اگه سمپاد منحل بشه سمپادیا چی میشه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
به نظرتون اگه سمپاد منحل بشه سمپادیا چی میشه؟ :-s

پاسخ : اگه سمپاد منحل بشه سمپادیا چی میشه

هيچيش نميشه ;D

فقط تاريخي ميشه ;D همه ميدونن كسايي كه اينجان يه زماني سمپادي بودن و جزو سازمان به دست تاريخ سپرده شده پرورش استعدادهاي درخشان.........

ولي مطمئنم هيچ تغييري درش صورت نميگيره

آماااااااااااا
وقتي نسل آخري كه از سمپاد باقي موندن تكموم شن (حدود 100 سال ديگه) مطمئننا اين سايت ميشه موزه ;D يعني همه تاپيكا قفلن ، بقيه ميان ميبينن ميگن عجب بكس باحالي بودن سمپادي ها :P

سمپاد منحل شه یچه های سمپادی سمپادی میمونن. سمپادیا با بچه های سمپادش سر جاش میمونه. :)

به نقل از Dr.Eniac :
هيچيش نميشه ;D

فقط تاريخي ميشه ;D همه ميدونن كسايي كه اينجان يه زماني سمپادي بودن و جزو سازمان به دست تاريخ سپرده شده پرورش استعدادهاي درخشان.........

ولي مطمئنم هيچ تغييري درش صورت نميگيره

آماااااااااااا
وقتي نسل آخري كه از سمپاد باقي موندن تكموم شن (حدود 100 سال ديگه) مطمئننا اين سايت ميشه موزه ;D يعني همه تاپيكا قفلن ، بقيه ميان ميبينن ميگن عجب بكس باحالي بودن سمپادي ها :P

راست گفتی!

منم و همه باید بیشتر فعالیت کنیم تا آیندگان تصویر درستی از سمپادی ها داشته باشن!
-----------------------------

و کلا باور کنید فرقی نمی کنه!

به نظر من سمپادی یه هویته
زیاد هم به سازمن مربوط نیست
وقتی سمپادی شدی دیگه تا اخر عمر هستی چه سمپاد باشه چه نباشه
شمپادیا هم همونطور که از اسمش پیداست سمپادی ها هستم نه سمپاد

ما که چیزی نمیشیم فقط مدارسمون حذف میشه ما سمپادیا رو زنده نگه میداریم! برای اینکه تاریخ نشه هم با معیارای خودمون سمپاد رو دوباره راه میندازیم و عضو گیری می کنیم :-" ;D

اگه سمپاد منحل بشه نسل سمپادیها یه چند سال بعدش منقرض میشه

تا چند سال پا بر جا می مونه؛ ولی به مرور از قدرتش کم میشه و در آخر هم به فراموشی سپرده میشه! :((

اونوقت اون اتفاقی که واسه سروش فرشچین افتاد واسه کسه دیگه نمیفته .....اونوقت همه همدیگرو میشناسیم...خوبه خوب.... =D>

ما كه ديگه خيلي نگران منحل شدنش نيستيم چون حداقل 2-3 سال ديگه تا انحلالش طول ميكشه.
ولي سمپاديا يكي از اهداف اصليش اينكه سمپاديا دور هم بمونن و اصلا سمپاد مگه تا بيشتر از دبيرستانو پيشه.نه.ولي اين سايت در واقع باعث دور هم بودن يه سري آدم ميشه كه ميتونن آينده ي ايرانو بگيرن دستشون.

:-? حس میکنم بیش از این که سمپاد به سمت انحلال پیش بره، سمپادیا تحلیل میره (یا بهتره بگم تحلیل داده میشه)

به نقل از GCD :
:-? حس میکنم بیش از این که سمپاد به سمت انحلال پیش بره، سمپادیا تحلیل میره (یا بهتره بگم تحلیل داده میشه)
چرا؟؟؟؟
آخه من دارم واقعا انحلال سمپادو ميبينم و حس ميكنم.
ولي سمپاديا با اينكه كمتر اعضا سر ميزنن ولي از نظر نظم سايت و كيفيت بالا رفته.

هیچی نمیشه!
زمان میگذره تا ما فسیل شیم ;D
چون مسلما اگه سمپاد منحل شه سمپادی جدیدی اضافه نمیشه و فقط آدمای قدیمی میمونن!
به امید اینکه سمپاد منحل نشه و روز به روزم بهتر شه :)

پاسخ : اگه سمپاد منحل بشه سمپادیا چی میشه؟

اگر سمپاد منحل بشه سمپادی‌ها همچنان هستند که توی سایت بیان٬ اما خب رفته رفته سمپادیسم تحلیل میره و میشه سایت رو برای استفاده همه آزاد کرد.

به نقل از مدیریت :
اگر سمپاد منحل بشه سمپادی‌ها همچنان هستند که توی سایت بیان٬ اما خب رفته رفته سمپادیسم تحلیل میره و میشه سایت رو برای استفاده همه آزاد کرد.

خب این که نشد سمپادیا !!! :)

به نقل از مدیریت :
يني چي برا عموم آزاد ميشه يني اسم سايت عوض ميشه؟
مگه الان برا عموم آزاد نيس.؟

خب اسمش رو عوض میکنیم ! عموم یعنی همه (شامل غیرسمپادی ها هم میشه)

یعنی چی سمپادیسم تحلیل میره؟ ;D خیر سرمون روش غیرت داریم! :-"

سمپاد اگر هم منحل بشه سمپادیا همینی که هست باید بمونه! حداقل یه یادگاری، خاطره ، دستاوردی چیزی بمونه ازمون! نهایتش اینه که سن هامون میره بالا، بعدِ چند سال دیگه سایت دانش آموزی نیست، چون دانش آموز سمپادی‌ای نیست! میشه دانشجویی یا هر چیز دیگه، یعنی به نسبت سن سمپادی ها و اعضا سایت هم تغییر کنه...

يعني ممكنه وقتي سمپاد جمع شد عضو گيري تعطيل بشه؟ ;D يا مثلا اگه يكي بخواد عضو شه مني كه اينجا عضوم تاييد كنم كه اين سمپادي بودي....چه خنده دار ميشه ;D

Back
بالا