معرفی کتاب

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع A.G Boy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

A.G Boy

کاربر فعال
ارسال‌ها
65
امتیاز
6
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
نمیدونم
سلام میخواستم یه تایپیک بزنم که توش به هم کمک کنیم برای همینم میخواستم که هرچی کتاب خوب که به دردتون خورده بگید که ما هم بتونیم ازش استفاده کنیم

برای مثال من خودم از کتاب "باز آموزی و باز شناخت هندسه" خیلی خوشم اومد ;D





+ بدین :((
 
پاسخ : معرفی کتاب

بيا اينم يه + كه دلت نشكنه ;)
خوب حالا كه چي؟ ;D
 
پاسخ : معرفی کتاب

به نقل از كوثر!! :
بيا اينم يه + كه دلت نشكنه ;)
خوب حالا كه چي؟ ;D
این داداش ما A.G Boy یه کم اصولا حالش خوب نیس!
گیر نده! :))
 
پاسخ : معرفی کتاب

کتاب خوشخوان 1و2
کتاب تست:اندیشه فائق
کوشیار هم عالیه که دیگه گیر نمیاد،پارسال یه دونه بهم به ارث رسید که از هم پاشیده بود دیگه....
 
پاسخ : معرفی کتاب

دایرت المعارف هندسه 16 جلده خیلی عالیه

کسی کتاب خوبی در رابطه با هندسه نااقلیدسی سراغ داره ؟ دارم میمیرم زوود یکی یه کتاب معرفی کنه
 
پاسخ : معرفی کتاب

خب از اون جایی که مد شده تاپیک زدن و اینا،سنت شکنی میکنیم و تاپیک جدید نمیزنیم،و تا جایی که بشه همین تاپیک رو میندازیم رو محوری که خودمون دلمون میخواد B-)
خب ببینید اسم تاپیک "معرفی کتاب" ـه!
قراره کتاب معرفی کنیم،ینی هر کسی بعد از کسب اطلاعات در مورد یه کتاب خاص(حالا از طریق خوندن کتاب یا راه های دیگه) میاد و در مورد اون کتاب توضیحاتی رو از قبیل،اسم کتاب،نویسنده،مترجم در صورت وجود،انتشارات،سال نشر،قیمت و قسمت مختصری رو هم در مورد متن کتاب و مبحثی که کتاب روی اون مانور میده رو به ما میده!
*کتابای مد نظر کتابایی هستن که تو بازار صرفا برای علاقه مندان به ریاضیات نوشته شده،و گاها بعضی هاشون تو برخی از دانشگاه های کشور یا خارج از کشور تدریس میشه،اگه بخوام درست تر بگم،میشه هر کتابی غیر از کتابای کمک اموزشی دوران دبیرستان و راهنمایی!

×برای مثال من کتابِ"چگونه مسله را حل کنیم" از جورج پولیا رو معرفی میکنم،متاسفانه الان از انتشاراتش و مترجم و قیمت و اینا خبری ندارم،اما قبلا توی وبلاگم در موردش نوشته بودم که این جا کپی میکنم تا روال کار دستتون بیاد!
مختصر(!) توضیحی در مورد کتاب:
-چگونه مساله را حل کنیم- حل هر مساله به گفته جورج پولیا ۴مرحله داره که در ادامه به بررسی اونا میپردازیم.

…حل مساله از دو جنبه اهمییت داره،اول اونکه از اهداف مهم اموزشی در اموزش ریاضیه و از سویی دیگر انجام هر فعالیت با پاسخ دادن به سوال ها و تمرین های ریاضی(که ممکنه به منظور تقویت مهارت ریاضی طرح شده باشن) به نوعی حل مساله است.با این تعریف میتوان حل مساله را قلب تپنده یا نقطه ی کانون اموزش ریاضی دانست.سال ها ریاضیدانان و معلمان -و حتی خود من در کودکی-بر این باور بودند(یا بودیم)که حل کردن مساله یک توان،استعداد و نیرویی فردی است و اموزش دادن ان معنی نداردبه عبارت دیگر توانایی حل مساله بصئرت یک استعداد در درون انسان قرار دارد و نمیتوان ان را از طریق اموزش؛تقویت یا مهارت کرد.دکتر جورج پولیا با این تفکر که تفاوتی بین افراد مساله حل کن و افراد دیکر وجود دارد که ان ها را قادر به حل مساله میسازد و دیگران را عاجز،به بررسی فرایند تفکر حل مساله در بین دانشجویان خود پرداخت و با نوشتن کتاب((چگونه مساله را حل کنیم؟))ایده ی اموزش حل مساله را مطرح کرد.امروزه با توجه به نظریات او و اموزش گرانی که بعد از او تحقیقات در مورد حل مساله را ادامه دادند،بر این باور هستیم که میتوان مهارت حل مساله را برای دانش اموزان،اموزش دهیم.

جورج پولیا مراحلی را برای حل مساله پیشنهاد میکند و میگوید برای حل مساله،چهار مرحله طی میشود.

۱-فهمیدن مساله:یعنی مساله چه اطلاعاتی به ما داده و چه خواسته هایی مورد نظر است؟ مجهول چیست؟ داده کدام است؟ شرط چیست؟ا عایا تحقق یافتن شرط مساله امکان پذیر است؟ عایا شرط مساله برای یافتن مجهول کفایت میکند؟ یا این که کافی نیست؟ یا اطلاعات اضافه است؟ یا متناقض است؟

یکی از راه هلی طرح مساله قرار دادن اطلاعات اضافه در متن سول است؛تا گام فهمیدن و تشخیص داده ها و خواسته ها بیشتر اهمییت پیدا کند.



2-طرح ریزی کردن:برای حل مساله نقشه میکشیم و طرح ریزی میکنیم.ینی راه های مختلف رو برای حل مساله در نظر میگیریم،انچه در این گام مطرح میشود انتخاب راهبرد(استراتژی)یا روش مناسب برای حل مساله است.



3- حل مساله:در اینجا یکی از راه هایی که به نطرمان مناسب میاید را امتحان میکنیم.اگر راهبرد مناسب را انتخاب کرده باشیم و در فهم مساله اشتباه نکرده باشیم؛نقشه با موفقیت اجرا شده و مساله حل میشود.



4-نگاه به عقب(بازگشت به عقب) :در این مرحله پاسخ ها را امتحان میکنیم که عایا در شرط مساله صدق میکند و چیزی را نقض نمیکند؟ و عایا تمام جواب های خواسته شده را پیدا کرده ایم یا نه؟

هریک از این مراحل اهمیت ویزه ای دارد. ولی مهمترین بخش در اموزش مهارت حل مساله،اموزش راهبرد(استراتژی)است.پروفسور پولیا برخی از این راهبرد ها را اینگون لیست کرده است:

*رسم شکل

*نمایش کوتاه(خودمم نمیدونم ینی چی!اگه فهمیدین به منم بگین)

*زیر مساله

*حل ساده تر(به کمک مساله ی معاون یا همون مساله ی کمکی)

*الگو یابی

*جدول نظام دار

*ازمون و خطا

*حذف حالت های نامطلوب

*تشکیل معادله

*از اخر به اول

و یه سری راهبرد های دیگه که خوتون بعد از حل یه سری مسایل به اونا دست خواهید یافت.پیشنهاد میکنم حتما کتاب"چگونه مساله را حل کنیم-"ز دکتر پولیا رو تهییه کنید و یا از کتابخونه قرض بگیرید و بخونیدش…
 
پاسخ : معرفی کتاب

دوستان کسی میدونه پاسخنامه کتاب گاج سفید، ریاضی دوم دبیرستان از کجا گیر بیارم؟؟؟ :-?? :-s
 
Back
بالا