مورد آقای تنکابنی اطلاعی ندارم ولی اینکه سردار اسعد مدتی مقام صدارت رو داشت اصلا چیز بدی نیست مصدقم نخست وزیر شاه پهلوی بود در حالی که همه میدونن مخالفش بود همینطور شاهپور بختیار .و خوبه که بدونی آخر سر سردار اسعد غریبانه کشته شد.سردار اسعد رییس ایل بختیاری بود واونقدر پول داشت که میتونست باهاش تمام خاندان قاجارو بخره و در ضمن قدرت هم داشت پس نه عطش قدرت و نه عطش ثروت نمیتونست باعث انحرافش بشه!سردار اسعد زندگی و تحصیل در اروپا رو برای نجات کشورش رها کرد و حالا شما میگی اون مشروطه رو به کثافت کشید !
به هر حال من ستار خان و باقر خان رو هم مایه افتخار کشور میدونم.

هیچ وقت توانایی خان ایل بالاتر از پادشاه نیست تو یک کشور ...
و ضمنا" سردار اسعد کشته نشد ... و غریبانه هم نمرد ... در اواخر عمرش نیابت سلطنت رو هم مدتی به عهده داشت ... که نابینا شد و بعدش هم سکته و فلج و مرگ ... خیلی هم با احترام دفن شد ... جسدش روی توپ و با حضور مقامات تشییع شد و در تخت فولاد دفن شد.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

توی گفت و شنود اجتماعی یه تاپیک بود با همین موضوع و دقیقا این متن هم توی یکی از پستاش بود
بله متن خیلی تاثیر گذاریه :rolleyes: ما به اینجا رسیدیم متاسفانه... :rolleyes:

بالا